• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    Tyto stránky jsou věnované výměně názorů, zkušeností a zážitků s "bojovými plemeny".
    Diskuze se neomezuje pouze na standardní plemena - pitbul, staford ..., ale je otevřena i jiným, netradičním "bojovým" psům.
    Vystavujte dle libosti foto Vašich miláčků, zanechávejte linky na stránky s touto tématikou.




    rozbalit záhlaví
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    CHOTOUCHOVAK: tiež si nepamätám kedy naposledy som videla takto uviazaného psa na vesnici. alebo chodím do tých "uvedomelých"
    CHOTOUCHOVAK
    CHOTOUCHOVAK --- ---
    SATHIK: s tou drtivou většinou bych to tak nepřeháněl. Apoň u nás na vsi to je spíš naopak.
    AIKKA
    AIKKA --- ---
    MIKEYLA: to urcite souhlas. taky znam par takovych pripadu, kdy velmi draha a veterinari "uctivana" krmiva psovi vubec nesedla a na mnohem levnejsim krmivu je bez problemu.. cely problem je holt v tom, ze si zvire nedokaze rict a lidi pak tapou..) ale to je stigma doby - "nejdrazsi=nejlepsi"
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    RAVNOS: Asi na něj došla krize středního věku :o)) Tohle je něco jiného přece, znám pár lidí, kteří mají psy u boudy na řetězu, ale ti psi jinak makají..nebo se snima chodí 3x denně na procházky jak s panelákovým psem..
    KOMONO_BURU
    KOMONO_BURU --- ---
    BRUKEV: My kupujeme granule pro velká plemena (oba psi mají nad 25kg) a jsme spokojeni. U ProPlanu jsou granulky větší, ale u jiných krmiv nevím.
    SATHIK
    SATHIK --- ---
    ERIKK: Vesnickej vořech je taky drtivou většinu života přivázaný na řetězu s výběhem 2 metry doprava a 2 doleva.. :o( A taky dnešním chovem, kdy se jede na vzhled a zdraví je až na druhém místě (ne-li ještě dál), to dopadá, jak to dopadá..
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    je zajmave jak takovej vesnickej vorech kterej dostava zbytky od stolu a sezere co najde po zemi nema vetsinou zadny potize ani s prijmem potravy, ani s dostatkem zivim. Ne ze bych nekrmil prevazne granulema, ale rikam si ze to je proti prirode.
    ZRK
    ZRK --- ---
    MIKEYLA: uf, zajímavej případ tedy...ale možný je všecko. V dnešní době už se divim fakt máločemu ještě...
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    AIKKA: jeden náš známý nám vyprávěl, že jeho labradorka z ničeho nic přestala chodit, nemohla se zvednout a byla na tom hodně špatně, veterináři si vůbec nevěděli rady, dělali jí hromady vyšetření a v podstatě ji běhěm několika měsíců nedokázali pomoct. Známej už nevěděl, co s ní, tak zkusil ještě změnit krmivo (neměl vůbec tušení, že by zdravotní problémy s pohybovým aparátem mohlo způsobit krmení a hle, po tom, co ji nahradil ACANU jiným, levnějším krmivem, ted si nejsem jistá, co přesně to říkal (mám dojem, že TECHNICAL) nebo tak něco, fenka se za pár dní dostala do normálu..., údajně takvých to případů bylo víc..., takže se rozhodně nedá jednoznačně určit, že kvalitní krmení, že vždycky to nejlepší..
    GIO
    GIO --- ---
    ERIKK: tak to je fajn, to jsem nevedela. a drzim palec at se nevrati
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    GIO: no jako taky jsem tomu moc neduveroval, ale proste jsem ji veril a fakticky se to zacalo dost rychle zlepsovat (stejne rychle jak to prislo) posledni kousky dozarostly ted po zime jak zacal linat a menit srst. Samozrejme doktorka rikala ze kdyby se to objevilo na dalsim miste at hned prijde ze to zacneme necim resit, nastesti to vyslo dobre.
    GIO
    GIO --- ---
    ERIKK: ani v zacatku nic? to je zajimavy.
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    ad_drazsi krmiva: u djaby je to videt hodne na srsti, na tom, ze ji granule chutnaj, nesmrdi ji z huby jak u acany a hovinka ma jak z lysu a u proplanu navic stoji u misky a mlati s ni o podlahu, ze chce jeste..))
    PAVLINKA
    PAVLINKA --- ---
    RODWY: chtela jsem vyzkouset neco bio, diky za tipy a info, na nutram se kouknu. Zatim krmime Pro Planem, fakt ji chutna, jen mi doporucili po kastraci dietni granule a zda se mi moc hubena, tak jsme chtela vyzkouset uplne neco jineho...
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    GIO: meli jsme demodex zhruba od 3 mesicu a ted v 10ti mesicich uz je to ok, vsechno zarostlo... lokalizovana forma (asi 3 mista o velikosti cca petikoruny).

    zadna lecba se nepraktikovala (na doporuceni veta)
    GIO
    GIO --- ---
    RODWY: nj, je to tak, mas pravdu
    RODWY
    RODWY --- ---
    RAVNOS: taky moc nefandim krmivu co stoji pytel stejne jak pytel brambor,ale asi je to individualni.)znam psy co celej zivot nezerou nic jinyho,do toho jim davaji obyc mliko,vnitrnosti,zbytky atd...a jsou zdravi az do 15let:)my mame sice nalezence a prvni 2-3roky zivota se asi moc dobre nemel,ale co je u nas ma se jak princatko a stejne vsechny ty nemoci a prusery:(o penezich radsi nemluvit.)
    AIKKA
    AIKKA --- ---
    moje cuba mela problemy se srsti skoro rok a pul, chvilema na sobe mela doslova jen par chlupu. zkusila sem naprosto vsechno, zmenou krmiva pocinaje pres homeopatika az k nejaky chemicky sragore na plesnivy kone od veterinare. nakonec ji vylecilo to, ze nam domu pribyla kocka:) a od te doby (tukam), ani tuk:)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIO: V tom případě pokud se objeví znovu, skáknem k vetovi.
    GIO
    GIO --- ---
    BRUKEV: viz muj pripevek pod tebou, nemam problem, jen se ti snazim naznacit, ze nemas hledat slozitejsi pricinu, kdyz tohle je nasnade..
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIO: GIO: V čem máš problém? Že můj pes žral chvíli krmivo z marketu? Že jsem mu někdy koupil značku Chappi?

    Je možné, že to byl Demodex, já to krmivo taky neobhajuju. Na druhou stranu pokud ano, proběhl lehce a bez léčby, srst má v pořádku.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam