• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SVATY
    SVATY --- ---
    BUCI: ale tak víš co sou to dva tejdny ale spíš si myslim že už tam dneska někdo byl před náma přece jen je víkend
    BUCI
    BUCI --- ---
    SVATY: no vono kdyz to hodne jednou vycisstis tak uz to pak neni takovy..
    SVATY
    SVATY --- ---
    Tak sem dneska byl v lese a bylo to teda pěkně slabý na místech kde sme si před dvěma týdnama vybíraly a za hodku sme měly 150 tak dneska sme pozbíraly sotva 40 a to sme braly všechno
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    diky za rady je to nasbirany na osvedcenym miste a kde rostou velky kopinatky plus jeste dve vedlejsi louky a letos jsme nasli fakt jen tohle, ani zadny "rodinky" proste jen jedna houbicka a siroko daleko zase nic takze jsem si nebyla uplne jista... tak az zaprsi tak se tam vratime .)
    SLAUGHTER
    SLAUGHTER --- ---
    více konzumace těchto nafocených hub = méně zbytečných dotazů :-)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    LINOLEUMKA: IMHO: ta levá nahoře určitě, tas uprostřed asi taky (měla by mít na krajích rýhovaný klobouček a zespoda mít lupeny tmavé a přisedlé jakoby ke špičce houby ne dorovna)..

Ty ostatní ne.

To nalevo dole, předpokládám že zespoda klobouku bude bílooranžový, to je tzv. "oranžovka" která se vyskytuje na podobných místech jako kopinatky, to šedočerné, bývá míň do černa a přijde mit ojako tzv. "šedivka", která se taky vyskytuje napodobných místech.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    CRUSHEER: IMHO ani jedny. Ty nalevo jsou moc světlý (zvlášť spodek kloboučku) a nemají rýhovanou nožičku, ty napravo/dole nu zas přijdou takový moc oranžový a moc tmavá noha..
    TRISMEGISTOS
    TRISMEGISTOS --- ---
    LINOLEUMKA: takhle na pohled to klidně můžou bejt všechny. Podívej se jestli mají na kloboučkách tu špičku a taky jestli mají duté nožičky.
    LINOLEUMKA
    LINOLEUMKA --- ---
    prosim o radu nemuzeme se s pritelem shodnout, ja si myslim ze lysohlavka je pouze ta vzadu s tou nejdelsi nohou, je to tak?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    BIGO: gratuluju a preju dobrou chut. ja mel velmi vydareny vecer :-)
    DRFEFEDEBILL
    DRFEFEDEBILL --- ---
    Je tu někdo kdo by poradil nějakou lokalitu okolo Mělníka???
    VENCIAS
    VENCIAS --- ---
    Dnes Bystrc, nejakych 200+ kousku, same bohemicy, jsem dost zacatecnik, takze mohli byste mi poradit jestli v okoli Brna roste i neco jineho? Popripade kde(v jakem prostredi) roste?
    Jak vam asi doslo, ja sbiral v hlubokem lese.
    BIGO
    BIGO --- ---
    _BENNY: ja tam byl dneska po ranu a uz si jich taky prines par stovek :)
    Ale porad to jesne neni ono.
    SVATY
    SVATY --- ---
    CRUSHEER: Ty vlevo nahoře 100% ne a ty druhý podle mě taky ne
    BUCI
    BUCI --- ---
    CRUSHEER:imho asi ne
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    Tak toto jsme dnes nasli:

Sbirali jsme poprve a vylozene spicky tam moc nebyly no. Jsou to oni? Kdyztak muzu zkusit, ne? :))
    BUCI
    BUCI --- ---
    jak to vypada stema arcanama u té bechyně?
    RIMAN0
    RIMAN0 --- ---
    ještě k tomu trávení a bolestem či špatném pocitu od žaludku po houbach. Mě i kamošovi se osvědčili tabletky polyaktiv na podporu traveni. žaludek byl po nich vždycky v pohodě:)) http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-od-a-po-z/polyaktiv-vlaknina-v-tabletach-270-tbl/

PETRPAN: vrahu... :D :D nejsi ty potomek genia Járy Cimrmana? :D
    SVATY
    SVATY --- ---
    TOhle sem taky tak trochu patří no :D
    http://www.youtube.com/watch?v=ffDPTKn7HiY
    PETRPAN
    PETRPAN --- ---
    OT: snad odpusti Darjeel, i Vy ostatni, ale po shlednuti tohoto klenotu jsem nabyl dojmu, ze to sem tak trochu patri.. pokud ne, smazu. konec OT.
    YouTube - Adam Rejman-Smrkový čaj, Příbor 27.7.2009
    http://www.youtube.com/watch?v=f4-Q0j70_XU&NR=1
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam