• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: kurva, Benny, to je jak v mateřské, v Brně jsou dycky nejdřív v Bástru a okolí, v Soběšicích třeba až o měsíc později. Proč tomu tak je nevím, ale je to v podstatě pravidlem. :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak brno-sever porad nic (prselo, ochladilo se). nebo chodim na spatny mista.
    E2E4
    E2E4 --- ---
    IXTREMIST: Překvapivě naopak. MAPS má ve stádiu klinických studií použití psilocybinu právě na tohle:

MAPS LSD Therapy - Redirecting you to MAPS LSD Research Index
    http://www.maps.org/lsdtherapy/

Je to spíš aby se tak nějak mystickým zážitkem vyrovnali se (strachem ze) smrtí..
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    nahodou ty fotky s trsem travy sou pekny. a na ty co je presvetlena vypadaj tak krasne etericky, uplne mi pripominaj jednu houbu z kanady myslim ze se ji lidove rika indian pipe a je uplne bila, prusvitna a vypada jako by mela v noci svitit a rozhodne se netvari, jakoze planeta zeme je jeji domovinou...
    pokud znamo nema zadne psy ucinky, ale co mi vime o kombinacich a smesich ze...
    vsadil bych boty ze indiani k ni meli nejakou peknou legendu, nebyla-li primo posvatna
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    BUCI: Jafný,neber mě zas tak vážně :))
    BUCI
    BUCI --- ---
    PSYCHOTOXIN: když je vysoká tráva nebudu to obirat do posledního stébla.jinak nakalenej jsem nebyl to bych nejspíš nenašel nic.)a fotky mi pokurvilo slunce a toho sem si na malim displeji na fotaku nevsim..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DOMINIKCECH: a už pršelo a ochladilo se?
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    BUCI: Tos byl opilej kdyžs to fotil ne:D ? a ty houby si rval i s trsama trávy ? :D
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2243.JPG (1043912 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2244.JPG (1121904 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    100_2246.JPG (1020092 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: podle mě na tom něco bude,mě na tripu došlo hodně věcí..A srovnávat dojezd stim už sem vůbec nepatří.)serem na keci,pár slibovaný fotek z dneška.

100_2245.JPG (930588 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    CHEESS: nestačil sem ani vyfotit a bylo po nich:Dzitra se pujdu projit tak sebou vemu fotak.)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    VYHULENY_UFO: Jak jsi - řekl to je na delší debatu. Obecně vzato, když se budeme chtít nějak seriózně bavit o behaviorálních změnách, tak je podle mě lepší zaměřit se na lépe definovatelné, ideálně měřitelné, termíny než "zmrdství". :D Například by někdo mohl namítnout, že mi přijde že se z člověka stal zmrd/zlatíčko ale ve skutečnosti se akorát změnilo moje vnímání toho co to znamená a ten člověk zůstal stejnej. Z tohodle se prostě vždycky dá vyšťourat nějakej spor...
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    VYHULENY_UFO: Ano, právě když si vzpomenu na lidi ze základky, který jsem třeba po několika potkal, tak jsem u mnohých měl dojem že se míra jejich zmrdství často podstatně změnila (ať už k horšímu nebo k lepšímu). Dokázal bych souhlasit s tím, že leckdo má od narození/výchovy v útlém dětství větší dispozice k tomu být zmrd, ale pozdější biografie má imho podstatnější vliv na to čím "se stane".
    DOMINIKCECH
    DOMINIKCECH --- ---
    hlavne kopinatky
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Já byl o víkendu ve špindlu,medvědín a svaťák ...dohromady asi čtyřicet kousků,netřeba jich sušit:D a krásné pohorské rozjímání k tomu:)
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    KAREN: pokud vím, tak český, tajemný i kopiníci.
    KAREN
    KAREN --- ---
    DOMINIKCECH: a co to kolem mnisku vlastne roste?? naky kopinatky ci co?
    DOMINIKCECH
    DOMINIKCECH --- ---
    dneska v okolí mníšku pod brdy,po dvou hodinách hledání nalezeno asi pět kousků.asi je jeste brzo :-(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam