• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    KLOUCZEK: u šternberka rostou zřejmě později, my sme tam byli loni někdy v půlce října jestli si dobře pamatuju a nic
    KLOUCZEK
    KLOUCZEK --- ---
    PANPOSPA: nesbíral jsem je, jen vyfotil a šel dál...o silvestru jsem našel další, kousek od Šternberka, ale spíš než rostou jen přežívaj. ale nehledal jsem je, jen oči samy koukaj tam kde rostou. což je v Posázaví skoro všude :-)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KHAARL: v Brne-Sobesicich jsem o vikendu nasel 3 (slovy: tri) houby. takze asi jeste rostou, akorat se pod tim ledem blbe hledaji.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    docela mám chuť jet na procházku do Českýho Šternberka
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    KHAARL: to je dobrá otázka - záleží na tom jestli si příroda myslí, že už začíná jaro, nebo teprv končí podzim :)
    nikde sem se dívat nebyl, takže nemohu soudit, ale dle KLOUCZEK asi ano
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    Nevíte někdo jesli se dá v tuhle dobu jít ještě sbírat?
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    KLOUCZEK: perfektní :)
    KLOUCZEK
    KLOUCZEK --- ---
    SLAPPY: čirou náhodou jsem ve středu potkal pěkný hnízdo hub v posázaví.takže rostou.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Mladík demoloval byt a útočil na strážníky, doma měl „veselé houbičky“ - iDNES.cz
    http://brno.idnes.cz/zhoubovany-mladik-si-zdemoloval-byt-dvc-/brno-zpravy.aspx?c=A121118_171211_brno-zpravy_mav
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Kladivo na lysohlávky. Blog - Jan Borovička (blog.iDNES.cz)
    http://borovicka.blog.idnes.cz/c/15244/Kladivo-na-lysohlavky.html
    KACID
    KACID --- ---
    MARTYYNO: tak jak to dopadlo s tou cokoladou? podarilo se? nad necim podobnym prave taky uvazuju :)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    co tahle obleva? Byl nekdo okouknout mistecka?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMOWKY: já myslím že čistá slovenština zní rozhodně líp,) ale to je bokem, mám radost že v brně rostou
    SMOWKY
    SMOWKY --- ---
    PALEONTOLOG: jj a to som do toho nezakomponoval este aj anglictinu, bohuzial s jazykmi mam problem.. kazdopadne nejde o obalku ide o obsah
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SMOWKY: twl tos napsal hroznej cechoslovenskej paskvil
    SMOWKY
    SMOWKY --- ---
    dnes okolie brna: su ich mraky :)) a vypadaj hezky :))
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    tak vcera zkouska ondrejovskejch a musim rict ze se letos teda povedli...)))
    HLUKAS
    HLUKAS --- ---
    CRUSHEER: je mi líto ale sbíral si zbytečně zkus změnit lokalitu, dát na intuici nebo jít s někym kdo zná.
    SVATY
    SVATY --- ---
    Dneska jsem s kamarádem byl kolem utěchova u Brna, nikdy jsem tam nesbíral takže je možný že jsme neobjevili ty nejlepší spoty, za dvě hodinky asi 100ka, ale dost už jích vypadalo docela přešle a na místech kde mi to přišlo jako jasný tak bylo už strašně moc listí, takže jsem se snažili hledat spíš smíšenej les a tam se něco najít dalo :)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    LETTADLO: dáš si je místo přesčasu k večeři
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam