• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---

Dovednosti

Obecné a veřejné pokecy o Nadáních a Dovednostech jsou nyní na stránkách. Dovíte se jakým způsobem se staví postava a z čeho je možné vybírat.
    Konkrétní pravidla posílám pouze lidem, kteří si je vyberou a budou je tedy používat. Bližší info o magii a vírách, posílám pouze zájemcům o toto nadání.

Konkrétní pravidla, přesný postup nakupování dovedností a jejich ceny přijdou brzy.
    Zatím mi můžete posílat o co máte zhruba zájem ať vím na čem pracovat co nejrychleji :-)))

Také očekávám vaše připomínky a návrhy...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Napdal mě ještě jedna věc. Pravděpodobně dám své narozeniny v PRaze, ale asi soukromě a pořádnou oslavu udělám herní přímo na JC. Asi v pátek v noci....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Děkuji
    Mimochodem kdybyste ještě někdo věděl o někom kdo měl zájem nebo ho mohl mít, urgujte ho ať se co nejrychleji ozve. Brzo přihlašování asi stupnu.

Jak jsem se koukal na seznak hráčů a postav, tak už mi zbývá pár rolí a bude mi to stačit. Tentokrát jsem usoudil, že méně je spíše lépe a když se zastavím někde u čísla 60 tak budu spokojený...
    CHARLEZ
    CHARLEZ --- ---
    PETRIUS: v mailu (snad jeste plati)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nemáte někdo telefon na Adama z rpg.cz ?? (na KK hrál démona)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Můžeš to zkusit znovu ;-)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Ja to uz zkousel prosadit(a byt hra o den delsi, tka prosadil) na jedne hre, ze pravnici jsou nejvyssi zlo a musi byt zniceni spojenymi silami.
    HARALD
    HARALD --- ---
    RAJCE: Podle čtvrté desky, paragrafu 16, odstavec 2d není zlý, protože se tak zachovat musel. :-)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    GREATDRAKE: nebud zly... at se toho moc nebojime predem a neuteceme ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    whow! chachacha! :-))))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ZAPPO: Tak ted nevim, jestli dat prednost huronskemu smichu, nebo sladkemu usmevu. ;)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    a do prdele
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    HARALD: OK
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    HARALD: Ok
    HARALD
    HARALD --- ---
    Sejdu se s GD a L_S a společně dáme dohromady zákoníky. Pánové, souhlas?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To je blbé. Zákony budou v latině a kdo jim nebude rozumět se mě bude muste zeptat :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hele já se kvůli JC latinsky učit nebudu!!! :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Trubka s něžně rytým nápisem: "Si in ius vocat, ito. Ni it, antestamino. Igitur em capito. "
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    V to případě doporučuju psát na hliněný destičky nebo ještě lépe, nechat to vyrýt na železné trubky :-)))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: No prave, hlidka dostane tlusty svazek zakonu aby to bylo tezke a dalo se s tim majznout po hlave kazdeho kdo vypada ze tropi neplechu a donest omraceneho pred soudce. Ten prislusny svazek otevre a odsoudi.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam