• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    SARRI
    SARRI --- ---
    LIBANEC: kazdopadne koukam, ze moda vyrabet po domacku obojky a voditka ze snury na pradlo se stale drzi .. takze bych rekla, ze to bude nakdo kolem chovny stanice ALET ci dokonce znamej Votavovych, coz byli sveho casu jedni nejznamnejsich clenu BTK .. hodnotitele na vystavach ...
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    tleni - tlemi...))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    LIBANEC: aaaa, cemu se spis tleni ten pes??.))

    FATBEAR: djabak se klepe, kdyz se teis na micek, takovej ten jeji specifickej trans, dokud ji ho nekopnu, klepou se ji zadni nohy, asi jak se pripravuje na chyt:))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MALLOREIGH: to jsou kusy!!! takovy jsem videla jen u pani co ma Robes! krasny...ale my mame taky atleta asi:) ale nechtela bych aby mi tyhle dva podrazili nohy:D
    FATBEAR
    FATBEAR --- ---
    mno fibina se taky obcas klepe ale nekdy i ze strachu , sme zjitili ze kdyz hrajou na stadionu fotbal a maj rozsviceny ty velky svetla a je tam hafo lidi tak se zacne klepat a bere caru domu kde zaleze a jeste se chvili klepe pak nechce par hodin ven , takze kdyz se hraje tak je doma a nebo jde jinudy ven . Ona celkove moc nema rada krik a velkej mumraj
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    BRUKEV: Podle toho, co pises mi prijde, ze je to trochu zavislak. :-) Neni divu, ze se pak klepe. Celkem s podivem, ale cim "bojovejsi" plemeno, tim vic citlivy na lidsky zachazeni, mazleni a lidskou pritomnost. Knourani je celkem normalni. Upoutavaji na sebe pozornost a nauci se tim ziskavat reakci. Ale muze to byt projev psychicky nestability a strachu ze samoty.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    LIBANEC: To my taky, ale ne denne. Navic Bina s tim ma obecne problem. U na pul roce mela zubni kamen jak stary pes. Veterinar se hodne divil.
    BECKIEE
    BECKIEE --- ---
    BRUKEV: my mame taky takowej p0d0bnej pr0blem. Argo se trese tak 1 az 2krat denne. Ale wzdycky jen kdyz si lehne a usina.. A taky nwm cim to je. Ale myslim si ze to neni nic waznyho..:)
    MALLOREIGH
    MALLOREIGH --- ---
    LIBANEC: o čištění jsem se pokoušela taky, ale po tom, co mi překousl již druhej kartáček na zuby jsem to vzadala :D jinak je to fakt krásnej pes..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CHOTOUCHOVAK: Jj, je hnědý jak kaštan.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Prej jo, mě ale sere, že nečističi maj bílý zoubky a my co občas čistíme, tak žloutnem:)

    Dotaz na problém. Pesan nám začal kŇourat. Slečna je 3 měsíce na nemocenské, takže už tak přítulný Donkey je zvyklý na mazlení a pozornost po celý den. a poslední dobou chodíme ven víc bez něho a on často kňourá. Venku je v poho, baští v klidu, ale když si ho nevšímáme (někdy po hodině, někdy po 5 minutách), začne kňourat. Myslíte, že je to tím, že chce prostě tu pozornost, na kterou si už navykl?
    Druhá věc je ta, že se občas třepe. Je to tak týden, třepal se tak 3krát (jednou jsme šli ven bez něj, jednou nevím a naposledy dnes - jsme ráno spali všichni na hromadě, já vstal a šel na wc, Donkey zalezl mně pod pěřinu a začal třesavku). Jsem k němu lehl, on si vylezl, lehl mi na krk a zase zařezával. Tak nevim.
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    Ono hodně dělá zbarvení psa, u tmavýho psa nejsou ztmavlý zuby tolik vidět jako u světllýho.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    BRUKEV: to Holymu taky ale myslim ze je to normalni ne?
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jj, my teda čistíme nepravidelně, tak 2krát/14dní, ale taky mě ty zubiska serou. Rodina má pesana, vůbec nečistí a má je bílé. Náš Donkey je má místy žlutošedé. Kámen to není, povlak taky ne, prostě ale u kořenů (dásní) tmavnou.
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    LOULOU: zuby cistime :-)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    LIBANEC: Krasny bily zuby. My mame celkem problem se zubnim kamenem. :-(
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    ZRK: To je broucek. Oni snad vsichni ulitavaj na zrani klacku. :-)
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    MALLOREIGH: Je to s nima sranda, jak spinkaj jako lidi. Nektery momentky si clovek nevymysli.
    LOULOU
    LOULOU --- ---
    FILOMENA13: Takovychle momentku si Bina jako stene taky uzila. Ted uz neni z kocoura nijak vzrusena. Za to Homie jo, bala jsem se, ze ho bude chtit zabit, ale chce jen lizat zadek :-), coz zas koucour ne!
    LIBANEC
    LIBANEC --- ---
    Boooze ci to je pes ? `-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam