• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    CISTICZRichard P. Feynman
    WENCA
    WENCA --- ---
    http://jaxodraw.sourceforge.net/

Heeeej, to je bozii!! :)
    WENCA
    WENCA --- ---
    And now something completely different. :)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Erd%C5%91sovo_%C4%8D%C3%ADslo

Dick ma trojku, njn.
    WENCA
    WENCA --- ---
    WENCA
    WENCA --- ---
    http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1965/feynman-speech.html

Dicku proslov k Nobelovce...

//OT: I may have had has been completely swept away in recent days -- jak se tohle kua prelozi? :-/
    WENCA
    WENCA --- ---
    http://nobelprize.org/nobel_prizes/physics/laureates/1965/feynman-lecture.html

Chmmm, tak toto vypada hodne vyzivne. Jsem to zatim jenom prelitl ocima:
    But, as I was stupid, so was Professor Wheeler that much more clever.

:DD
    WENCA
    WENCA --- ---
    VODNIK: Urcite unbook. Kolik lidi krome me sem neco napsalo o Dickovi a treba kvantovce? Moc jich neni. :/
    C4MEL
    C4MEL --- ---
    lol, vodnik.. Radši nic, nějakou dobu budu zas jenom číst, abych ještě nezpůsobil úbytek stálých čtenářů ;]

MIKEE: Napadá mě jeden výrok z Jitra kouzelníků, kdy se Bergier ptal Fulcanneliho, o čem je alchymie;] Na některé věci se zkrátka nedá jen tak odpovědět, už jsem to říkal. A už vůbec ne v diskuzním klubu, kde jakýkoli odklon od tématu hrozí unbookem některých přispěvovatelů;] Že já radši nedržel hubu..
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    VODNIK: no ja doufam, ze se od c4mela dozvim kde je teda ta navaznost tantry na kvantovku :]
    VODNIK
    VODNIK --- ---
    Myslíte, že se ještě někdy vrátíte k tématu nebo to mám rovnou unbooknout?
    C4MEL
    C4MEL --- ---
    WENCA: Twe, wenco, neser:] O Indii toho moc nevíš, tak se hned nečerti. Současný stav v Indii je důsledkem několitisícileté "brahmánské okupace" Árijcema. Před jejich vpádem tam byla úplně jiná civilizace, ve které tantra rozkvétala, a lidé tam podle všeho žili v dokonalé symbióze se životním prostředím..
    Všem se moc omlouvám, jestli jsem způsobil hádku tím, že to vyznělo tak, jako bych dělal rozdíly mezi živou hmotou a neživou, to opravdu ne. Nechápu, jak jste na to přišli, ale protože je vás víc, tak bude zřejmě chyba na mé straně, proto omluva:] Jinak flejm jsem samozřejmě čekal a předem jsem na něj upozorňoval. Na Nyxu jsem spíš čtenář, pže to vždycky skončí podobně, s vlastními názory se zkrátka musí zacházet opatrně:] Ale konkrétně v tomto klubíku, kde mám pár přátel, jsem čekal, že se diskuze postupně dostane i k jiným tématům a ne jen k flejmování..
    Škoda, že lidi jako RADO1 to vidí trochu jinak, mě tyhle debaty nevadí.. Ale asi bychom měli všichni držet hubu a čekat na RADO1, až se odhodlá obohatit tento klubík svými podnětnými příspěvky (což půjde těžko, když mu dělá problémy přečíst 10+..).
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    RADO1: vzhledem k tomu, ze jinak se nic moc v tomhle klubu v posledni dobe nedeje, tak bych doporucoval to proste necist

na druhou stranu uznavam, ze jsme trosku offtopic :}
    WENCA
    WENCA --- ---
    Woe, konecne se tu rozjede poradnej flejm, a voni to chcou ukoncit. Svet jde do prdele. :-(
    MELOUN
    MELOUN --- ---
    !! KONCIME :D !!
    RADO1
    RADO1 --- ---
    dajte vediet, ked skoncite, nejakym vyraznym napisom. Nechce sa mi to vase dristanie citat...
    WENCA
    WENCA --- ---
    Srry, C4MEL, ale tvoje posledni prispevky jsou trochu nekonzistentni.
    "Upadek nasi civilizaze a znecistovani prostredi". Hehe. Zajed se podivat do Indie, jak tam pecujou o zivotni prostredi. :D
    A ziva hmota VS. neziva hmota jsem taky nepochotil. Nejdriv je rozdil a pak neni.
    Doporucil bych nepouzivat ten defetistickej ton argumentace. :)
    MIKEE
    MIKEE --- ---
    C4MEL: aha, ja mel dojem, ze prave tantra ten rozdil dela a ja se dozvim neco novyho :} .. tak kde jsou teda ty "zahadne" vlastnosti hmoty? :]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam