• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KOMONO_BURUBojová plemena - výměna zkušeností, zážitky ... ,,Bojová plemena” - výměna zkušeností, zážitky ...
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SIMCIIQ: To samé jsem řešila u Márfa... obří kříženec pittbula, který by tak akorát všechny láskou snědl:) když někdo zazvonil, nebo přišel k nám domu nikdy neštěkal, rovnou letěl radostně vítat... a to i cizí lidi (opraváře pračky apod.). Když jsme se prali s přítelem, tak to bral jako hru a radostně po nás sklákal a nebo na nás žárlil a dožadoval se pozornosti... Naštěstí jsem se nikdy nedostala do opravdové situace kdy bychom si to mohli vyzkoušet... Ale snad by přeci vycítil, když bych byla v ohrožení. Všichni mi říkali,že by určo bránil, ale taky jsem si nebyla uplně jistá, protože to byl šílenej lidumil a moula:)

    U Kiwi nevím už vůbec:D její maminka je sice staffordice, ale Kiwi je maličká. Tatínek byl asi nějaký malý teriér. A ona je to taková malá poseroutka:) tak nevím zdali by se za mě postavila.

    Btw. a nejela jsi stopem do Špindlu náhodou? Pamatuju si tě trochu z fotek a v sobotu jsem potkala v klubu ve špindlu holčinu co ti byla podobná:)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    SIMCIIQ: Nas Apollo(3,5) je taky ulizanec a kazdyho bynejradsi umazlil k smrti ale jednou jsem sla ve tme lesem do hospody a proti nam sel chlapek. Kdyz nas videl zalezl do krovi a schoval se. Ja se nejvic zacala bat o co jako jde a apollo to vycejtim a takovej rev, to jsem v zivote nezazila:D Takze ver ze ten pes, podle me i yorksir kdyz citi ze se panicek boji, zacne branit;)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    BECKIEE: zkus to vyfotit na makro, takhle je vidět prd
    BECKIEE
    BECKIEE --- ---
    Pls o radu..netušíte zhruba co by to mohlo být??..:)

    243.jpg (686789 B)
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    ERIKK: já jsem právě přemýšlela na d tím zdali to není nějaká předzvěst hárání..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    mám dotaz:
    v pátek jsem jela poprvé a snad naposledy autostopem, nemám na to náturu a jsem připokakaná strachy, každopádně napadlo mne, zda kdyby mě někdo napadnul, jestli by mája něco udělala.. co myslíte? není možnost, jak bych to mohla poznat? nějak ji vyzkoušet? zatím když se peru třeba s přítelem, tak ani neštěká, nedělá nic. nějak se nemůžu zbavit pocitu, že by nic neudělala. s tornádkou to bylo jiný, u ní jsem si skoro byla jistá, že by zaútočila i když třeba taky ne, kdo ví, ale rozhodně jsem se s ní bála mnohem míň. jako ok máje je teprve 1,5 a třeba na to ještě má čas.
    z máji jsem sice udělala trhače, takže se pán bál šáhnout i na páku :D a mája se zrovna tvářila fakt drsně, ale věděla jsem, že by ho tak max ulízala k smrti :)))
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    já si nemůžu vynachváli tyto dvě věci!
    http://www.korunka.cz/hracky-psy/busybuddy-squirrel-dude?v=474436001
    a tuhle molekulu http://www.psikralovstvi.cz/images/atom_ball.jpg

    snela: viz nahoře to je ta molekula, jak jsem psala, že mám od inxs fakt výborná věc.
    ERIKK
    ERIKK --- ---
    PAW_LINKA: no mam psa, takze tohle se mi nestalo, ale asi nejjednodussi bude zajit k vetovi.
    Pravdepodobne to bude infekce a dostanete antibiotika nejaky.
    PAW_LINKA
    PAW_LINKA --- ---
    ahoj chtěla jsem vás poprosit o radu, mám 5 měsíční fenku bulíka. No a má nějaký výtok s pipky, jinak vypadá v pohodě, vůbec to neřeší... no a já to řeším, tak sem se chtěla zeptat stalo se vám to někdy? víte co s tím?předem díky
    KOMONO_BURU
    KOMONO_BURU --- ---
    MIKEYLA: Ahoj, pes má červený míček a fenka má právě molekulu, o které píšeš. Vždy jsme je kupovali ze stránek www.baron.cz, ale koukám, že tam nemají ani míčky a ani molekulu.
    MIKEYLA
    MIKEYLA --- ---
    DOPA: a jaký máte kong? my měli kdysi takovou tu molekulu (byly úplně nejlepší, výborně skákala), ale už ho nevyrábí a my ho po 3 letech neustálého střežení někde potratili:(((((
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    Dopa: kong mame taky ale ten ho nebaví. Není moc na micky
    DOPA
    DOPA --- ---
    SIEGR: My si nemůžeme vynachválit míček Kong. Obyčejné míčky vydržely několik dní až týdnů. Trvanlivost Kongu se dá počítat na roky.
    EWICZKAAA
    EWICZKAAA --- ---
    SIEGR: Tuhle hračku máme na chatě, přežila celý léto a čeká na novou sezónu:)
    SIEGR
    SIEGR --- ---
    tak my jsme vcera dostali novou hracku a musim rict ze naprostej luxus! Konecne tak robustni forma "uzlu" ze i tomu nasemu solidne odolava... za dva dny hrani zatim jen par vrchnich nitek povolilo;)
    FIFAJZ
    FIFAJZ --- ---
    :) [ Rtw - Rotvajleři ] Prijdte pobejt...
    WERUMI
    WERUMI --- ---
    ZLAJA: myslíš levitujícího psa? :DD Ta mě hodně baví, to jo ;)
    ZLAJA
    ZLAJA --- ---
    WERUMI: Tak ta třetí je zaručeně nejlepší!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam