• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    měšťáci snad nemaj za hranicí katastru svojí obce žádnou pravomoc, ne ?
    KAREN
    KAREN --- ---
    heheh lesni policiste, novy nebezpecny druh joo ;)))
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    Mestaci maj bejt ve snad ve mestech a ne v lese . Pokud je nekdo videl v lese, tak se nespis zasivali.
    A ani ve meste snad nemaj takovy pravomoce aby mohli podobny veci resit. Dneska sem kuprikladu kouril jointa v Praze ve Frantiskansky zahrade (a nebyl sem sam) a mestak chodil kolem a kolem a pak si radsi sednul na lavicku opodal.)
    VIOZOR
    VIOZOR --- ---
    mno tak 5 let z5 v bastru bylo normalni ze policajti legitimovali lidi v lese .. ja osobne byl asi 3x za sezonu. Uz jsem tam par let nebyl tak nevim jak to tam vypada ted .. Jinak jsem se stim moc nesetkal
    KESHAN
    KESHAN --- ---
    ze by mestaci nemeli co delat a chytali po lese mastaky co jdou na houby?spis ne :-)
    BUKTEKK
    BUKTEKK --- ---
    nasrat co je komu do toho co si zbiras :))
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    Houbaření se trestá! - Entheogeny a společnost
    http://rostlinky.net/houbareni-se-tresta
    LOKI007
    LOKI007 --- ---
    ja mel v aute zeleznou zasobu v papiru, bylo to tam rok, i pres leto, ale davalo to docela dobre :)))
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    VIOZOR: ta barva mi pripomina, ze kamoska nechala susit houby v uzavreny sklenici ---> vznikla plisen ale i tak jsme z toho delali caj a.... pohoda :)
    LOKI007
    LOKI007 --- ---
    PRASOMRD: hodne proflakla lolakiate je kousek od cinovce, je tam takovej starej zeleznicni most odnikud nikam, lip to misto asi nepopisu
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ISHY: kolega rozpoznal ty lesní
    ISHY
    ISHY --- ---
    PALEONTOLOG: Kopinatky nebo lesní?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VODOMERKA: kolega mi říkal, že je viděl, když jsem mu ukazoval fotky na webu, tak řek - jo, ty tam jsou.. ale nebyl jsem tam, klidně bych i zašel
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    PALEONTOLOG: neni to moc nizko? myslim nadmorskou vysku
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    VODOMERKA: slyšel jsem o Velkobřezenským zámku při Olešnici v UL
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    PRASOMRD: decinskej sneznik je klasika, jinak lokality kolem CV si muzes vyfiltrovat
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    PANPOSPA: Ja do kosiku radsi vubec nesbiram, spis rovnou do tech plechovejch krabicek. Velkyho bratra sem tam nastesti nepotkal, za to nam tam nekdo zavrel pristupovou cestu zavorou se zamkem. Nastesti jsme nasli jinou cestu bez zavory, takze nakonec bez nervu .)
    SVATY
    SVATY --- ---
    VIOZOR: já si myslím že by s tím nic být nemělo ta brava mi příde normální po nasušení, ale jako zkušenosti s koupáním hub fakt nemám :D takže asi nezbývá než si udělat čajík :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Hola, hola

Na vědomost se dává, že dne 30.10. proběhne další ze série výprav mykologické společnosti do útrob luhů a hájů, s cílem odebrat čerstvé vzorky vzácných i méně vzácných odrůd lesních pokladů. Prosíme ještě jednou o potvrzení účasti a budeme se těšit naviděnou.

Časoprostorová singularitní aproximace je nastavena na 10:00 na Mendlovo náměstí, návrát očekáván v odpoledních hodinách. Budeme se těšit na tradiční hojnou účast.

S sebou: přezůvky vhodné do vlhkého podrostu, teplé oblečení, pláštěnku pro případ deště, individuálně určené nástroje na sběr a transport vzorků a svačinku (bude možnost případně zakoupit po srazu ještě před vstupem do terénu).

Případné dotazy směřujte do mé pošty a za celý realizační tým se na vás těším

jsem s pozdravem

Darjeel
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: presne tak. rozdupana houba vadi predevsim lidem, ne houbam. houbam nezalezi na jedinci, houbam jde o podhoubi :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam