• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    WENIA: stejna zkusenost jako RAVNOS, ale jistoty neni nikdy dost, takže radši ať se na to mrkne vet
    WENIA
    WENIA --- ---
    Mam pita - 7 roku stari. A zaciname sledovat, ze se mu na kuzi delaji vyrostky neco jako znamenko, ktera se zvetsuji. Ze zacatku to vypadalo, jako kliste, ale neni...nekdo zkusenosti??
    MARTIN_531
    MARTIN_531 --- ---
    BECKIEE
    BECKIEE --- ---
    MATHEA: ty jo takové množství štěnat NO..jsou krásný..
    ANETQUA
    ANETQUA --- ---
    Trošku OT.

    Hledám domov pro dvě mimina - kříženky Stafíka a menšího NO.


    ANA
    ANA --- ---
    no tak je to jeste mladej namachrovanej samecek ze jo:)jako nas si taky nenecha zbytecne kalet na hlavu ale dokaze se snest i se psy coz jsem docela rada protoze bydlime cca 200 metru od trojskeho utulku v praze takze potkavame pejsky denodenne...navic mame spoustu znamych s pejskama takze socializujeme neustale...ale pravdou teda je ze fenecky jsou mu daleko sympatictejsi...ale zvlastni je ze jediny psi kterym se podvoluje hned kdyz je vidi tak jsou jeho rodice, nevim jestli si je pamatuje nebo co:)...to je docela vtipny...jeho mama se na nej jen podiva a maxik-drsnak uz lezi na zadech....s fotrem si hrajou ale taky synatora dokaze pekne srovnat...myslim ze ten nas mladak to jenom potrebuje kdyz ho nekdo serve:)mimochodem neboji se arnost snehulaku?maxicek mel totiz pekne nadelano kdyz sousedi postavili dva drzici se snehulaky...vubec k nim nechtel jit a evidentne se jich strasne bal:)
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: Tak to je šikovnej pejsek :) Arnošt je poměrně dost dominantní pes, takže s psama se nesnese vůbec, ale žádné fence by neublížil.. Doufám, že se to časem srovná, chodíme mezi psi na cvičák a už se to pomalu lepší ! Nadřazenost si prosazuje i u naší fenky, občas jí cvakne do ucha chudinku :( ona je zase tak zlatej pes že by nikdy neublížila, ale když je třeba tak hlídá pečlivě ! S fenkou mám pár zkoušek tak jsem zvědavá co dokážem s Arnoštem :)) ale nejdůležitější je jeho socializace, je to ještě takovej pošuk !
    ANA
    ANA --- ---
    giovanna: fenecky uplne v pohode a vlastne vsechny mladsi psi (i samci) kteri mu ukazou je on je sef pac je starsi tak taky...je hrozne hravej...ale zhruba stejne stary samci to je trochu problem ale neni agresivni...spis se mu bourej hormony a testosteron....jinak docela dost hrozi na voditku...ale jakmile se k tomu druhymu pejskovi dostane tak je uplne v pohode,jsme radi ze to neni zadnej magor co by vyjizdel i po stenatech...neni myslim ani prehnane dominantni a kdyz je nekdo logicky nad nim tak to uzna...zvlast proti fenam si nic nedovoli...i kdyz na nej hned na zacatku seznamovani vyjedou aby mu ukazaly ze jsou nad nim....zeny to je proste jeho, navic jak uz jsem psala tak by si porad hral:)bohuzel se nam teda uz i porval,na novy rok s krizencem argenticky dogy se kterym se nesnaseji protoze jsou zhruba stejne stari a proste se nesnesou...je kamose a vzdycky je drzime oddelene ale jednou se proste k sobe dostali...no v zasade si nic krome par skrabancu a prokouslyho ucha neudelali....ale co me potesilo ze kdyz jsme na maxe zarvali ták toho druhyho psa pustil, bohuzel millhouse tohle neudelal...takze nakonec zabrala az ledova sprcha,jinak by myho milacka drzel pod krkem asi doted:)...kazdopadne jsem rada ze od te doby nepozorujeme zatim zadńe zmeny v jeho chavni ke psum....naopak me prijde ze se mozna zacina trochu uklidnovat jak starne...fuch:)to jsem se teda rozepsala...
    TUKI
    TUKI --- ---
    myslim ze chtit po dospelem jedinci, vyrovnane povahy aby se snasel s ostatnimy dospelymi jedinci je temer nesmysel. je ale velmy dulezite aby je dokazal tolerovat..
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: rotvíci jsou v růstu do tří let, takže pořád mohutní..
    a jakou má povahu váš Maxík ? snáší se s ostatními psi ?? :)
    ANA
    ANA --- ---
    giovanna:dekujem,vam taky:)ale prijde mi teda arnostek docela velkej..rozhodne asi mohutnejsi nez ten nas...ale maxik ma oba rodice takovy atlety no...
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    BRUKEV: no zatim jsem řidič já :))
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    MATHEA: za procházku stihne najít třeba dvě pneumatiky a totálně se s nima utahá :))
    GIOVANNA
    GIOVANNA --- ---
    ANA: jj Rozárka bude letos slavit 9 let, ale je pořád čiperka :) Arnoštovi budou 2 roky v létě.. tak předem gratulujeme !
    MATHEA
    MATHEA --- ---
    GIOVANNA: rtw maj snad ty pneusky v genech nebo co:))) A i ten zpusob jejich noseni, cerny tupice od kamosky skoro jinak nevidim (pokud se mnou zrovna nespej v posteli a starsi se me nesnazi bojove udusit tim, ze si na me sedna a jazyem mi zacpava dychaci otvory:D).
    ANA
    ANA --- ---
    GIOVANNA: dekuju...tvoji jsou taky krasni...holcicka uz je koukam dama v letech?maxik bude mit teprv druhy narozky(za 4 vdny:)
    ROCCIA
    ROCCIA --- ---
    KACJU: cituji z clanku: Za každé chování psa je odpovědný jeho ve smečce nadřazený - majitel.- skdoa je,ze nekteri lidi si to proste neuvedomuji :)))))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam