• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    LETTADLO: jasný

díky všem za info
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    4 aco dmt, t+7h,nic. Dnes jsem se obětoval v zájmu vědy.
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    LEOZ:
    me bolela hlava po mezkalinu vzdy. a to nebyl ani syntetickej, ale vyluh ze san pedra.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    me spis nekdy boli bricho.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    me boliva na psychidelii hlava pred tim, nez se uvolni nejaky tlaky, pred zmenou nebo rozresenim, obcas i v normalu, kdyz neco tak jako visi ve vzduchu, takova drsnejsi napoveda ze se neco semele

na houbach ale nic castyho
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    KERRAY: právě je to žhavý objev, sice to každý vědec zmínil někde hluboko pod čarou, ale doposud se tomu nevěnovala pozornost. na nocebo bych nesázel, na to je výskyt až příliš vysoký =) ale možnost souvislosti se settigem je zřejmá...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    třeba je to nocebo, které se přenáší v akademických kruzích, protože se na to upozorňuje :)
    IRO
    IRO --- ---
    LEOZ: Ahoj, myslím, že po houbách jsem bolesti měl, ale spíš z důvodu, že jsem něco na nich nezpracoval. Vyskytovaly se ráno po probuzení a pak slábly přes den. McKenna myslím zemřel na nějaký mozkový tumor... :-)
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    STARF: :)
    STARF
    STARF --- ---
    LEOZ: synteticky psilocybin jsem mel pouze jednou nejaky rok a pul zpet a nepamatuju si, ze by me po nem bolela hlava (den pred tim jsem mel vsak LSD)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    UF0UN: no jelikož dávají psilocybin, tak se lze s domnívat téměř s jistotou, že je hlava bude bolet... pro potvrzení souvislosti psilocybinu a bolesti hlavy není nezbytné nyní hledat další potvrzení, je jich fakt více než dost... spíše to chce probádat souvislost konzumace psilocybinových hub a bolesti hlavy... chá, tak myslím, že mám téma na doktorát =) ale ozvu se do PCP, dobrej nápad, data se vždy hodí ;)
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Tož napiš Páleníčkovi, ať se pak při výzkumu nezapomenou zeptat. :-)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    UF0UN: zajímavý, fakt skoro veškerá literatura tentoc vedlejší účinek u psilocybinu zmiňuje. a výskyt není občas, ale třeba u 30mg na 70kg je to v 90%, u 5 a 10mg na 70kg v 50%... také u syntetického mescalinu... přitom moje zkušenější žena mi to vlastní zkušeností nepotvrzuje, snad až na nějaký tlak v hlavě... asi se v brzké době pokusím prošetřit dotazníčkem ... mohl by to být jeden z prvních zásadnějších dokladů rozdílu účinku hub a psilocybinu...hmmmm
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Ani po houbách ani po lacovi (psilacetin) mě nikdy hlava nebolela..
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    helec, čtu, že po užití syntetického psilocybinu se 7h po pozření většině lidí rozjede mírná až střední bolest hlavy, tlak v hlavě nebo bolesti obličeje.
    Psilocybin dose-dependently causes delay... [Drug Alcohol Depend. 2012] - PubMed - NCBI
    http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22129843

osobně jsem měl houby jen jednou a spíše slabší iniciační dávku a nic takového nemohu potvrdit ani vyvrátit z vlastní zkušenosti.

Jaké máte zkušenosti vy? čistě akademický zájem, smolím na spřízněné téma diplomku...
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Jestli se můžu vmísit je tu ještě taky tahle kulatá učitelka :)
    Shroomery - Weraroa novea-zelandiae
    http://www.shroomery.org/9614/Weraroa-novea-zelandiae
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    MRTY
    MRTY --- ---
    Erowid Online Texts : Magic Mushrooms of Australia and New Zealand - Pg 3
    http://www.erowid.org/library/books_online/magic_mushrooms_aunz/magic_mushrooms_aunz3.shtml#9
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    zkus taky Google, když jsem chtěl jet na Zéland tak jsem ti toto zjišťoval a našel jsem :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam