• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    UF0UN: no jelikož dávají psilocybin, tak se lze s domnívat téměř s jistotou, že je hlava bude bolet... pro potvrzení souvislosti psilocybinu a bolesti hlavy není nezbytné nyní hledat další potvrzení, je jich fakt více než dost... spíše to chce probádat souvislost konzumace psilocybinových hub a bolesti hlavy... chá, tak myslím, že mám téma na doktorát =) ale ozvu se do PCP, dobrej nápad, data se vždy hodí ;)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Tož napiš Páleníčkovi, ať se pak při výzkumu nezapomenou zeptat. :-)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    UF0UN: zajímavý, fakt skoro veškerá literatura tentoc vedlejší účinek u psilocybinu zmiňuje. a výskyt není občas, ale třeba u 30mg na 70kg je to v 90%, u 5 a 10mg na 70kg v 50%... také u syntetického mescalinu... přitom moje zkušenější žena mi to vlastní zkušeností nepotvrzuje, snad až na nějaký tlak v hlavě... asi se v brzké době pokusím prošetřit dotazníčkem ... mohl by to být jeden z prvních zásadnějších dokladů rozdílu účinku hub a psilocybinu...hmmmm
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Ani po houbách ani po lacovi (psilacetin) mě nikdy hlava nebolela..
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    helec, čtu, že po užití syntetického psilocybinu se 7h po pozření většině lidí rozjede mírná až střední bolest hlavy, tlak v hlavě nebo bolesti obličeje.
    Psilocybin dose-dependently causes delay... [Drug Alcohol Depend. 2012] - PubMed - NCBI
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22129843

osobně jsem měl houby jen jednou a spíše slabší iniciační dávku a nic takového nemohu potvrdit ani vyvrátit z vlastní zkušenosti.

Jaké máte zkušenosti vy? čistě akademický zájem, smolím na spřízněné téma diplomku...
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Jestli se můžu vmísit je tu ještě taky tahle kulatá učitelka :)
    Shroomery - Weraroa novea-zelandiae
    http://www.shroomery.org/9614/Weraroa-novea-zelandiae
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    MRTY
    MRTY --- ---
    Erowid Online Texts : Magic Mushrooms of Australia and New Zealand - Pg 3
    http://www.erowid.org/library/books_online/magic_mushrooms_aunz/magic_mushrooms_aunz3.shtml#9
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    zkus taky Google, když jsem chtěl jet na Zéland tak jsem ti toto zjišťoval a našel jsem :-)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    AGRICULTEUR: to ti nepovim. jsem tam nebyl, ale zrovna v pátek vyprávěl kamarád, že tam byl na sběru kiwi a že to tam maoři jedi furt během práce
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    a co je to za druh prosim pekne? mozna i fota?
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    VOJTAL: na zélandu se sbírá kde roste kiwi. ale konkrétní místa neznám
    VOJTAL
    VOJTAL --- ---
    máte někdo zkušenosti se sběrem v zahraničí? jsem teď na Novém Zélandu a začíná tu podzim tak bych rád nějaký tipy na lokace :)
    RYBAK
    RYBAK --- ---
    Psilocybin pro humánní podání do studie v PCP poputuje do český kotliny nejspíš z Německa - THC Pharm, pokud se podaří prorazit na SÚKLu prorazit administrativou... držte všichni palce.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DAWYT: babička vadí, protože psychotický poruchy se často dědí ob generaci... :-)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    ENGUMAZ: já se du poptat na některé info, které bych rád zařadil do DP a Tomáš Páleníček neměl čas. Jinak výběr dobrovolníků zajišťuje myslím právě ten Filip Tylš.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    Proc to berete takhle oklikou a nezeptate se naprimo u zdroje? Tomas je uplne v pohode typek, fanda Skinny Puppy az za hrob..:)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    DARJEEL: přespříští středu budu mluvit s Tylšem, co ho školí Páleníček a co mu pomáhá s toudlec studií. se ti optám =) mám pocit, že pro ty psychedelické neurokognitivní průlezky vybírají 20 lidí. minimálně z toho budeš mít príma obrázky vlastního mozku, skvělý dárek třeba pro mámu ke dni matek =)
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    MATTSKY: UF0UN: DARJEEL:dopadlo by to dobře, ale byla tam podmínka, jestli já nebo nikdo z rodiny do 2. generace(babička, dědeček) nemá nějakou duševní poruchu (což u nás v rodině máme:). Jinak stačilo napsat svojí emailovou adresu a tuším poštovní adresu a byl bych součástí výzkumu. Asi tam byly další kritéria, ale tohle bylo první na co se mě zeptal, chvíli jsem uvažoval, jestli se mám zeptat,ale pak mi svědomí nedalo a zeptal se jestli vadí babička, no vadí.Zapsat se asi tudíž mohl i někdo mimo LF. Na vzdělání asi také nezáleželo;) Jinak myslím, že lepší šanci se účastnit, měli ti, co neměli žádnou zkušenost s psilocybinem. Nicméně tam byla možnost jít i na keťák, který mě tenkrát nezajímal tak tam třeba nebudou takový přísný podmínky:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam