• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PAKISTAN
    PAKISTAN --- ---
    100_0564.JPG (1032448 B)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DIAGONAL: Tak pak nahoď nějaký fotky :)
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    LETTADLO:
    Moc se těšim na podzim až na mě zas vykouknou první kloboučky ...
    BRAINLOAD
    BRAINLOAD --- ---
    LETTADLO: těch tu mám milion :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BRAINLOAD: Nechtěl bys spóry Kambodžskejch Psilocybe? ;]
    BRAINLOAD
    BRAINLOAD --- ---
    LETTADLO: Nabídka rozšířena o tři nové druhy Psilocybe Cubensis a o jedlé žampiony (Agaricus): http://www.kouzelnehouby.cz/cs/11-spory-agaricus
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    CDR: Všechny houby maj svoje vnitřní hodiny tomu už několik let pevně věřim...
    CDR
    CDR --- ---
    kopinatk yprý rostou i na jaře, našel jste někdy někdo? občas jsem se koukal po známých místech a ani klobouček
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    100_0651.JPG (934362 B)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    další několika letej expert kdyby z vás někdo potřeboval poradit: ID PAKISTAN
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BRAINLOAD: tak ať ti to šlape...a rozšiř brzo nabídku! ;]
    BRAINLOAD
    BRAINLOAD --- ---
    BROZKEFF: díky za tip (to je reakce spíš pro mě :-). S tím co píšeš určitě počítám, ale chce to čas. Nemůže být všechno hned - vždyť to běží asi týden :-D
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    LETTADLO: Doporučuji doplnit sortiment o další druhy. Výzkum a pozorování je potřeba provádět na mnoha druzích, víme. Nemusí být od věci rovněž přidat sekci odkazů na vědecké studie (abstrakty dohledatelné přes scholar.google.com, přes univerzity a knihovny se dá dostat i k fulltextům). Věda je věda,
    Jako doplňkový sortiment nemusí být od věci i nabízet spory hub skutečně jedlých, tj. takové ty shiitake apod.
    OTZ
    OTZ --- ---
    mikroskopické pozorování a výzkum..tak jo:)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    rád bych vás všechny chtěl informovat o nově založeném e-shopu 100% kvalita a ceny jsou víc než lidové.....

www.kouzelnehouby.cz
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KABIK: noo byly fakt jedovatý ;) fuj nechci ani vzpominat radši ;)
    KABIK
    KABIK --- ---
    LETTADLO: Zní to vážně hezky; vlastně asi tak, jak to vypadá :D Díky za info :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KABIK: konec Listopadu okres tábor... a s Jihlavskejma stejnýho rodu nesrovnatelne vetsi mnozstvi učinnych latek.... kamarad mel po 2 čerstvejch výlet na 5 hodin a já se po 4 hribech poprve v zivote a snad i naposled trosku přiotravil... nikdy čerstvý už :) žádný jedna do košíku a jedna do mě už :D
    KABIK
    KABIK --- ---
    LETTADLO: Náádhera! :) Ze kdy a odkud?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam