• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Nasadil. A vlatsně kvůli tomu ty CP moldavani umřeli. Potkal jsem je náhodou a ptal se je na nábor do armády. Pak přišel Harald, že nás vyfotí... no a já jaksi zavadil o toho jejich mluvčího a hups... měl parohy. Vzali si to osbně a vrhli se ně mě. Tak jsem je všechny tři přilepil, s tím, že jdu pryč a ať pozdravují. A jak si jdu, tak potkám náhodou hned za rohem kočky a oni se ptaj, co že se tam jako dějě. Tak jsem se pochlubil parohy a mezi řečí zmínil, že ti moldavani jsou přilepení... Nevím proč, ale oni pak na ně naskákaly.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tys je nakonec nikomu nenasadil, co? :-))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Škoda že se nijak neprojevili, na těch zelených hlavách by jim parohy slušeli :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Moldavani které jste krocli byli spíš CP, opravdoví hráčští Moldavani byli Reinita a Ambeřan...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: našima packama padlo ještě pár moldavanů
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo teď mi Louda připoměl že v podzemí pod Vyšehradem ašli šest děl i s příslušenstvím... :-)
    No polarpová situace bude hodně zajímavá... :-))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Hrald to vystihl pěkně. Většinou s jednalo o dost vypečené schopnosti. Ale po pravdě, schopnosti nikdy nebyly záměrem. Šlo nám o ekonomiku a oživení Pohyblivých trhů - po úpadku na NKI jsem mezi lidi lifroval dotazníky podle kterých se mělo vyprofilovatcosi co daný člověk sbíral sháněl apod (mě se totiž na NKI líbil Fionor který sbíral peří a manil ho za vše co měl a třeba z Krys zase Indi který sbíral skleněné výrobky...)

Mno na NKII jsem však dotazníkama nedosáhl žádného efektu, tak jsem vymyslel fetiše. Mimo oživení ekonomiky měli i zpestšt hru páč postavy se mohly takhle dostat k moci která by jim jinak do klína nespadla....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo a zařvala Ostravská "delegace" na poslední trhu, měli snad nějaký problém s dohodnutím se kdo bude do prahy dodávat Santal... :-)))
    HARALD
    HARALD --- ---
    Typ předmětu, který jsi sbíral. Pokud jsi jich nashromáždil dostatečné množství, přeměnily se ti na fetiš - magický artefakt, který ti umožňoval nějaký efekt, který odpovídal typu předmětu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já ti nevím, KP umírali dost, a z hráčů vím jen o Kvíkovi, kterého kvli něčemu oddělali krysomluvčí. Poslední trh mě minul řešil jsem Srdce...

Kočky vs Krysomluvčí zase nic moc (ikdyž krysy byly ve střehu a čekali jestli se někde nějaké kočka nebude toulat sama, lae nebyli moc sehraní a schopní obecně, vím že příležitosti měli a kombokrožkovky + koloběžka to bylo fakt hustý, v podstatě měli na to aby na Kočky pořádali hony oni...)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Co to byly ty fetiše?
    HARALD
    HARALD --- ---
    BTW, co to bylo na tom posledním trhu? Koukal jsem, nějaká mrtvá kočka. A to nepočítám tu, kteroutam upálili krysomluvčí těsně před zahájením trhu.
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    kdo všechno vůbec umřel? Viděli jsme pěknou vraždu nahoře na schodech jak byl první trh, ale nevim kdo to byl, byla tam tma a my dělali, že jdeme pryč a vůbec nic jsme neviděli.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    To nevím, ptej se martina, já jich měl připravených asi šest modro černých z kukačky... jinak peří obecně sbírali tuším asi ještě tři lidi....

Zanejgeniálnejší fetiš považuju Kvíkův výmysl sbíratotresné zážitky jiných lidí, nechal by si je prostě vyprávět. Aby se nějak postihnul počet a forma zadal jsemmmu že si je musí zapisovat a tokaždý na jiný papír, nejlépe ještě jiného druhu aby o nějak vypadalo... Bohužel zemřel dost brzo...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: No tak to zas tak citlivý na magii nebyl ;) Nevadí. Mohl jsem tam čekat a ža by mi dali dohromady peříčka tak bych mu ty parohy nasadil...

Sakra, kdo dostal ty peříčka co jsem dal do hry? Byl to naprosto nesehnatelný artikl, a to jsem scháněl různé blbovinky :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Víceméně totální neviditelnosti dosáhli Nájemný vrah, který sbíral černé věci, měl jcih asi třicet. V temných stínech měl 4, jinak +1 ke své tuším dvojce...
    To byla bohužel postava které nikdo nevyužil. Napříklak zrovna on by nměl problém s tím jít na vyšehrad a pobít tam všechny Komandéry - řadovým vojákům by tam pak bylo s golemy, mutanty a přzraky docela horko... :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nejsem si jistý, ale kruh nebyl cílený na něj. Věci přes fetiše většinou dělaly rovno dvojkový útok a parohy jestli jsi měl jedničkové tak by neprošly. Tvůj fetiš ti ale měl udělat všechnu magii dvojkovou + možná ještě něco...
    ALIXA
    ALIXA --- ---
    V pohodě, něco jsme udali. Spíš se ale nikdo nechtěl tahat s tím srdcem v zavařovácí sklenici:) Pak po nás chtěli i nějaký ty lektvary a předměty, ale nestihli jsme to, protože jsme se namotali k tomu otevírání. Kde jsme alchymii vlastně použili taky, takže v pohodě:) Ten plášť jsem fakt chtěla, totální neviditelnost je dobrá věc:)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: Takový chabrus? Když bych vědel, že je citlivý na magii, dostal by ještě navíc parohy! :))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ty překlepy, ty překlepy :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam