• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NOITA: no je mi to prave jasny a nepokryte zaividime:) My se holt budem muset spokojit s tema vetamixackejma no, pac taj vo nicem takovym nefim..maximaln jatka, kde mi daj za 15Kc pytel kosti, chrupavek a vselijakyho hnusu:(
    NOITA
    NOITA --- ---
    MATHEA: tyjo ty dršťky jsou fakt úplně čerstvé, trávově zelené a vetamixácké proti nim vůbec nesmrdí. Je v nich hodně natráveniny, takže jsem prakticky přestala řešit přidávání zeleniny. Psům 2x týdně mrsknu tenhle špěnát a máme vystaráno. Když je vytahuju z mrazáku tak psi skáčou metr dvacet:-)
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    NOITA: Chci bejt z Ostravy! Dycky tak jednou za mesic:))))
    NOITA
    NOITA --- ---
    MARTIN_531: já jsem vždycky brala 50 Kg a bylo to v pohodě. U vás je minimální zavážka 100 Kg?

    Jinak pokud by měl někdo z Ostravy zájem o kvalitní hovězí hrubomleté a zelené držťky, mám dobrý a levný zdroj
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Jak funguje ten vetamix?
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    NOITA: teplotu nemá, byla mu měřena ted v prubehu mesice dvakrát, smutnej je akorát když se cpu a jemu nedám nic .) Uvidim no, pojedu asi za mvdr Mullerovou do Brna, mimo toho ze ji dluzim minimalne kytku za ty telefonicky konzultace bych chtel aby se mu podivala na ten šelest. Všichni mi řikají že když žere trávu a zvrací ji tak že je to normální, asi bych měl přestat s krmením granulí a konzerv, ale sem línej na BARF, zajdu pro ten mrazák do sklepa kdyz uz sem ho kvuli tomu koupil a pak objednam maso od vetamixu, nechce se nekdo pridat? 100kg je na mě trochu moc, a jedinej kdo do toho semnou chce jit je kamarad s westíkem :)
    MONA123
    MONA123 --- ---
    Nabízíme nové krmivo pro psy na našem trhu DOG LOVERS GOLD (Holistické čtyřproteinové bezlepkové superpremium ALL LIFE STAGES) - 15kg/1240,- 5kg/637,- ,dále nabízíme produkty BELCANDO a FIRSTMATE.Prosím v případě zájmu volejte na tel.číslo 602836397,po 18.hodině 723858199 nebo pište na mail martinpesek@upcmail.cz,helenapeskova@atlas.cz
    NOITA
    NOITA --- ---
    MARTIN_531: Nám se stalo, že pes zvracel, pak začal být divný (nejedl a byl smutný), bylo mi jasné, že něco sežral (zase), ale na sonu nebylo nic vidět. Nakonec dostal zánět a museli ho operovat. Měl v žaludku kus gumové hračky, který kontrastní látka nezobrazila. Takže třeba ani nemusíte nic najít. Dokud pes nebude mít teplotu, tak s tím asi vet nebude ani nic dělat. Nejspíš se toho zbaví sám. Kamarádky pes takhle vyzvracel po půl roce velký kus kopačáku.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    NOITA: tak na sono, jistota je kulomet
    NOITA
    NOITA --- ---
    MARTIN_531: Není to normální. Podle mojí zkušenosti se takhle projevuje cizí předmět v trávicím traktu, který ještě nezačal dělat problém (nevznikl zánět).
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    RAVNOS: odcervenej je tejden zpatky, a v sobotu sem mu dal dalsi davku rano a vecer pul tablety, ptal sem se na to doktora a ten rikal ze muze mit citlivej zaludek, ale ze kdyz zere travu takze je to normalni ze to potom vyhodi. ale me se to nezda ze by mel takle zvracet, po jidle nikdy nic, az rano se poblinka, pak normalne deme ven a stolici ma normalni, nekdy ty cepy nemuze ani vytlacit. Ja si to vysvetluju tak ze kdyz mu projde jidlo traktem tak mu pak v zaludku zastavaji ty kusy klacku a trava kterou telo vylucuje jen blitim, dycky vyblinka hromadku nerozkousany travy a trosicku slin.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    ? No nám zvrací jen z kostí, ty vždy zhltá. To znamená, že v podstatě nezvrací. Pokud ti grcá jednou týdně, viděl bych to na problém. Změnit stravu atd. Psi grcaj, to jo, ale neměli by to dělat moc pravideln+.
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    Jak často zvrací váš pes? Muj mi to delal tak jednou do tejdne a ted je to castejsi, dycky se venku napase na louce a pak mi tu neztrávenou trávu vyhodí na zem, ovšem vzdy v noci nebo k ránu. Takže na mě čeká překvápko, dneska bylo na gauči :(
    ZRK
    ZRK --- ---
    PAVLINKA: akt, ale i tak nechápu, kam to hodil, že tam chodí tolik lidí mu na to koukat...:-/
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ZRK: a co tam ma prvni? spokojenou rodinu?...))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MALLOREIGH: jj, akorat ta vase ma jen veminko a djabik ma flekatej celej spodek i krk.)
    ZRK
    ZRK --- ---
    PAVLINKA: foťák, ale bohužel jsem hooodně tisíc hlasů za prvnim:-/
    :D
    MALLOREIGH
    MALLOREIGH --- ---
    PAVLINKA: no jasně, nějak jsme se o tom bavily, že si jsou podobný, že jo? :-))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    MALLOREIGH: to je bublicek:)) to flekaty veminko! jak u nas.)

    ZRK: mas ho tam.) co dostane vitez?.))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam