• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    teda to myslim v porovnani s minulymi tydny, kdy to byly taky zne uplne vsude... samozrejme na misteckach dal rostou
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v bystrci jsem byl jen zbezne, ale po suchu za posledni tyden nic moc novyho
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes Brno-Bilovice-Babice... zne! tak cca 500 kusu, i na mistech kde bych to moc necekal.
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    KUDLIC: a kde jsi sbíral, helenín?
    WREES
    WREES --- ---
    KUDLIC: tak to je krásný...my už letos nikam nepojedem přece jen nás cesta vyjde na litr, a řikam chodili jsme všude možně a nic...zásoby do příštího roku máme takže pro mě už sezóna zkončila :-)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DIRTY_GROWA: hehe kdybych byl hamoun tak jo :D
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    LETTADLO:
    koukám že jsi vysbíral půlku republiky, to bude skéra co :)))))
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    HONZAL: Jo, nám to tak taky přišlo, proto jsme založili něco hubek z posázaví a pocit úchvatnej. Kupříkladu střídání lesních scenérií - temnej mladej smrkovej les kde rostly václavky - starej bukovej s vrstvou listí po kotníky, pak zase žlutej koberec ze spadanejch modřínů, prasečí rochniště, strom s vagínou.. No a ty skalní svatyně..!
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    WREES:
    VRINDAVAN: Byl jsem v Jihlavě ve středu a přijeli jsme s 2000 (cca 3h)... Teď už tam rostou jen na vyhřátějších místech... :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    AKI4CE: palec nahoru... víš jak to chodí... kdo hledá najde...znám tam hafo fleků a na nějakym jsou po každý v rekordních počtech... nevim čim to ale rok od roku moje mista kolem Jihlavy nabývají na počtech, možná to bylo tím, že zasněžilo a rychle roztálo během pár dní...

což neplatí o Táborsku...bagry mi zničili polovinu mýho posvatnyho mista, ale ja objevil nahodou uplne jiny a to jsem si šel před jízdou za benzínku odskočit ... je to někdy o štestí, někdy o trpělivosti...

sezona asi prave vrcholi ke konci... :o)
    za ty roky jsem našel v prosinci zatim jenom jednou a tak zmrzly ze se mi rospustili hned v puse :)
    AKI4CE
    AKI4CE --- ---
    GUMIDEK30: muzes jeste zkusit....tohle pondeli, Jihlava....stovky a i spousta zcela mladych....asi zalezi na dane lokalite
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    VRINDAVAN: a já chtěl o víkendu vyrazit :(
    NEMI
    NEMI --- ---
    Předevčírem u Sázavy pohodička:)

VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    WREES: Jihlava plodila plodnice dlouho, příští rok zajet dřív na sběr, ale třeba se ještě něco vokáže.;)
    WREES
    WREES --- ---
    VRINDAVAN: hm což je škoda...:-)
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    WREES: už na jihlavsku končí zdá se. byl jsem se dívat na místech kde rostly ale už jsou černé a staré. je to suchem a přízemním mrazem, myslím.
    WREES
    WREES --- ---
    tak jsme byly v sobotu v Jihlavě...a jeli sme domu s cca 30 kouskama...ale zase co kousek to průměr 6cm :-) hledali jsme i na jiných místech než chodíme, ale nikde nic...nechápu....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KAREN: první věc která mě rozesmála dneska :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    INK_FLO: jestli tim nejsou myšlený varlata, jsem si řikala... ,D
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BENJAMMIN: já mam spíš pocit, že tam prostě nerostou. Jezdim tam na chalupu už roky a nikdy jsem tam na žádnou lysohlávku nenarazil. Ale je to škoda, jinak sou tam ty lesy na hubovy trip idealní. Barvy, jeleni, sovy, srny atd.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam