Hm...dneska jsem na Letný potkala asi pár nějakejch divňáků. Z počátku pohodoví lité s nádhernou mladou fenkou staforda...pěkně jsme si povídali, zatímco si s Appouškem hráli. Jenže Appouš prostě ještě neví, kdy dost. A s pejsky, co se chtějí přetahovat a okusovat jako on, si smí hrát jen do doby, než pejsek zakňučí. To se mi pak nelíbí a Appouš musí přestat a uklidnit se.
Jenže v době, kdy už ta hra přeústila v toto a já se Appoucha chystala odvolat mě pán ujistil, že je to v pohodě, že ona si to zaslouží taky jednou nemít navrch a tak... No tak jsem to chvilku nechala, jenže pak vidim krev a zasahuju. Týpek vypadal, že by to v klidu nechal...divil se a usmíval. Jako nevim, já Appoucha neplánuju v žádnym případě na zápasy nebo tak nějak, naopak chci mít mírumilovnýho prďolu pokud možno...
Už příště žádný takový. Prostě se ukecat nenecham a bude po mym a basta. Jsem blbá.
No Appouš má pár krvavých cvakanců na krku - nic vážnýho, ale tohle prostě už nedovolim. To už se nejedná o hru, krev téct nesmí. Fenečka je na tom dost podobně. Těžko říct, ona byla bílá, kže vypadala krvavá celá - no hrůzná podívaná...:-/