• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    GIO
    GIO --- ---
    FILOMENA13: bez problemu, kdyz prijde stene domu. nenech ho aby ho kocky tejraly a psa nenasilnou formou uc lasce ke kockam.. ale je nutny aby pes byl v rodinne hierarchii niz nez kocky..
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    děkuji:)..já měla polobulinu a ta před lety chtěla kotě který jsem přinesla domu asi sníst..pořád za nim chodila, klepala se a nevěděla co si o tom má myslet...no a pár let na to při falešné březosti kojila jiné kotě co jsem si opět přinesla domu :).Bohužel mi před 2 měsíci umřela a já si v neděli jedu pro fenku bulika Máju a kočičky doma zůstávaj...nu doufám, že si na sebe zvyknou :)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    FILOMENA13: no hele já třebas mám zas dobrou zkušenost když je pořídíš zhruba nastejno- pesan když je doma tak se nenudí a skočkou devastujou byt :))) a vnoci spolu spěj - něco jinýho sou kočky co mívala babička nazahradě (asi tři) dokud přední nezačne utíkat tak jí nezajíma ale když začne :(( prostě je ucumlá- našel sem je chudinky né roztrhaný ale voslintaný a utahaný .... bylo mi jich fakt líto
    ale nevim jestli to udělala nikita samotná vzhledem ktomu že je naně zvyklá a navíc tam byla ještě malá jeckruslice :-o
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Pesani ze stanice odkud je donkey jsou prej v poho na všechny zvířata, jen kočky masakrujou na potkání.
    Donkoš je zatím ok, když vidí kočku, chce spíš očichat.
    Ale když jsme u rodiny, maj kocoura 12 let starýho a to jako u Libance. Donkey dostane vyliskané tlapkou po čumáku a je klid.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    FILOMENA13: odmala urcite dost dobre, i kdyz u nas to nevyslo - kocka stara pani, pes - doterny stene, takze prvnim okamzikem se stene stalo obeti kocky..... sla po nem jak puma :-( Ted uz Holy po kockach vyjizdi, ale nevim, jestli by jim neco vylozene provedl.
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    pardon-myslím tim tedy ve společné domácnosti...
    FILOMENA13
    FILOMENA13 --- ---
    Ahoj :), nevim jestli se to tady už neřešilo, ale zajímalo by mně jak vaši bojový mazlíci reagují na kočičky...zda mohou být kamarádi bo nee ?
    GIO
    GIO --- ---
    ono na superpremiovku prave ty granule musi splnovat enjake slozkove parametry.
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    ZWL23: takovych psu jsem uz videla vic:(
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    BRUKEV: presne.) kdyz si ctes slozeni tak je u vsech skoro stejny a tyyy chvaly!.)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIO: Bento maj kousek od nás ve velkoskladu. Cena dobrá, známí krmí taky a nestezují si.
    Ad lepší než RC. Dneska když se mrknu na net, tak je každý druhý krmivo prémiovka a každý třetí superpremiovka. Kdo se v tom má vyznat... Zlatý časy, kdy byla jen Eucanuba a RC, to byly modly. Ted je superpremia plno.
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    RAVNOS: v us bych udělal kolektivní vyhlazení :D rozhodně by to bylo míň nákladný než každýho blbečka učit co je ekologie a respekt k ostatním živím tvorům :))) nemyslim to zas tak vážně pochopitelně ))
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: neboj :)) já sem v klidu ..... ten pes je stoprocentně překrmenej ať je to cochce i pes válcovitý :D ..... sem z vydlákova a prostě mě to sere skor každej tam má přežranýho psa a mě říkaj že nikitu týrám hlady že není tak voteklá jak ten jejich azor a že pes nemá mít propadlí břicho atd ....... sere mě to už jen kuli tomu že nedostává zrovna levný jídlo a ktomu jí dávám skor opolovinu víc než by měla ... jo a pamatuješ si jak myslim že loni jedný paní vzali psa kůli nadváze a ještě platila pokutu za týrání? takle by to mělo bejt sevšema buřtíkama :))
    GIO
    GIO --- ---
    ZWL23: hele klid, znas ionternety, to muze byt tay cely vymysleny, nerikam, ze lidi neprecpavaj svy psy, ale ze by tahle fotka, kde blbe urci plemeno a pes jeste navic lezi, neco dokazovala, no eivm, jsem v soudech opatrnejsi
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: nevim jemi jedno co ale je to živej tvor a jeho majitel by měl dostat přinejmenším tak tučnou pokutu jako je jeho pes .... tam píšou že je to nějakej flekobíg
    GIO
    GIO --- ---
    ZWL23: to je tak max krizenec ale beagle to urcite neni.
    GIO
    GIO --- ---
    ja royalem krmila, nestezuju si na nej, ale prisel i nehorazne drahej a pro dogu jsou i maxi granule od RC strasne mrbnavy, ona je dost nedojedena furt a nekousala je, ale vysavala. tyhle mi kouse krasne
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    tak tohle už je promě týrání ......... fakt bych dal kopačku dodržky každýmu kdo má přežranýho psa - ale tohle je ještě víc :(((

    http://www.novinky.cz/clanek/159072-bigl-vazi-neuveritelnych-28-kilogramu-nohy-uz-ho-neunesou.html

    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    GIO: hej cože tak tosou zuppa ceny :)) hlavně jestli je to stejný bo lepší než RC
    GIO
    GIO --- ---
    on prave jako prcek mel taky jehneci proplan za tuhle cenu, strasny.
    tohle stoji 1250(ten mega regular teda 1060, to hypoalergenni je lehce drazsi)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam