• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    NOITA
    NOITA --- ---
    SIMCIIQ: Na ohlávku je třeba psa pomalu a postupně zvykat.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MATHEA: chapu tvy rozcileni ale fakt ne vzdy je to tim ze by byl panicek linej a nechtel ucit psa.. co ja si s ni zkusila nez jsem si vydobila co ted mam ty jo.. bohuzel pritel si poridil "takovyho" psa a nejak nezvladl vychovu ona je fakt charakterove zlata ona by neublizila ani mouse ale zakladni vychova ji tezce schazela a ono v sedmi letech je to dost tezky ji ucit novym vecem kor kdyz byla zvykla byt na zahrade s jeho maminkou ktera ji rozmazlovala atd a najednou mesto a ja jsem zas takova ze bych ji podstrojila prvni posledni jediny co po ni chci je abych mela respekt (pac u tohodle psa to je dulezity) a aby me v parku poslechla (protoze ja ji nechci mit na voditku proc kdyz si muze uzit volnost jen musi prijit zpet) coz bylo tezky naucit ale uz to umi sic si obcas udela srandu ale jo dobry zvladla jsem to :) bohuzel poslusnost u nohy pri chuzi je stale nezvladatelna a posud sama ono nebudi dobry dojem kdyz pes jde vencit me a ne ja psa :(
    s ohlavkou nevyjde ven to se radsi natruc pocura doma :(
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIMCIIQ: napsala sem MATHEA: ..to sry nebylo mysleny ironicky. Ani sem nenapsala, ze ses spatna. Proste se mi svira hrdlo, dyz to vidim. Stejne tak se mi svira, dyz to vidim na cvicaku pri "vycviku". Zvlaste v rukou neumetela, kerej s tim neumi delat a toho psa si akorat dokurvi. Cimz nemyslim tebe.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MATHEA: jak jsem psala je to spis imitace nez nakej drsnej ostnac :D
    myslim ze se rozcilovat nemusis :) opravdu miluju tyhle zarputily kynology ktery vi prd o tom psu ale panicek je ihned spatnej :) ja pro "ostnac" nejsem a nejsem zadnej amater ve vycviku psa samozrejme jsem vyzkousela skoro vsechny veci nez jsem ji ho na krk dala ale hold nic jinyho se s ni delat nedalo tak prosim te nez tu zacnes psat vsechny ty chytry veci zkus se zamyslet nad tim ze toho psa vubec neznas a nevis co je to zac a ze nevis jak se chova neznas okolnosti typu ze panicek nema zvire od mala atd atd diky :)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIMCIIQ: ok, sry.. jen ze me todle dycky nici, at uz to vidim na jakymkoli psu. Zvlaste, dyz na tom krku nema nic jinyho. Ale ja sem asi jina.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIMCIIQ: na tebe by asi taky ucinkovalo, kdyby te neco neustale bodalo do krku, ne? No nic, ja se fakt nechci rozcilovat. Jenomze se tu ted uz mesic zabejvam ovcouvnem..ais sem blba, ze sem na nej nenarvala vostnac, aby teda netahal a misto toho se ho snazim vychovat k tomu, aby netahal nikdy, at uz bude mit na krku cokoli.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MATHEA: jo v poho ja ti to neberu ja proste vim ze to na ni jako jediny zabira a ja ji nemam od mala a v deseti letech se tezko uci novym vecem (respektive mam ji od sedmi ale i tak to jsem ji dostala do rukou s takovym chovanim ze kdo ji zna tak vi ze jsem ji za tri roky zkrotila a to hodne)..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: jinak ono se to jako ostnac nazyvat neda, je to naka levna imitace.. ale ucinna..
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIMCIIQ: aha, to sem necetla.. ale i tak, no nic..ja proste pouziti vostnace moc nepodporuju, ale nebudu "rejpat"
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    SIMCIIQ: a to spi s vostnacem na krku??? Nebo se mi to jen zda??
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    SIMCIIQ: pro rejpaly obojek ma na sobe pac jsme se zastavili po ceste domu u kamose a takhle to zatahla u neho na gauci :) nereagovala na nic az pak kdyz jsem ji probudila ze uz fakt jdeme at jde s nama tak se rozespale skutalela z gauce :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ja mam taky bojovy plemeno :DDD (vikendovy behani je unavny :) )
    BUTCHER
    BUTCHER --- ---
    ZRK: tak neco podobnyho mam doma ..ale my jsme vic barevny a mame vic lisackej vyraz .) ..tohle vypada na krizence s rotvikem ..my sme barevny po vlcakovi jinak stavba tela podobna
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    hlasim ze mam vodniho psa, jak vidi vodu absolutne se neovlada skoci do proudu a plave dal po rece :o)
    IPH
    IPH --- ---
    PTACOPYSK: .))))) chudacek!!
    PTACOPYSK
    PTACOPYSK --- ---
    Jak vážné následky můžou být, když nechát bojového psa samotného s malým dítětem, byť jen na chvilku ..... http://www.softcontrol.sk/kone/foto/BojovyPes.jpg
    RODWY
    RODWY --- ---
    KDO PORADI stale hledam psi hotel nebo vhodne hlidani pro temperamentniho jedince.)diky
    nekdo myslim posilal sem super link na naky hotely,jeden byl snad v dacicich...ale filtr mlci:(
    BEATY
    BEATY --- ---
    SIRRIL_NEMESIS: uaaaaaaaaaa krasavec
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam