• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Ruka na hlave (schovany) a ruka za hlavou (neviditelny) se bude plest.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Ale jo ;)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Porad ne...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    děkuji :-) chybu jsem našel, teď by to mělo jít :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Ted jeste aby to z tech stranek slo stahnout, ci otevrit a vazne to vyvola mozna nejake reakce:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem nahodil obecná pravidla, to už by nějaké reakce vyvolat mohlo... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak pár odpovědí v mailu mám, ale že by jich bylo nějak moc...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem spustil stránky Jediné cesty a zároveň přihlašování. Jestli se někdo cítí uražen tím, že nedostal pozvánku (omlouvám se), nechť se mi ozve a já to napravím...

Stránky najdete na http://www.cravens.cz/jedinacesta
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor. Dokud vám neřeknu tak se mnou prosím neřešte svoje postavy. Mám teď práce nad hlavu...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ty mlč! :-P
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    PETRIUS: "hehehe...prej slava a odemna" :P ty me bavis petrie :P
    NOSFERATU
    NOSFERATU --- ---
    hmmmm,whassss up doc? tak povidej co potrebujes :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No vidíš a to je ten ročník, který je obecně považovaný za horší ;-)
    Taky se těším, po NikdyKde si to představuju jako o dost klidnější práci...

A teď jedna org věc: Hledán schopného a teď zrovna rychlého kreslíře, který by mi teď udělal jeden obrázek a posléze míň jak deset dalších. Povětšinou figury, přípdaně figury v nějaké prostředí. Pochopitelně fantasy :-)

Kdyžtak se hlašte na mobil. Temu nejlepšímu připadne všechna sláva a možná i nějaká odměna. Ty dobré třeba ještě zaměstnáme jinak. Tohle není jediná akce na které se podílím...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Jsem zvedavy a tesim se, byl jsem jen na jedne jedine ceste a byla fajn:) I kdyz pocasi bylo desne a zabili nam ace, povedlo se mi spachat jednim vrzem vrazdu Velekneze i Starosty a to se ceni:)
    DARION
    DARION --- ---
    Tak držím palce a moc se těším! :))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozvánky samozřejmě rozešlu taky. Nejdříva ale musím sestrojit adresář, protože se bude trochu lišit od toho NK...

Ano vaše kostýmy z NK jsou už passé :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Inu, klobouk a hulka jsou asi mimo hru co? ;)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Kdyby byl potřeba nějakej nesmrtelnej mág, mail na mě máš. (:
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Dělá mi to nějakej bordel s velkejma písmenama v názvu místnosti, kdybyste někdo věděl co s tím, tak mi dejte vědět... děkuji :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak je to tady. NikdyKde jsme definitivně pohřbili a taď už zase konečně běží prřípravy na Jedinou cestu, kterou jsem nemohl kvůli Nikdykde dva roky pořádat. Jediná cesta je několikadenní larp v přírodě. Tedy něco jinéhonež bylo Nikdykde. Své příznivce si ale zajité najde i mezi jeho hráči, proto jsem pozměnil tuto místnost, kteá by se pro Nikfdykde stejně už nepoužila...

A co teď řeším aktuálně?
    Je to především termín. Čarodky propadají peklu a už je nehodlám více řešit. To radši udělám JC uprostřed léta. Místo čarodek tedy zatím zvažuju víkend před nima. Přesně 20.-23.dubna. Je dost možné, že se to bude krýt s Libušínem. Je víceméně na vás jak se k tomu postavíte. Pro mě osobně je to například minimální oběť (říkám to narovinu...)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam