• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor! V úterý dopoledne až nějak rozdejcháme afterparty tak, bych rád vyhlásil hodinku boje proti terorismu!! :-)

> > **** BOJUJ SE MNOU PROTI TERORISMU ****
    > >
    > > Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu
    > smrtelným > hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho
    > vlastní. Jakmile > by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat
    sebevraždu.
    > >
    > > Vyzýváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin
    > > vyšly nahé na ulici. Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí
    > teroristy tzv.
    > > spáče. Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl >
    > dostatečný antiteroristický efekt.
    > >
    > > Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a
    > položili > se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy.
    > Prokáží > tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou
    > odvahu > dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní.
    > >
    > > Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby >
    > podpořili své ženy v boji proti terorismu.
    > >
    > > Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by
    > > chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého
    > > antiteroristického postoje.
    > >
    > > Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem
    > všem > děkuje za pomoc proti terorismu.
    > >
    > > Je Tvou zatracenou vlasteneckou povinností, tento mail šířit
    dále!!!

AURORA
    AURORA --- ---
    Já bych bus brala,ale 300 je fakt moc.Pokud se teda rozhodne,že bus nebude,zkusila bych domluvit auto na pátek okolo poledního,kde by byla asi dvě místa volná.Ovšem jedná se jen o cestu tam,jelikož dotyčný by zase musel odjet.Takže když už bus za 300 tak fakt asi jen na cestu zpátky.To bych se svezla i za 300.:-))))
    LYREL
    LYREL --- ---
    a já v páteček sedím v jednačce a datluju protokoly:-)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    take pokud nekdo pojedete ve ctvrtek vecer, rada se pridam.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Bus bych sice brala, (ale kdyby měl někdo ještě místo v autě, taky bych nepohrdla :) - klidně už čt večer) - ale nejpozději chci jet pátek dopo - pátek večer je pozdě...
    LYREL
    LYREL --- ---
    cestu tam beru ideálně za 200, zpátky jedu v neděli, takže s váma asi nepojedu.
    DRUI
    DRUI --- ---
    autobus bych bral, ale 300 za jednu cestu je fakt moc... :-/
    Ale zpatky by nebyl spatnej - tedy pokud bude dost lidi.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak my (= já + Prasátko + moje sestra) zvolíme dopravu automobilovou, právě kvůli cestě tam.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Bus tam i zpět beru, na ceně téměř nezáleží... tedy v mezích. Nicméně částka 300 meze nepřekračuje a ani 400 by nepřekročila, pokud by to znamenalo jistotu, že seženu dopravu tam i zpět, což se bez toho busu tak jistě říct nedá.
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    já bych bus brala tam i zpět. Pokud bude jen zpět tak se spíš pokusím nacpat do nějakého auta (na obě cesty)
    ad cena - pokud to normálním busem stojí 100, tak za něj (ikdyž ve faj společnosti) 300 nevypláznu
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Grrr, to že se jeden člověk člověk vyjádří ve smyslu že bus by bral i za 300 je sice hezké ale pro mě nepoužitelné dokud se nevyjádří zbytek.

Zatím stav je takový že je třicet zájemců o bus obecně. Zájem potvrdila si polovina z nich. Asi třetina jso orgové u kterých by bylo milé, kdyby dorazili dřív než hráči. O většině nevím za jakých cen by bus brali a jestli autobus jenom zpátky má cenu....

Ano sypu si popel na hlavu že jsme zvolil moc neurčitý a demokratický postup a taky za to, že jsem shánění busů svěřil špatnému člověk, takže místoto toho aby to bylo hotové před dvěma týdny tak ještě teď se s tím plácám :-/

Tak ajko tak, závěr je takový, že nemám žádný nápad na nějaké polšné oslovení všech hráčů, dostatečně rychlém a efektivním, z kterého by byl jasný výstup jestli bus ano nebo ne. A jestli tenhle výstup nebudu mít hodně rychle tak se prostě autobus objednat neodvážím protože v tom visí dost velké prachy....

(a mimo to bych potřeboval asi tak tři sekretářky :-/ )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Hele když pojede každej autem má vůbec smysl, autobus řešit? Zase nerad bych cáloval 3000 aby 20 hráčů mělo cenově přijatelnou jízdu...
    LYREL
    LYREL --- ---
    ALDARION: No, mně se navíc cuká Desmond, on byl moje naděje na zapůjčení auta:-)
    JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    jede nekdo z Pisku nebo okoli?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LYREL: Pokud neumluvím bráchu s autem, udělám to samé, myslím, že by byl problém se tam v pátek nacpat i bez padesáti hráčů navíc. ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    myslím že tuším :-)
    mimochodemtuto neděli až do úterý tam budeme stavět. Snad se to povede. Ze všeho nejvíc mě teď na JC drásá asi ta koordinace a logistika.
    Už se těším na ta léta , kdy si budu na akce jszdit svým náklaďáčkem... :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Mám vymyšlené takové hezké místo hned vedle přístavu u solného jezera.
    LYREL
    LYREL --- ---
    h...jsem zvědavá, jak se vejdeme v pátek do těch tří spojů:-) Asi ve středu vyrazík pořídit místenku
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    V mém případě je to jen otázka lesního zákona, jehož dodržování nám tak nějak pomáhá v tom, že tam můžeme své hry dělat opakovaně....
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    HARALD a PETRIUS: Ještě štěstí, že jsem přestal, jak vás tak čtu :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam