Co me se tyce, tak se mi hra libila - po dlouhe dobe jsem videl nektere zname tvare, bylo hezke pocasi, skvely teren, proste pohodicka.
Pravidla fungovala a neotravovala mne, ekonomika mne sice otravovala(ekonomiku nemam rad, s nazorem na ni na akcich jsem se tam plactive sveroval Vlkovi, ale fungovala), voziky byly vyborny vymysl(uz jen pro tu srandu videt drsnaky jak je tahaji), zamky taktez.
Spousta lidi vyborne hrala, nekteri min, ale to tak byva.....
Vseobcene proste prijemna hra.
Jistou rozpacitost fakt vidim jen v tom, ze byla az prilis pohodova. Nebyl zadny konflikt, zadny problem, zadny spor. Nebo jsem aspon nic zasadniho nepozoroval - a to jsem se snazil:) A nejde jen o paseni sveta, proste a laskyplne vrazdeni hladovych silencu by bylo taky fajn. Jakykoliv konflikt ktery by pridal na dramatu, pribehovovsti atd mi tam proste chybel - jak pravil Drui, kteremu jsem to nechtel verit, ale mel pravdu "Jedina cesta vzdycky byla, je a bude ekonomickym larpem".
Jedna vec, ktera k tomu ale dle meho prispela nebyla ale urcite chybou orgu a to, ze spousta lidi(rekl bych vetsina) proste dorazila v pulce hry. Lidi, kteri dorazili v patek vecer, pripadne v sobotu rano zacali realne hrat tak kolem sobotniho poledne - a to bylo fakt pozde. A ac nemam presna cisla, tak subjektivne mi prislo, ze tech, kteri dorazili se zpozdenim takto velkym bylo vazne hodne - a IMHO to hru dost nabouralo.
bylo to videt v sobotu v noci, kdy teprve vyvrely nejake konflikty, ale chybel tak den aby se s nimi neco udelalo - a ten nebyl protoze koncila hra. I kdyby nekoncila v noci ale rano, tak by to moc nezmenilo, chybel tam jeden den. Dle meho prave ten o ktery ta pulka lidi prijela pozdeji.
Pruda.
Takze celkove to hodnotim jako prijemnou vydarenou akci - nemela chyby, ale chybelo ji neco, co by ji z meho pohledu ozivilo, rozhybalo....