AYOS: ad McD: já to chápu, mne jen překvapil ten evropský soud a ta relativně nízká pokuta
ad USA: ale já netvrdím, že je USA rájem na zemi. já říkám, že je nějakým ideálům právního státu a lidských práv mnohem blíže než rusko... o těch jménech, pravda, toho tolik nevím (resp. toho prvního neznám vůbec) a nemám teď čas nic načítat. a daly by se vytáhnout další věci - třeba soukromé věznice, pořád si stojím ale za tou druhou větou
AKONTRA: rozhodně je nahoře, rozhodně bych nemluvil o postoji "vládnoucí garnitury." pokud to s tím tuniskem takhle bylo, je to špatně, to je snad jasné. on se ale nikdo nezajímá ani o 99% ostatních případů v rusku, třeba o voinu. zas na druhou stranu je jasné, že zrovna my se budeme zajímat více o rusko. začal jsem ale na začátku trochu někde jinde, že
Skupina Pussy Riot představila nový singl. Je znovu namířený proti Putinovi | zpravy.ihned.cz - Svět
http://zpravy.ihned.cz/svet-rusko/c1-57096390-skupina-pussy-riot-predstavila-novy-singl-je-znovu-namireny-proti-putinovi
-> nevím, to slovo "singl" mne nějak dostalo.)