• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BUCI
    BUCI --- ---
    LETTADLO: jednou sem myslel že spim a zdá se mi taky o pouti vesmírem pak mi ale došlo že nespim,o)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    dnes menší výměna názorů s kamarádem na téma proč je lepší otrava prirodou než otrava chemií?
    můj názor je tenhle,ale rád bych abyste se k tomu vyjádřili a popsali jak to vnímáte vy....

Víte co pro mě vždy bylo rozhodující když jsem vybíral mezi acidem a houbami? tak to pro mně byla vždy jedina docela dulezita vec-Spánek.......houby vypnu jakmile padnu na hubu....ale s acidem se usina docela špatně.... a před týdnem když jsem konečně prubnul letošní nadílku a pořádně se vytlemil......tak když jsem pak usínal tak jsem měl tak barevný a promakaný sny.....asi jako když mi bylo 10 a zdalo se mi o ženskejch :D ...ráno jsem se vzbudil a pamatoval si svojí pouť vesmírem......

VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    dnešní výprava do Kralic nad Oslavou ukázala že hojně rostou!.)
    MEA
    MEA --- ---
    LETTADLO: takhle je občas vidím, když zavřu oči :))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    HANT: paráda!!!
    HANT
    HANT --- ---
    JIMYHILL: taky ze je, fixed:D

JIMYHILL
    JIMYHILL --- ---
    KAPITAN_KOCOUR: vypada to jako negativ
    KAPITAN_KOCOUR
    KAPITAN_KOCOUR --- ---
    LETTADLO: super, "škoda" jen těch meduzoidních barev :-)))))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MEA: doplnil jsem tím odkazem Borovičkův článek kterej jsem už před časem zveřejnil na nástěnce....
    MEA
    MEA --- ---
    hoďte prosím přednášku na nástěnku, jestli je toho hodna, díky
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    E2E4: kapitolku legislavita si zařadil ale sám...

jj, vím, tu přednášku jsem vyslechl...
    KERRAY: O_O slušný!!!
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DARJEEL: středem jeho zájmu je taxonomie, ne legislativa, v té se IMHO moc neorientuje

a co se týče té taxonomie - ony to jeho dělení DNA testy nepotvrdily - a jinak viz http://en.wikipedia.org/wiki/Species_problem :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KERRAY: to vase lesni stanoviste ma docela vyhodnou strategickou polohu,) at uz se onoho tyce, nebo neceho docela jineho, oboji je super
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: tento rok ani ne, předevčírem jsme sbírali i čerstvé bedly a babky...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BENJAMMIN: lysny občas rostou společně s václavkami... ale jestli jsi našel v listopadu václavky, tak to je docela slušný výkon! Myslím docela náročnější než najít lysohlávky :)
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    HONZAL: Jo, sám jsem to zjistil tuhle neděli, prolezli jsme rozsáhlou pastvinu kde již nějací sběrači byli v minulosti spatřeni a tam ani v lese nic nenalezeno. Na luční je to asi moc nízko a na ty lesní nevim, třeba taky málo štěstí. Aspoň tam byly nějaký hřiby a václavky :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: zkusim mu asi napsat, borovicka.blog[zavinac]gmail.com.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DRASTICS: aj, to je škoda a ptal jste se ho někdo na něco?

Jinak jediný větší mínus mui příjde kapitola legislativa, kdy nezmínil, že se u hub přitvrdilo, jinak se mi to líbilo. A je vtipný slyšet, jak vlastně ty druhy hub jsou ad hoc tvořené kategorie na základě arbitrárně určených znaků samotnými mykology. Takže vlastně všechny lysohlávky u nás jsou lysohlávky srbské :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DARJEEL: nebyl prostor/ rychle konec - osobni odchyt jednotlivci a ptani se neverejne . . . .l
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Byli jste někdo na té čtvrteční přednášce? Respektive by mě zajímala diskuse, jestli jste tam někdo zůstával. Měl bych pár dotazů, jestli náhodou nebyli zodpovězeny. Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam