VIRIK: Já jsem si teda lidovýho hněvu za ukradnutí a rozstříhání standarty nevšim, pokud máš "lidovým hněvem" na mysli zastánce "národa, demokracie a státu" personifikovaný Bartošem, Matějnym nebo Landou.
Pokud za lidovej hněv považuješ plebs z nyxu, tak to jo, to se asi Ztohoven musej snažit se zalíbit.
Myslim, že hlavní problém bude v tom, že to prostě nikoho nezajímá.
Tenhle fór postavenej na kopáni do Zemana a lezení po střechách je pěkná nuda.
Odpověď na otázku, proč to nikoho nezajímá, bych hledal v politický negramotnosti skupiny a jejich akcí.
Zajímalo by mě akorát to Paretovo rozdělení? Proč to tak zdůrazňují? Aby vypadali chytře? Jesi ten ekonomickej zákon chápu správně, tak staví na tom, že společnost nemůže být nikdy rovnostářská, a užívá se k tomu, abys zjistil, která část společnosti je nepřínáší zisk a je vyříznuta a naopak, privileguje bohatší. Nevim, tomu nerozumim.
Jako celá ta akce s lezením na střechu pražskýho hradu a s rozdáváním standarty v obálkách mi přijde jako dobrá kovbojka co dělaj děcka ve stínadlech nebo Děsír. Ale od ztohoven to je nuda, co se snažej lidi nalákat na bitcoin, tak jim to nutěj na ulici jak jehovisti.