• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    ETHAN: hej, nezapomen misto pro doprovod ;)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Jelikož nebude autobus na cestu tam, tak smutně koukám a poptávám místo u kohokoliv v autě. Jsem ideální k samotářům i k rodinám s dětmi, netřeba mě krmit, vyvenčím se sám a vůbec jsem na cestu tam prostě ideální společník :o)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    PIROSH: jaký je z toho závěr?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor! V úterý dopoledne až nějak rozdejcháme afterparty tak, bych rád vyhlásil hodinku boje proti terorismu!! :-)

> > **** BOJUJ SE MNOU PROTI TERORISMU ****
    > >
    > > Jak je obecně známo, je pro hluboce věřícího muže Talibanu
    > smrtelným > hříchem pohlédnout na nahou ženu, pokud to není jeho
    > vlastní. Jakmile > by ji spatřil, je jeho svatou povinností spáchat
    sebevraždu.
    > >
    > > Vyzýváme tímto všechny ženy, aby příští sobotu přesně ve 14 hodin
    > > vyšly nahé na ulici. Pomůžete tímto činem identifikovat nežádoucí
    > teroristy tzv.
    > > spáče. Doporučujeme nejméně hodinu chodit po okolí, aby vznikl >
    > dostatečný antiteroristický efekt.
    > >
    > > Vyzýváme všechny muže, aby podpořili ženy v jejich úsilí a
    > položili > se před svým bydlištěm na lehátko a pozorovali nahé ženy.
    > Prokáží > tím, že nejsou příslušníky hnutí Taliban a dokáží tím svou
    > odvahu > dívat se na nahé ženy, i když to nejsou jejich vlastní.
    > >
    > > Samozřejmě budou muži provádět tuto činnost pouze proto, aby >
    > podpořili své ženy v boji proti terorismu.
    > >
    > > Protože mužům Talibanu je zakázáno pít alkoholické nápoje, mělo by
    > > chlazené pivo v ruce každého muže být jasným signálem jeho zdravého
    > > antiteroristického postoje.
    > >
    > > Česká vláda si této iniciativy občanů velice váží a již předem
    > všem > děkuje za pomoc proti terorismu.
    > >
    > > Je Tvou zatracenou vlasteneckou povinností, tento mail šířit
    dále!!!

AURORA
    AURORA --- ---
    Já bych bus brala,ale 300 je fakt moc.Pokud se teda rozhodne,že bus nebude,zkusila bych domluvit auto na pátek okolo poledního,kde by byla asi dvě místa volná.Ovšem jedná se jen o cestu tam,jelikož dotyčný by zase musel odjet.Takže když už bus za 300 tak fakt asi jen na cestu zpátky.To bych se svezla i za 300.:-))))
    LYREL
    LYREL --- ---
    a já v páteček sedím v jednačce a datluju protokoly:-)
    RAJCE
    RAJCE --- ---
    take pokud nekdo pojedete ve ctvrtek vecer, rada se pridam.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Bus bych sice brala, (ale kdyby měl někdo ještě místo v autě, taky bych nepohrdla :) - klidně už čt večer) - ale nejpozději chci jet pátek dopo - pátek večer je pozdě...
    LYREL
    LYREL --- ---
    cestu tam beru ideálně za 200, zpátky jedu v neděli, takže s váma asi nepojedu.
    DRUI
    DRUI --- ---
    autobus bych bral, ale 300 za jednu cestu je fakt moc... :-/
    Ale zpatky by nebyl spatnej - tedy pokud bude dost lidi.
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Tak my (= já + Prasátko + moje sestra) zvolíme dopravu automobilovou, právě kvůli cestě tam.
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Bus tam i zpět beru, na ceně téměř nezáleží... tedy v mezích. Nicméně částka 300 meze nepřekračuje a ani 400 by nepřekročila, pokud by to znamenalo jistotu, že seženu dopravu tam i zpět, což se bez toho busu tak jistě říct nedá.
    ELEYNE
    ELEYNE --- ---
    já bych bus brala tam i zpět. Pokud bude jen zpět tak se spíš pokusím nacpat do nějakého auta (na obě cesty)
    ad cena - pokud to normálním busem stojí 100, tak za něj (ikdyž ve faj společnosti) 300 nevypláznu
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Grrr, to že se jeden člověk člověk vyjádří ve smyslu že bus by bral i za 300 je sice hezké ale pro mě nepoužitelné dokud se nevyjádří zbytek.

Zatím stav je takový že je třicet zájemců o bus obecně. Zájem potvrdila si polovina z nich. Asi třetina jso orgové u kterých by bylo milé, kdyby dorazili dřív než hráči. O většině nevím za jakých cen by bus brali a jestli autobus jenom zpátky má cenu....

Ano sypu si popel na hlavu že jsme zvolil moc neurčitý a demokratický postup a taky za to, že jsem shánění busů svěřil špatnému člověk, takže místoto toho aby to bylo hotové před dvěma týdny tak ještě teď se s tím plácám :-/

Tak ajko tak, závěr je takový, že nemám žádný nápad na nějaké polšné oslovení všech hráčů, dostatečně rychlém a efektivním, z kterého by byl jasný výstup jestli bus ano nebo ne. A jestli tenhle výstup nebudu mít hodně rychle tak se prostě autobus objednat neodvážím protože v tom visí dost velké prachy....

(a mimo to bych potřeboval asi tak tři sekretářky :-/ )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Hele když pojede každej autem má vůbec smysl, autobus řešit? Zase nerad bych cáloval 3000 aby 20 hráčů mělo cenově přijatelnou jízdu...
    LYREL
    LYREL --- ---
    ALDARION: No, mně se navíc cuká Desmond, on byl moje naděje na zapůjčení auta:-)
    JESTERENKA
    JESTERENKA --- ---
    jede nekdo z Pisku nebo okoli?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    LYREL: Pokud neumluvím bráchu s autem, udělám to samé, myslím, že by byl problém se tam v pátek nacpat i bez padesáti hráčů navíc. ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    myslím že tuším :-)
    mimochodemtuto neděli až do úterý tam budeme stavět. Snad se to povede. Ze všeho nejvíc mě teď na JC drásá asi ta koordinace a logistika.
    Už se těším na ta léta , kdy si budu na akce jszdit svým náklaďáčkem... :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Mám vymyšlené takové hezké místo hned vedle přístavu u solného jezera.
    LYREL
    LYREL --- ---
    h...jsem zvědavá, jak se vejdeme v pátek do těch tří spojů:-) Asi ve středu vyrazík pořídit místenku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam