• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    PETRIUS: no to se hodi o trochu min ale pokusim se prijit.
    (asi na stejnem miste jako tebe :-))) (Wriley>wrigli))

Umisteni je mi jedno, kdyz tak se dostavim skoro kamkoliv.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Wrigli kde tě učili číst? :-))
    "Afterparty po Nk bude 11.11. (tedy pátek).... "
    WRIGLEY
    WRIGLEY --- ---
    PETRIUS: jestli se nepletu a je to sobota tak prijdu rad... pokud na to ovsem nezapomenu... :-)))

PETRIUS: podklady ode me nejsou pouzitelne protoze jsem se staral pouze o male veci a vychazet se vsemi, akorat tak amximalen ze sem zatah tu militia infernackou knizku :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kde to je, jak to vypadá, kolik to stojí, jak se tam vaří?
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Um, co třeba v té Crinosí hospodě?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    KDE?
    většina podobných diskusí většniou skončila tak že se lid nedohodli, nebo že se dohodli na místě kam byla ochotná jít jen polovina. A těch patnáct lidí co chce pařit do rána se může bez obav přesunout jinam, že...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Hele, a co tu afterparty udělat někde, kde se nezavírá v jedenáct?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Už vím na co jsem zapoměl, je celkem potřeba abyste nám dali vědět jestli přijdete nebo ne. Jestli máme rezervovat stůl, malý salonek, velký salonek nebo celou hospodu :-))
    IORETH
    IORETH --- ---
    Opravdu, vypadá, že se mu to líbí... :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Takový fešácký, že! :)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Mňam :-)). Nechápu, co se jim nelíbilo :-))
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Nejsou sladcí?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hmm a za překlepy mě nelynčujte, už je noc... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak poyor, poyor... (no dobře, přepnu si klávesnici...)

Tak pozor, pozor!
    Afterparty po Nk bude 11.11. (tedy pátek) se vši Pravděpodobnosti U Kozla (to by nás museli vyhodit aby to tam nebylo...)

Jelikoz stale tak nejak nemame moc pohernich ohlasu a taky se nam nikdo moc nesveroval s tim ceho ve hra dosahnul, necekejte od nas moc ze shrneme pribeh a jeho vyvoj po NKIII (proste k shrnuti nemame podklady no :-)

Ale rozhodně bude prostor na dotazy, pokec, historky a vyměnu předmětů (vše co vám po hře přebývá si prosím vemte s sebou...)

To je asi vše co jsem chtěl rict. Zbytek asi v mailech až ho zkrotim nebo se ktomu dostane Pirosh...

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Lidi pište nám prosím na mail věce které myslíte že se projeví v poherním vývoji NK, musíme to nějak sepsat abyste vě+děli jak NK vlastně dopadlo.

Také velmi oceníme všechny texty á la recenze a deníky postav. A samozřejmě všechny vaše podněty na nás jako orgy...
    HARALD
    HARALD --- ---
    Petrius v poště vědel. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    neuhádl, věděl! ;-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Petrius v poště uhádl. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Já jo :-) ikdyž kandidáty mám dva. Vzhledm k úhlu ale vede jeden....
    HARALD
    HARALD --- ---
    Poznáte odkud je foceno tohle?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kdyby jsi měl Ostražitost nebk Kostruktérství pochopil by jsi že se nejdenalo o explozi. úlomky zdi byly přímo pod ní...

Na prvním NK to Byla studnice vědění, mhl ses zeptat v podstatě na cokoliv a dostat dobrou odpověď. To se pochopitelně příchozímu démonovi nelíbilo tak jí rozbil :-) (resp. potřeboval jsem sezbavit jedné nepohodlné lokace...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam