• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Grrr, to že se jeden člověk člověk vyjádří ve smyslu že bus by bral i za 300 je sice hezké ale pro mě nepoužitelné dokud se nevyjádří zbytek.

Zatím stav je takový že je třicet zájemců o bus obecně. Zájem potvrdila si polovina z nich. Asi třetina jso orgové u kterých by bylo milé, kdyby dorazili dřív než hráči. O většině nevím za jakých cen by bus brali a jestli autobus jenom zpátky má cenu....

Ano sypu si popel na hlavu že jsme zvolil moc neurčitý a demokratický postup a taky za to, že jsem shánění busů svěřil špatnému člověk, takže místoto toho aby to bylo hotové před dvěma týdny tak ještě teď se s tím plácám :-/

Tak ajko tak, závěr je takový, že nemám žádný nápad na nějaké polšné oslovení všech hráčů, dostatečně rychlém a efektivním, z kterého by byl jasný výstup jestli bus ano nebo ne. A jestli tenhle výstup nebudu mít hodně rychle tak se prostě autobus objednat neodvážím protože v tom visí dost velké prachy....

(a mimo to bych potřeboval asi tak tři sekretářky :-/ )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Hele když pojede každej autem má vůbec smysl, autobus řešit? Zase nerad bych cáloval 3000 aby 20 hráčů mělo cenově přijatelnou jízdu...
    LYREL
    LYREL --- ---
    ALDARION: No, mně se navíc cuká Desmond, on byl moje naděje na zapůjčení auta:-)
    JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    jede nekdo z Pisku nebo okoli?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LYREL: Pokud neumluvím bráchu s autem, udělám to samé, myslím, že by byl problém se tam v pátek nacpat i bez padesáti hráčů navíc. ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    myslím že tuším :-)
    mimochodemtuto neděli až do úterý tam budeme stavět. Snad se to povede. Ze všeho nejvíc mě teď na JC drásá asi ta koordinace a logistika.
    Už se těším na ta léta , kdy si budu na akce jszdit svým náklaďáčkem... :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Mám vymyšlené takové hezké místo hned vedle přístavu u solného jezera.
    LYREL
    LYREL --- ---
    h...jsem zvědavá, jak se vejdeme v pátek do těch tří spojů:-) Asi ve středu vyrazík pořídit místenku
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    V mém případě je to jen otázka lesního zákona, jehož dodržování nám tak nějak pomáhá v tom, že tam můžeme své hry dělat opakovaně....
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HARALD a PETRIUS: Ještě štěstí, že jsem přestal, jak vás tak čtu :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Další věc: v okrajových provinciích, kde ne vždy je úplně jansé podle obelčení kdo je občan s kdo ne, bývá zvykem nosit (pokud nejsem oblečen dostatečně Císařsky) šerpu přes hruď.

To je spíše opozornění pro ty co chtějí být občany, ale nemají a to kostým a zároveň si nepřejí, aby je v elitářské císařské společnosti spolubčané tak nějak vynechávali ze společenského života a tak všelijak....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    A KOUŘIT V LESE JE PŘÍSNĚ ZAKÁZÁNO
    HARALD
    HARALD --- ---
    Jen upozorním, že na hře budou kromě císařského zákoníku ještě výnosy správce města,které jsou také hotové, kromě hodně podstatné části týkající se daní a řemesel. Zveřejněny (bohuželú budou asi až na hře.

Ty budou podstatné pro všechnym kdo budou ve městě. Takže až dorazíte do hry a budete buď obyvateli, nebo budete umět číst, najděte si městské výnosy.

A kouřit cigarety ve městě bude povoleno jen na přesně vymezeném místě.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    BEZOHLEDNÁ CENZURA!!!!!!
    ÚTOK ZABIJ ZA PADESÁT!
    :-p
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ZAPPO: spoileruješ pro občany, kteří do údolí ještě nedorazili :-)))
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ZAPPO: Daně, narozdíl od bordelu, jsou sprosté slovo. Vyvaruj se ho prosím...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    PETRIUS: Takze do bordelu je to legalni - super, muzu do bordelu! Rychle utratit co najdu, nez mi to zdani (po lonskem vzoru, kde zdaneni hrave predstavovalo dveste procent prijmu....)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Tak já zase tak movitý asi nebudu. Ale podle zákoníku bych mohl mít aspoň šanci být občan :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    k tomu bych ještě dodal, že "cizoložství" v zákoníku je bráno jako lezení do cizí postele, tedy za cizí manželkou. Jinak stále platí, že movitější císařští občané mají více žen (ale pouze jednu manželku) a není to vnímáno nijak zle...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ETHAN: lol :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam