• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    DRUI
    DRUI --- ---
    Btw: Vis, ze se krizis s Libusinem?
    DRUI
    DRUI --- ---
    Ok, tak ja se k tomu dokopu, no... :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zappo jo jsi, mimo toho že včas tak i velice trefně :-)
    Drui: tak přesně tomuhle se chci vyhnout - tohle si totiž říká tak tak třetina možná i polovina hráčů a já díky nedostatku postav nemám vůbec s čím pracovat...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Petrius: Tise doufam, ze ja jsem v kolonce "prihlasen a dodal vse potrebne, ted mu musim poslat spoustu informaci, skillu, levlu and stuff"
    :)
    DRUI
    DRUI --- ---
    do půlky března? Uvidime - když to nestihnu, tak se ti udam jako libovolny npcčka.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    to není prdel, kdo se chce účastnit měl by se mi už aspoň nahlásit a začít přemýšlet o tom co bude hrát. Pokud nebudu mít do půlky března nástřely/návrhy postav tak začnu být na dotyčné jedince pěkně nevrlý...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ty se hlavně přihlaš! :-P
    DRUI
    DRUI --- ---
    KELPIE: Muzu si taky odhodit ponozky a prohloubit výstrih? :D
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Další úprava obecných pravidel (F5). Měla by být definitivní, ale znáte to :-)
    ve zkratce:
    - mez vyřazení
    - kradení osobního majetku spících postav z jejich domů
    + opraveny nějaké obsahové a pravopisné chyby (jistě ne všechny :-)
    + pár vysvětlujích větiček
    + odstaveček o imunitách a odolnostích

Během příštího týdne se asi obejeví první popisky nadání a dostupných dovedností. Teď zrovna na tom pracuju...
    AENYE
    AENYE --- ---
    KELPIE: to nas tesi...:]
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    GREATDRAKE: Gorane, tim chces rici, ze MY se budeme zdrzovat pekne v teple?:))) to me vazne tesi, odebiram jedny ponozky a prohlubuju vystrih:)))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Hurá
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem, kdybyte byli tak laskaví a nechali se vyhodit z vašich škol a zaměstnání, tak jste mrznout nemuseli ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hm radši toho už nechám :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Hurá
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: No ja jsem za ni rad, ale ostatni budou mrznout ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    co je? ty nebudeš rád za vytápěnou hospodu? :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Jdu si pro nahnila rajcata...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Teda kdyb tohle byl koncert tak řeknu že jste strašně vlažné publikum :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Takže jsem včera byl v Rožmíku. I přes obavy, které minulý rok panovaly tak nám skautíci propůjčí úplně celou myslivnu i s vším co okolo je. (jsou pragmatičtí - už tam není vůbec co ukrást nebo zničit a naše prachy jim přijdou vhod...)
    Nejspíš tomu budu věnovat ještě nějaký víkend abych to tam omrknul a odhadl kapacitu. Co je ale jisté:
    - dovnitř určitě budou moc všichni orgové
    - jednu místnost určitě necháme volnou, kdyby v průběhu akce někdo zjistil že podcenil svůj spacák a venku ve stanu nepřežije
    - místnost s krbem (kdo byl na KK ví) asi bude volně přístupná, ještě uvidíme podle toho kolik je místa nahoře
    - přístavek který byl využíván jako hospoda, utěsníme igelity a nějakým hadrem do vchodu, mělo by se tam topit a do jisté míry zase i vařit. Zkrátka příjemné místo kdyby mělo nějak pršet nebo tak něco (rozhodně není potřeba se bát, že byste akci strávili v mokrém kostýmu...)
    - na místě budou dost možná i nějaké gotičáky pro herní budovy...

A bonus navíc! Zarezervoval jsem to samé místo i pro Kamenný Kruh. Takže se radujte se mnou :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam