• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    KACJU
    KACJU --- ---


    tohohle nadhernyho fesaka najdete v utulku v troji :((
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Sardinky + granule. Ale to baští co 14 dní:)
    WEA
    WEA --- ---
    Ahoj jen se zeptat jakou rybu davate psovi na stedrej den? du ju dnes koupit tak sem se chtela poptat ktera by byla okej diks
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    iNZERÁT BYL ZMĚNĚN, POKDUD BYSTE NĚKDO MĚL ZÁJEM SE PODÍVAT http://www.aukro.cz/item850221289_dogo_argentino_argentinska_doga.html
    KACJU
    KACJU --- ---
    kdyz sme u tech bojovych plemen nemate nekdo zkusenosti s Cane Corso?
    *Cane Corso (Cane Corso Italiano)

    povaha, vycvik atd
    eme ho nekdo doma?
    KACJU
    KACJU --- ---
    HJURVAJS
    HJURVAJS --- ---
    VALERKA: tak si nech udělat do baráku dvířka pro psa a máš po problému..
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    MATHEA: hele ja sem chtela poradit, se ktery psem by se nejlepe snesla, ne dostat kazani, jak nezodpovedna panicka jsem kdyz chi bydlet v dome bez psa.
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    TABO: no a ja naopak u rodicu na ne koukam z okna oni se honej po zahrade a kockuji se cely den a pak jdou spolu spat do boudy.... ale dik..
    TABO
    TABO --- ---
    VALERKA: Ja jeste pridam jednu zkusenost. Jak jsem psala o tom segrinym psovi. Kdyz jedu za ni, tak muj pes taky nesmi do baraku. Jsou tedy na zahrade dva. A jedny rozdil je, ze stoji u dveri, koukaji a chteji dovnitr dva.
    To same se psem u babicky. Ten je venku cely zivot (mel by byl tedy zvykly) a stejne porad breci za dverma a pod okny.
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VALERKA: Tra je stastna protoze to ma jak maly dite, dyz jede na prazdniny na vensici k prarodicum...proste dobrodruzo. Ale kdyz je u svyho mamanka a tatanka, chce bejt s nima. Pes chce bejt se svoji smeckou, na kterou je zvyklej odmalinka. Ale jasne, chapu, je treba si to nejak oduvodnit.
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    KACJU: heh to bz bzlo dobrz mit doma nachlup stejnz psz, ale jinou rasu

    VALERKA
    VALERKA --- ---
    MATHEA: hej sory ale ty meho psa neznas a nevis jak se citi v jake situaci, takze kdyz rikam, ze u rodicu na zahrade je s jinym psem stastna, tak nevidim duvod proc ji stejne prostredi nevytvorit i doma.
    KACJU
    KACJU --- ---
    VALERKA: nejni to sice malynkaty ale je to prej hodny
    TABO
    TABO --- ---
    VALERKA: promin, ale musim souhlasit s Matheou...
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    VALERKA: Huf, trosku si odporujes tvrzenim, ze je na zahrade spokojena a stastna, kdyz u vas na baraku celej den probrecela, ne?
    Ja osobne si absolutne neumim predstavit, ze psa takto vyzenu ze smecky. A pokud si myslis, ze kdyz budou na zahrade dva, tak budou stastni, tak sem na to fakt zvedava...aby pak netrpeli oba. Spis by byla stastna, kdyby mela temer neomezeny pristup na zahradu, ale mohla by byt s vama v baraku..schvalne ji dej vybrat a uvidis, kde se bude zdrzovat vic...I kdyz...kdyz budete spokojenejsi obe, protoze ty nebudes muset denne luxovat bily chlupy, a je to duvod pro spokojenost psa, tak asi jo no..
    MELOWN
    MELOWN --- ---
    Ahojky lidičky. Na Aukru jsem nasla inzerat ze nejakej asi chlap daruje Argentinskou dogu a jestli si ji nikdo nevezme tak ji utratí. Přijde mi to tak trochu jako citový vydírání ale to je fuk. Hlavní je to, že ten pejsek si to určitě nezaslouží. Proto vás prosím, jestli někdo sháníte pejska a nevadila by vám jeho velikost, jestli by ste se ho neujali. Odkaz je zde: http://www.aukro.cz/item848003343_dogo_argentino_argentinska_doga.html
    Pokud možno prosím vás o rozšíření této zprávy. Děkuji za váš čas.
    !!!POZOR aukce končí už tuto sobotu v 17:55.
    VALERKA
    VALERKA --- ---
    TABO: Proto ji chci poridit kamose na zahradu. Jinak je zvykla na pobyt v boude, protoze obcas, jak uz jsem avizovala ji nechavam u rodicu, kde spi jedine v boude, ale se psem. A je maximalne stastna kdyz muze byt na te zahrade.Tak doufam, ze si zvykne i tam.
    TABO
    TABO --- ---
    VALERKA: Ja tedy nevim, ale pes je podle me zvire smeckove a samo na zahrade vetsinou byt nechce. Sestra tohle udelala svemu ohari. Koupili barak a soupli ho na zahradu. Pes stoji za dvermi dodnes a vetsinu noci probreci, protoze chce k panickum. Ze ma pes zahradu je sice penky, ale vyhodit ho na ni, nevim nevim.
    Tak ji aspon nechce spat doma ne? Takhle ji uplne vyloucite ze smecky chuderu...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam