• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MAIDA
    MAIDA --- ---
    DUHAR: jj kopinatky..
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    JND: tohle nesbiram, ale mam pocit ze to vypada docela podobne jako lysohlavka kopinata.) nerad bych se mylil.)
    MAIDA
    MAIDA --- ---
    JND: jbych ti asi popral dobrou chut..:)
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    Tedy, osobně si myslím, že houbičky jsou spíš mnohem zdravější, než všechny vyjmenované civilizační věci, hlavně moje tělo si to myslí (houbičky považuje za podstatně přijatelnější než například panáka nebo ibuprofen;)....ale to je subjektivní dojem ;-D

Ano, obsahují trochu toxinů, které musí odbourat játra....tak dejme tomu, že jsou srovnatelné se všemi ostatními běžnými věcmi, jako je třeba ten chlast a prášky, o kterých platí úplně to samé.....;-D
    CONTINUITY
    CONTINUITY --- ---
    UGARATUGA: "THC to taky ovlivnilo"???? Jako že jeden špek za čtvrt roku ovlivnil nemoc střev?

Uf, to vám opravdu řekli? Našli jste si už jiného lékaře? To je fakt moc, tohleto, to je brutální nesmysl...jestli slečnu operoval někdo, kdo tvrdí tak nehorázné bludy, tak má veliké štěstí, že žije.....

Nebo je to něco, čemu věříte vy sami? Zjišťovali jste si někdy něco o skutečné škodlivosti THC a houbiček? Pokud je považujete za tak nebezpečné, proč je užíváte?

------
    Že by opakované snědení 15 houbiček způsobilo vážnou poruchu činnosti střev mi zní extrémně nepravděpodobně. Jaké toxiny, a jak to měly způsobit? Jestli vám to řekl lékař, měla bych závažné pochybnosti o jeho serióznosti a kompetenci.

Zátěž,kterou houbičky představují na organismus, je srovnatelná s běžnými legálními drogami (alkohol, cigára, tabletky, chemické pochutiny)...není nijak závažná, zvlášť při takovýchhle dávkách.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    PSYCHOTOXIN: našel jsi nějaký relevantnější zdroj k těm lysohlávkám při léčbě přímo rakoviny? Hledal jsem, ale našel jejich použití v jiném kontextu; jako pomoc při jejich vyrovnávání se s jejich nemocí a jejím důsledkem spíše po psychické stránce. viz. http://www.osel.cz/index.php?clanek=5264

SAIL_OR
    SAIL_OR --- ---
    zklidni se
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    UGARATUGA: ULTRAGIGATERABULLSHIT !!!!!!!!!!
    Omlouvám se za spontánní příspěvek ale :
    Pochybuji že houbičky jsou více toxické než alkohol,když se kombinují IMAO při kterém se alkohol má vymezit ..už to samo o sobě naznačuje cosi o toxicitě ...
    Další věc : sýry že pomáhají na střeva ?? eeee ?? Já jsem asi cosi zásadního v životě zanedbal oooo !!
    Další věc 2 : http://www.novinky.cz/koktejl/107176-lysohlavky-maji-pomoci-v-boji-proti-rakovine.html

KLOUCZEK
    KLOUCZEK --- ---
    UGARATUGA: a čím pomáhají sýry střevům?
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    V sobotu jsem prochazel Stribrnou skalici a ani noha, respektive klobouk. Nejspis trest za to, ze jsem zaspal a jel az v poledne. Kdyz uz sem narazil na les, kde to vypadalo, alespon podle prasivek nadejne, tak zacal cedak a v lese tma. Trochu sem se tam zamotal na soukromych pozemcich a chte nechte prochazel elektrickou ohradkou. Kdyby nahodou nekdo lepe znaly okoli poradil blizsi indicie, byl bych vdecen. Tech lesu tam bylo dost, ale bohuzel dost krkolmny teren .)
    MAIDA
    MAIDA --- ---
    _BENNY: souhlas..my vcera kolem pehrimova a taky nic moc..i kdyz tam byli jak mlady tak i stary uplne černy seschly..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak dneska Brno - Sobesice. zadna velka slava, jen par desitek. asi to chce jeste trochu casu, vlhka, zimy a tak.
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    Pritelkyne dostala drogovy testy pri prichodu na ambulanci, bylo tam THC a houbicky... no a jakoze THC to taky ovlivnilo ale v ty dobe uz skoro nehulila, tak speka za ctvrt roku,ale s temo houbama to bylo horsi. byla zrovna sezona, takze jich mela tak 15 kazdej druhej den a nekdy i vic. Doktori to poznali podle toxinu v tele...nebyli to takovy klasicky polipy a srusty ktery se vytvarej pri jedeni spatny stravy......
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Vážení,
    chtěl bych jen upozornit, že tahle diskuse je odborná a je VELMI žádoucí, aby příspěvky zde psané tomu odpovídaly. Vyzývám vás všechny, aby jste opravdu zvažovali a promýšleli, co sem napíšete a co ne. Zejména hodnota některých rad, jejíchž důsledky mohou být závažnější než ve známém internetovém humoru o hádání se na internetu, by měla být odpovídající. Podložte tedy, prosím, své případné rady a příspěvky svoji vlastní zkušeností, teorií i praxí a pomožte zvýšit a udržovat úroveň mykologické poradny.

Předem děkuji za výkonný team ústředního výboru mykologické společnosti

s pozdravem

DJ
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    EUR0: tohle se tu hodně probíralo už dřív, zkus použít filtr, tak jednoduché, jak to popisuješ to není.
    UGARATUGA: A to jí řekl doktor, že to má z hub?
    KAREN
    KAREN --- ---
    UGARATUGA: ? a kolik tech hub jedla, prosimte? a jak se pozna, ze mela problemy prave kvuli nim?
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    EUR0: na bolave bricho se mi osvedcila konzumace ve forme zazvoroveho caje.
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    EUR0: pozor na rakovinu strev a podobne. Moje pritelkyne skoncila na operaci strev a nejvic tomu pomohly praveze houbicky... hlalvne jist dostatek zeleniny a syru, ty strevum pomahaj od jedu ktere mame tak radi :)
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    EUR0: jj urcite, taky mam docela problemy s bolestmi bricha (ne pokazde) cajem se tomu da dobre predejit (:
    EUR0
    EUR0 --- ---
    kamos mal problem zo zazivanim houbicek po konzumacii. hodne ho brucho bolelo. taketo problemy by sa mohli dat obist pomocou caju, nie?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam