• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    H_F: fakt? a z jakyho duvodu?
    H_F
    H_F --- ---
    PAVLINKA: Při falešce se má snížit nejen krmná dávka, ale i pitný režim.
    NOITA: slyším prvně...
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    NOITA: asi bych ji pak rovnou nechala vykastrovat...pokud by to nebylo nejak moc po tom porodu...
    NOITA
    NOITA --- ---
    PAVLINKA: Varoval mě teď veterinář, že po štěňatech se falešky někdy ještě zhoršují.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MARTIN_531: mame to uplne stejne...nska lehky souboj a taky s labrem o jeji micek, na psa sel po fene docela slusne, djabik ma kousanec a bouli na cele a on mozna nic, vic kuze.... davam ji v takovych situacich kosik, kdyz potrebuju, aby spolu vysli, kdyz je v pohode, tak sundam, ale vetsinou se stejne neco malo stane...ale po prvnim ataku a prvnim vynadani pak zacne psa obchazet a vyhybat se mu...vyraz typu: dejte ho ode mne nebo ho zabiju!D a pak se zacne kamaradit, ale vetsoinou tajne, aby to nikdo nevidel, jakmile zjisti, ze ji pozoruju, necha toho:)) a hlavne ne ruce mezi ne, to okamzite startuje, stejne jako voditko, takze hanibala a na volno a nesundavat.))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    diky diky!
    zacla sem ji vic prohanet a snizila davky krmeni a zda se mi, ze se to zatahuje... mliko jeste porad ze dvou ceciku jde, ale nijak to radsi nemackam, tak snad se zanetu vyhneme, s hrackama a nehlazenim na brise me nenapadlo, takze to budu urcite aplikovat, i kdyz pristi harani se uz opravdu chcem pokusit o stenaky, pokud to doktor schvali, bude ji 5 a mela by prvni...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    MALLORYNOX: asi jo, vcera vecer jsem venčil s kamarádem a jeho westíkem a bylo to v pohodě, relativně... Archie pak začal skákat a vyštěkávat - chtěl si hrát ale westík to považoval za útok, tak sem zase musel strkat ruce mezi ně. Je to ale čím dál lepší, už se na mě kouká jak řvu nesmíš a fuj, nechá blbostí a dá se odtáhnout za obojek myslím že by se to mohlo povést, holt ho musim socializovat, i když je na to relativně pozdě
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    MARTIN_531: co takovej ten hannibalskej kozenej kosik, s tim kluci nic nenadelaj a neublizej si...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    on je archie velkej kamarád, ale jak po něm někdo štěkne nebo zavrčí tak by ho sežral na fleku :( nenechá si nic líbit
    GIO
    GIO --- ---
    MARTIN_531: rozhodne bez voditka a s kosikama. s bezpecnyma ale. voditko je spis nabuzuje. lepsi je seznamka bez.. pokud si teda hned nejdou ostre po krku, ale kosik je ok.
    MALLORYNOX
    MALLORYNOX --- ---
    MARTIN_531: ouch;/
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    MARTIN_531: sem ti rikala kosiky... a budto se po chvilce zklidnej, nebo kamosi nebudou...
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    Tak dnešní pokus o kamarádění s křížencem labradora zkončil dvěma šrámama na buličí hlavě a prokousnutou kůží na krku labradora, sakra a to sem potřeboval aby se snesli. Nějakej nápad co s tím? Další procházky na vodítkách a nějaký společný hry třeba ?
    TABO
    TABO --- ---
    PAVLINKA: Nam fenka na falešku trpí a dostali jsme doporučeno víc pohybu, zabavit ať nemyslí na blbosti (štěňata :), nedávat žádné maso, chladit cecíky, nevymačkávat mléko, nehladit na břiše. Nám se nejlépe osvědčilo plavání, voda ji pěkně chladila, ale je to labrador, takže jsme ji nemuseli přemlouvat. Taky teď vždy ke konci hárání bereme veškeré hračky a naposledy ji cecíky ani nenabělhy. Ne veterině by ti mohli navhnout píchnout jí hormony, zda je to vhodné, posoudit nedokážu. Nám se podařilo ji toho zbavit i bez hormonů.
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    tak este jeden "spam" odo mna: ked sme tu riesili tu dominanciu, tak vynikajuce poctenicko najdete tuto (anglicky) : http://www.nonlineardogs.com/ su to ukazky z pripravovanej knihy "The 100 Most Silly Things That Have Ever Been Said
    About Dogs"
    a dost rozsiahla praca na tuto temu: http://www.nonlineardogs.com/files/SocOrgDomDog_Jay_.art.pdf
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    PAVLINKA: jen moje postrehy, kdyz jsem potrebovala zastavit mliko cubine po stenatech... pridat pohyb, min zradla, studeny obklady na cecky, dobrej je slabej octovej roztok. Ale nezarucuju, ja to mela pod vet kontrolou a bylo to po stendech, ne faleska.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    PAVLINKA: z mala pohybu to dle meho nebude, spis normalni falesna brezost, ale urcite bych s tim sla, kamaradky stafbullice takhle dostala zanet.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ZWL23: ona ma z veterinaru dost paniku takze bych nejdriv zkusila rady tady:)
    ZWL23
    ZWL23 --- ---
    PAVLINKA: si jo to si asi zavolej na vet. ale kámoščina labřice měla něco podobnýho a samo se to asi poměsíci stáhlo .... ale myslim že uveta projistotu byla
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    poradite mi...djabik ma taky v zime o dost mene pohybu...uz sme holt zleniveli i my a 2 hodinove vychazky kolem Dzbanu neprobihaji:( po harani ji zustaly docela natekly posledni 4 ceciky....asi falesna brezost, trochu mlika sem ji vymackala, ale nechci to delat dal, abych laktaci nepodporovala, je mozny, ze ji chybi pohyb?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam