• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    TERVITCH: Uz taky cekam na zdrojaky ;)
    TERVITCH
    TERVITCH --- ---
    Ahojky, ac vytizen praci vice nez kdykoli pred tim, s povdekem kvituji informace o nikdykde a verim, ze si cas najdu, jinak ad problem se strankami, jestli mas nejake ftp nebo whatever, sendni mi ho, neni problem to opravit behem par minut:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Myslím že spodní Pražané o něm vůbec nevědí :-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Copak je ten Essen? :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    V tom případě to udělejte rychle! čím dřív, tím míň toho stihnu udělat... :-)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Pro zvědavé přeci stačí přemluvit Gorana, aby odjel do Essenu a Nikdykde skončí docela rychle, ne?:-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem když už jste se začali zajímat: nějaké připomínky k pravidlům nebo něco co nechápete? (nebojte se to přiznat ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hele já bych to mec nerozebíral. Ale mág tomu říkali Pražané... ;-)
    Ale hodil ses na to od tý doby co jsem zmerčil jednu tvojí fotku z Kuan-jin (ta z Vyšehradujak sedíš v té klenbě...)
    Ale už fakt dost. Jestli někdy NK skončí tak si prozradíme kdo byl co zač a co se kde dělo...
    PIETA
    PIETA --- ---
    LORD_SHAPER: Nechtěl jsem! Já chtěl jít za ducha, ale Petrius mě ukecal, že mě potřebuje jako mága. (:
    (A ano, přišlo mi hodně ironický, že když občas nechci bejt mág, stejně jako mág skončím.)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Gorane prosím ne :-) dej jim ještě šanci, třeba se Pražané polepší ;-)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Ze bych take odjel?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    My víme, na jednu stranu nám to dost nevyhovuje, na druhou stranu nám to jednu věc asi zjednoduší. Každopádně Pražaům najednou dost klesly šance na přežití, to říkám rovnou... :-))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PIETA: Tys byl pro změnu mág? :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Upsal jsem se včera Hačovi na Essen, takže letos se budete muset obejít bez největšího mága a nejpodstatnější osoby ve hře vůbec. ):
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Pieta: Tuto formulaci, pravda, navrhoval právník:-)
    Ad. web: Ukončím dohady o webu: laicky řečeno - jde o to připsat do zdrojáku nějaký tři bludy. Ale muselo by se to udělat na každé stránce, což je údajně opruz.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Co "předáš pravdivé informace"? (určitě hrajou nějací právníci (: )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Kdyby to bylo v HTML tak mu tam vlítnu a udělám si to sám.. :-( Kdyby někdo věděl o rychlém řešení byl bych mu docela vděčný...
    Jinak ten vzhled stránky je lepší než jsem čekal... :-)

Druhá věc, byl trochu upraven zákon o pohyblivých trzích...
    "Na optání předáš informace o tom, kde se nachází příští Pohyblivý trh"
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Fin: Náš webmaster je nadšenec, dokonce ví, co s tím udělat, ale podle něj je to příliš mnoho práce. Celkem logicky tvrdí, že se radši bude věnovat přípravě Nikdykde samotného, což zas my kvitujeme s povděkem.
    FIN
    FIN --- ---
    PETRIUS: při vší úctě, zkuste tady najít nějakého nadšence - neprovozní stránky v opeře JSOU problém
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    http://majka.iglu.cz/ukazka/ukazka.jpg - ti to radsi ukazu :] az to shlednes, tak houkni (posta), smaznu to :]. klikatelny jsou jen prvni dva odkazy, ktere cni z textu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já osobně musím v menu klikat tak nějak důrazněji, jestli myslíš to...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam