• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    to není o světu ale o tom, že ve většině přáípadů to stáhne lidi ze hry. Na druhou stranu letos sna bude záletek kolik že šíša zas tak nebezpečná nebude...
    Sledujete obecné diskus a mé kroky skrze ně a pochopíte že jsem odpůrce této kratochvíle během larpů (po nich s radostí ale běhme nich je moc rád nevidím....)

imho navíc někteří lidi doufali že soukromým busem by ušetřili. To imho nehrozí....
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Aha. To jsem se třeba nikde nedočetl. Jsi proti vodním dýmkám, nebo proti tabákovým výrobkům obecně? Jsou ještě nějaké věci, které ti do světa nesedí a hráči by je neměli přitáhnout? (Protože kdybych si to nepřečetl, tak bych si vodní dýmku asi vzal, čistě podle nálady a místa v batohu...)

400 už je dost, ale myslím, že je to tak nějak ta horní hranice toho, co se dá zaplatit...
    DRUI
    DRUI --- ---
    Aha - to jsi mel oznamit rovnou, ze se z jediny cesty snazis udelat ultravaznou akci bez moznosti rekreace typu sisha (co obcas pravda rozmelnujou hru) - aka lakarie a PASS. Ja te tesil na prijemnej pohodovej larpik... :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    myslím že Leši to shrnul pěkně. Cesta v třiceti lidech by stála opravdu 200 tam a 200 zpět ne li víc. Přitom spojů je více a jsou podle všeho dost levné...

Bus zpět naopak ale výhodou je a zcela jsitě se zaplní... A pak je tu ještě jedna moje záležitost a to, že pokud bych vypravil bus v pátek večer tak ním pojede pár orgů, které bych tam ale měl rád dříve :-))

DRUI: ve skutečnosti šíša není arguemtem pro! nechci mít ve hře víc jak dvě (jednu v bordelu a jednu u tebe, když na tom budeš vyloženě trvat..)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Aspoň na cestu zpátky by ale byl fajn, protože přímý spoj IDOS nenašel a víme, jak budem po těch probděných nocích (a propité poslední noci) vypadat... ;)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Těch 200 kč myslíš jedinou cestu, nebo tam a zase zpátky? ;)

IDOS letos našel tři přímé spoje - 1515, 1715 a 1850, z Na Knížecí, jeden a půl hodiny a 65 korun. Mezi nimi jsou různé jedno, dvoj a třípřestupy, vesměs trvající od jeden a půl do dva a půl hodiny, stojící něco pod stovku, podle typu. Pozor, bude to takový to hnusný páteční odpoledne před prodlouženým víkendem, tak bych moc nesázel na pětiminutové časy na přestup a bral spíš něco realističtějšího... Ze stejného důvodu budou ty autobusy také docela narvané...
    DRUI
    DRUI --- ---
    AURORA: HEY!!! :D :D :D
    AURORA
    AURORA --- ---
    Teda vlastně Drui se nebude muset vláčet.:-))))
    AURORA
    AURORA --- ---
    Bus je dobrá věc,sisha ještě lepší a alespoň se nebudu muset vláčet s velkym stanem normální dopravou.:-))))))
    DRUI
    DRUI --- ---
    ZAPPO: Jasne ze PRO!!! :)
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    DRUI: A ta sisa je argument pro nebo proti?:)
    LYREL
    LYREL --- ---
    já jedu busem tam i za 300, protože tahat se jinak se mi nechce a pro auto je to daleko:-)
    DRUI
    DRUI --- ---
    Ono kdyz posles lidi autobusem, tak nehlede na cenu mohou vzit i vybaveni, ktere by pri ceste beznymi spoji nechali radeji doma. Viz sisha apod...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Spíš dost reálně uvažujeme o tom, že ten bus obejdnáme pouze na zpáteční cestu. Vzhledem k různým okolnostem a taky k tomu že zpátky se ten bus naplní zcela určitě...

Nehcete někdo pořádně zapracovat s idosem a jinými zdroji (idos minulý rok nenašel některé spoje...) a zjisti jak je to akutní?
    DARION
    DARION --- ---
    400 kč nebo 300 kč, pořád to beru.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ve skutečnosti ještě žádný bude neodjíždí, protože cena při 30ti lidech je asi 200 kč, takže vyčkávám jaký bude zájem :-)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETRIUS: btw. kdy ten bus odjíždí? Asi už jsi to psal, tak se omlouvám.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETRIUS: mluvila jsem s Michaelem Broncem a jak on tak ja bychom jeli busem, pokud bychom se vesli.
    LYREL
    LYREL --- ---
    jestli je ísto v autobuse, prosím, vejdu se tam ještě?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Informační šum, asi mnou zaviněný.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam