Díky všem za postřehy, na stopovačku sem se vysral sám to jo
Ostnáč používám tak že ho navlíkám při problému, nebo neuposlechnutí/tahání na krk, a hodně opatrně za něj jakoby cukám ale netahám tak abych psovi neco neudělal. Jinak ho mám pověšenej na karabině a nosim na sobě, nandavám když je problém a dobrý. S přivoláním to funguje ted zrovna dobře, ale sme na venkově v cizím prostředí a to se u mě drží dycky parádně. Pamlskama rozmazluju, to se nebojte, s tou elektrikou to byl možná takovej úlet, ale byl sem dost nazlobenej. Trest kterej sem popisoval s přisednutím taky neaplikuju často, jen za velkou lumpárnu jako je třeba ten útěk.
RAVNOS: no právě to pondělí mi zdrhnul když sem se takhle kochal s prýma modýlkem na vyhlídce :o) když sem dokouřil koukám pes v prdeli, cesta ze svahu lesem v devět večer zhulenej jak paprika ve strachu o psa byla dost psycho Já u venčení hulit nemůžu prostě.
MATHEA: ale Aničko ty se moc nečil, já sem sice kynolog amatér, ale baví mě to a rozhodně po dvou měsících vím že sem udělal dobře že sem si toho roštáka vzal, chtěl sem tuhle rasu skoro deset let, teď narážím na chyby ve výchově který bohužel udělal někdo jinej, mám sice ultramazla, ale taky ultrasyčáka...
a ted jdu do lesa