• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jo, jasně díky napadla mě další věc, kterou zkrouhnu (ochromení mimo boj).
    Jinak ale považuju efekty za velmi jednoché a přehledné. A slibuju si od toho že boje budou plynulé a nebudou se zastavovat kvůli vysvětlování pravidel....
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Jde v podstate o veskere efekty, ktere hrac musi dlouhodobe hlidat behem hrani. (pocitat si minuty na krvaceni, umirani, hladoveni, unavu...)
    Kdyz to prezenu, tak divat se na hodinky s tim, ze jeste 14 minut budu kulhat je divne.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    každopádně díky za podněty. Tou komplikovaností jsi mimo krvácení apod. myslel ještě co?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    zranění asi půjdou pryč.
    Jídlo za normálních podmínek nutnost nebude, když ale v údolí jídlo dojde, tak třeba bude haldové období, kdy si ho lidi budou muset nějak ostarat...
    To je ještě v řešení s Vlkem se kterým budeme dělat ekonomiku. Ale určitě nečekejte něco jako každodenní buzeraci kvůli jídlu. Stejně to na polovině larpů nefunguje...

Mě zase přijde docela logický, že borec, kterej vydrží na nohách déle a tím své tělo taky víc zatěžuje, pak to umírání má rychlejší... něco jako bersekři...

Navíc to je základ. ono dost možná bude něco čím to půlde nasvačit...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    No, tak na Jedinou cestu uz mam dovolenou:)))
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    A to krvaceni a silene osetrovani bych rozhodne vynechal.
    Dalsi vec, zaregistroval jsem tam neco o jidle - jidlo bude nutnost??Mysleno herni jidlo.
    A taky si nejsem uplne jistej tim, ze slaba postava(malo zivotu) ma delsi agonii(a to vyrazne) nez nekdo nabouchanej...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Pravidla pro boj mi prijdou trochu prilis komplikovana...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS:
    Jsem jednoznacne za. Nebo to rasantne zjednodus.

PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Padl návrh zrušit úplně následky zranění - krvácející zranění a zanícení... Co si o tom myslíte?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo komu nejdou pravidla nebo se jim dělaljí nějaké anomálie na stránkách doporučuju F5....
    Některé změny dělám průběžně a neupozorňuju na ně...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    haha :-) mno už jsem toho psaní měl fakt plný kecky :-) za chyby se omlouvám...
    Ruka na hlavě a za hlavou je schválně. Imho když se chytneš dlaní za týl je to o dost jiný než když si dáš ruku na hlavu v polovině předloktí (takže ti na druhé straně hlavě čumí ještě dlaň a kus toho předloktí)
    Je to hlavně protože mi přijde na larpech dost trapný tázání se typu "jsi neviditelný nebo schovaný? a na kolikátce máš schování?" (mimochodem bylo to i na NK a dost dlouho jsm přemýšlel jak se toho zbavit). Zažil jsem to i jinde a docela to kazí dané okamžiky...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Ua Petrie, pouzivej kontrolu pravopoisu a slovy jako "Bodad" netryzni ctenare.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Ruka na hlave (schovany) a ruka za hlavou (neviditelny) se bude plest.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Ale jo ;)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Porad ne...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    děkuji :-) chybu jsem našel, teď by to mělo jít :-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Ted jeste aby to z tech stranek slo stahnout, ci otevrit a vazne to vyvola mozna nejake reakce:)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem nahodil obecná pravidla, to už by nějaké reakce vyvolat mohlo... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak pár odpovědí v mailu mám, ale že by jich bylo nějak moc...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem spustil stránky Jediné cesty a zároveň přihlašování. Jestli se někdo cítí uražen tím, že nedostal pozvánku (omlouvám se), nechť se mi ozve a já to napravím...

Stránky najdete na http://www.cravens.cz/jedinacesta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam