• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zapalovče jsme nemuseli ani distrubuovat, kdedko nějaký měl a odpodlíci je měli stopro...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Všiměte jsi, jak jsou rádi ... a proutku na hlavě "šéfa" :))
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tohle je snímek, po kterém Žito (Prasátko) začal mastit barony z Moldovy. :-)

Jinak, na fotkách zrovna dělám, ale skoro u každé si to chce trochu pohrát aspoň se světlostí, takže je na tom ještě dost práce.
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    BTW: kolik bylo ve hře zapalovačů?
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Nedostal jste někdo blechy od ježka? I když o ty, orgové moc nestojí... :-)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    O dalším pokračování Nikdykde budeme s Petriem nejméně rok akademicky debatovat. Docela se nám líbí Nikdykde politika (v nějaké staré škole by to nemuselo být špatné...) nebo Nikdykde - Vnější svět (čímž bychom vyřešili faktickou nerealizovatelnost vícedeního LARPu). Nicméně, jak jsem již řekl, máme každý na jarní sezónu soukromé projektíky a mě osobně láká uspořádat spíš Vidláci LARP než Zachráníme svět LARP ke kterému se Nidkykde nezadržitelně přiblížilo...

Prasátko: Bohužel jsem některé věci nestihl úplně bezchybně rozdistribuovat. Ale pírek (byť ne těch tvých) bylo ve hře celkem dost.

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pokud jste u sebě našli něco co není vaše, prosím dejte nám vědět...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Cigarety Camel a Portoriko jsou naše Martine :-) Nějaké karty budou taky moje :-)
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Tak, mám tu materiální shrnutí Nikdykde III.
    Akce dopadla finančně celkem přívětivě - jsme asi 200Kč v plusu.

Co mi zůstalo doma:
    zelený obuch
    kosti
    deštník
    činkapiiny brýle
    zrcátko
    Prasátkova knížka.
    cigarety Camel
    cigára portoriko
    lyžařské brýle
    figurka držící skleněnku
    lžička
    slunešní brýle
    síť
    karty
    Narweniny pastelky
    Nyemin obal na hru (hádejte jakou?)
    2ks Haraldových klíčků.
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Potvory, člověk jim nabízí všechno co má a ony ho neokrouhnou a ještě mě tlučou obuškem.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Měl je jeden ten Moldavan, co jsme ho zabíjely :) Ty parohy...
    Krysomluvčí sice provokovali, ale prakticky jen na pophyblivých trzích nebo těsně před něma - a to zrovna není místo na bitky... Mimo pohyblivé trhy jsme je prakticky nepotkaly... Ještě asi dvakrát na Aegbertově, ale tam byly taky pěkné davy - prostě žádná příležitost na soukromou bitku...
    Ta akce proti darovi byl Vladův nápad - my prostě dělaly, co děláme vždycky - šly tomu něcěmu, co ohrožovalo Prahu, nakopat prdel. Inu, a štěstí my máme taky vždycky, od čeho jsme kočky, ne?
    Na závěrečném trhu jsme to nakonec všechny přežily (ačkoliv až se mi ty léčitelky doléčí, pěkně jim zvalchuju hřbety, takhle se roztáhnout a nechat se dostat po jedné - a to jim celou dobu tluču do hlavy - držte se nejmíň po dvojicích...), i když teď dlužíme službu andělovi Martinovi, což bude ještě sranda... Nadruhou stranu jsme na konto toho stihly zachránit život Alchymistovi, takže bude vyrábět nové magické zámky jako mourovatej :)))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    To ze Nikdykde mi bude ale setsakra chybet coby skvely larp snad ani dodavat nemusim ;)
    Diky moc kluci.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    No jsem rad, ze uz toho andela nidky na sva bedra nevezmu. Podprahazany jsem mel tendenci poslat vesmes vsechny do pekla co deset minut ;)
    Drzet pri tom prijemny usmev bylo obcas dosti narocne...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Snad se do příště poučí a budou radši mít parohy, než nemít koule :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    muhaha!!! tak to jo, chudáci malí :-)))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Nasadil. A vlatsně kvůli tomu ty CP moldavani umřeli. Potkal jsem je náhodou a ptal se je na nábor do armády. Pak přišel Harald, že nás vyfotí... no a já jaksi zavadil o toho jejich mluvčího a hups... měl parohy. Vzali si to osbně a vrhli se ně mě. Tak jsem je všechny tři přilepil, s tím, že jdu pryč a ať pozdravují. A jak si jdu, tak potkám náhodou hned za rohem kočky a oni se ptaj, co že se tam jako dějě. Tak jsem se pochlubil parohy a mezi řečí zmínil, že ti moldavani jsou přilepení... Nevím proč, ale oni pak na ně naskákaly.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tys je nakonec nikomu nenasadil, co? :-))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Škoda že se nijak neprojevili, na těch zelených hlavách by jim parohy slušeli :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Moldavani které jste krocli byli spíš CP, opravdoví hráčští Moldavani byli Reinita a Ambeřan...
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: našima packama padlo ještě pár moldavanů
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam