• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    PETTYCAY
    PETTYCAY --- ---
    tak co prkynkari :P
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: asi tak to přesně vidím :D
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Tudiz vyzva, kterou jako vetsina lidi tady na tomhle portale stoji za to nejdriv nahlasit, ze se jako jde do toho a pak skutek utek :(
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    AMIKOSA: jako jezdit v bobarske draze na longu ve stoje mi prijde jako jasnej deathcore :D
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    no ja du na golf... chi chi
    KACZER
    KACZER --- ---
    hele, tak ja nevim jak nakonec budu moct jezdit... ma natazeny vazy v koleni a neprestavam to po dvou tejdnech cejtit... :((
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Jezdi v koryte, jak se ti chce, jedem se tam bavit, visjak ;) Chce se ti ve stoje, oka, jedem ve stoje, chce se ti vleze, oka, jedes vleze. Jestli chces na rukach, tak tak taky klidne muzes jet ;)
    AMIKOSA
    AMIKOSA --- ---
    chlapy vy chcete jezdit v koryte pro bobiky ve stoje? Nebo to chcete jen po me?
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Dedek se s nim vidi nejcastejc, tak me tak napadlo, ze...
    KACZER
    KACZER --- ---
    ZOLTAN: tak mu zavolej...
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    Hele a dal nekdo vedet Laiovi, nebo to zase bude "Je, ja si toho nevsim..." :)
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PULPANEK: Supr, beru v potaz.
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    ZOLTAN: Koryto je v celku v poradku cast trati je uplne nova, ale abych pravdu rekl tak nevim protoze nejezdime celou trat, ale vyuzivame zatacky jako radius. Nektery jsou oververtovy takze dost husty. Longbordovy kolecka to podle me ale karsne prejedou. Ty sankarsky nejsou o moc vetsi.
    LUNGPA
    LUNGPA --- ---
    btw. rychlost me samo bavi, ale nejsem nejak crazy prekonavat nejkay rychlostni hranice. rad si zajezdim dam adrenalin pri downhillu, ale rozhodne nemusim byt top svetovej rychlo sjezdar :D

Peace :D
    TORNADOETA
    TORNADOETA --- ---
    LUNGPA: No zcela tě chápu...můj dosavadní rekord je též něco po 70 a to na rovinkách a itak bobky byli :D, ikdyž s tím autem mě to taky už napadlo :))
    Jinak takový jezdci, jako tento maňas už mají to nejlepší co člověk do longboardu může narvat...a my češi tady s naším zázemím můžem jen zatím tiše závidět....teda pokavad teda nemáme dostatek peněz a kontaktů a hlavně kvalitních tratí na trénování-to je pak jiná :)

KACZER: Mnoo a to jel na longu!! Vy v leže máte ještě lepší oříšek - 180km/h :DD
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WOJTYLA: Az te jednou uvidim, pokud se mi to este nekdy vubec postesti, protoze sejit se s tebou je proste nemozny, narvu ti destnik do prdele a otevru ho!
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    PULPANEK: to jer u zpltana normální.....von si tahle vydelává prachy bokem - ale když mu je nekdo dá,,,tak proč ne....
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    PULPANEK: Chapu, beru to jako cenu za casak, toho vartase a dalsi veci, ktery tim padem nemusim resit...

Rekni mi, v jakym stavu je to koryto? Jsou tam nejaky velky diry, ktery by prerostly skatovy kolo neprejelo?
    PULPANEK
    PULPANEK --- ---
    ZOLTAN: Hosi ja protoze jsem mistni se na vas prijdu podivat a mozna i zajezdit si, ale neuvidi te ode me ani korunu protoze, nevidim duvod platit. Jezdime tam docela casto a nikdy nas nikdo z prachama nevotravoval.
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    TOrnado: Jestli chces jet, tak se s tebou samo pocita. Do auta te este narvu.

Co Amici a Vicove a dalsi killeri, he?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam