• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    STUART_HAMPLE
    STUART_HAMPLE --- ---
    Sezóna je dobrá, rostou...Polabí, u Lysé nad Labem (nomen omen :D)...jen jsem si všiml, že jsou hodně rozesety v ostrůvcích...někdy hodiny a nodiny hledáte a nic, a pak najednou bum ho, místo, jakoby je někdo "zezhora" rozhodil...asi začnu věřit na poudačky o místech pozitivní a negativní energie :)
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Nejake tipy na lokality v Ostrave a okoli? Belak uz je zplundrovany az hamba :)
    PMA
    PMA --- ---
    jj, Soběšice potvrzuji, jsme s kámošem za hoďku nasbírali tak 500, a to jsme jeli na večer, takže jsme toho vlastně moc nestihli :)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Možná kdybyste jednu snědli, ostatní by se ukázaly :-) Tak přeju příjemný sběr a hoďte pak report kdyžtak :-)
    KAREN
    KAREN --- ---
    BBAN4N: good news, everyone.) my razíme konečně v sobotu, juhúúú.))
    jinač u chaty na pernštejnsku les u nádraží vydal jeden kousek, zbytek výletu se nám asi schovávaly... ale někde po okolí by na nás vykouknout mohly)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Byl jsem v úterý v Soběšicích, teprve začínaly, ale špendlíčky všude, teď tam musí bejt hrozný žně, pak jsem přejel do Bystrce a tam jely fakt dobře, zkrátka teďka Brno musí bejt hroznej masakr, škoda že jsem z druhýho konce republiky, Brňáci neváhejte :-) Možná hodim později fotoreport..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAPITAN_KOCOUR: škoda že sis nepřečetl odkaz, co tu nedávno dávala Raduszka, protože tam se o tom pěkně a stručně psalo...
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    MYSHE:
    Noviny jsou naprd, prilepi se tam pak barva a papir . ja je susim ve skrini ve tme, aby neztracely silu diky pusobeni svetla . Na nerez tacu, ale nejlepsi je asi nylon sito .)
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    KAPITAN_KOCOUR: Imo je nesprávný sušení kravina.. prostě rozhodit po novinách a počkat než uschnou.. :)
    KAPITAN_KOCOUR
    KAPITAN_KOCOUR --- ---
    MYSHE: no to právě nevim a snažim se to zjistit
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    KAPITAN_KOCOUR: Jak se může nesprávně sušit??
    KAPITAN_KOCOUR
    KAPITAN_KOCOUR --- ---
    hola, nevíte pls, jestli se aktivní látky z hub ztrácejí nesprávnym sušením? případně kdy se to děje.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MARTYYNO: odkud máš, že vadí teplota 80 - 90°C??? díky
    HEEHY
    HEEHY --- ---
    MARTINSKI: Určitě ne
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    MARTINSKI
    MARTINSKI --- ---
    Ahoj, poradíte o jaké hubky se jedná? Moc zkušení nejsme, tak jsme hledali po čichu..prostě tyhle jako jediný ze všech možných houbiček v okolí byli cítit jako lysohlávky.. z jihu čech

PANTARIL
    PANTARIL --- ---
    AGRICULTEUR: ptal jsem se uplne na to samy pred tydnem a pry tam rostou. Osobne jsem to bohuzel diky snehu a nedostatku casu nebyl schopen overit. Viz [ PANTARIL @ SBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna ] a reakce
    LITTLES
    LITTLES --- ---
    mam podobně najivní dotaz, mam u jihlavy místo který je zaručený, ale neni to tam nikterak pěkný...chcem si udělat pořádnej výlet výlet, tak bych byl vděčný za místo směr buď Kostelec, nebo Hybráled, Sborná...GPS very velcome:)
    Do posty kdyžtak dix
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    chtel bych se podivat koldokola jihlavy rekli byste nekdo ten les na jih od Jihlavy smerem na Kostelec vlasne mezi tresti a jihlavou. Sem tam nikda nebyl a zeshora to vypada jako peknej souvislej porost takze jo nebo jo?
    BARVY_VLAKY
    BARVY_VLAKY --- ---
    MARTYYNO: nijak... baštim:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam