• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LEOZ: jsem tu půl roku nebyl, tak Ti odpovím až teď:

Z bohaté zkušenosti pan XY, který své vědomí velmi pravidelně obětovává ve jménu vědy Ti mohu říci, že ani po dávkách čítajících několik set skřítků v klobouků jej hlava nebolela. Z těch cca dvou set cest na Pleiády a zpět cítil bolest hlavy možná tak jednou dvakrát a to se pravděpodobně cestou zpět bouchnul skafandrem o kokpit ,-)

Možná spíš set a setting, mně by teda asi bolela hlava, vyndat se takhle v nemocnici mezi hučícími screeningovými mašinami a s nějakou kupolí na hlavě, případně nataženej v tunelu s velmi silným magnetem -- mimochodem to je taky důvod, proč se ve jménu vědy obětovávám zásadně v lese u ohně, v lůně Matky přírody ,-)

GOTHIGH: někdy musí Mohammed za horou... doporučuju nějaký psytrancevový festival ,)
    GOTHIGH
    GOTHIGH --- ---
    samozřejmnĚ že každej nicméně kolik z nás/vás je schopnej sa na takovém něčem i domluvit a podnikonout to?? Kvůli tomu to jsem dávám aby se lidi ozvali pokuď mají chuť.

Jsem rád za každého: perkusionisty, kytaristy, zpěváky, multiinstrumentalisty...
    RICARDERON
    RICARDERON --- ---
    Skusit sision. Kdo by nechtěl...
    GOTHIGH
    GOTHIGH --- ---
    Ahoj,
    už odjakživa mně baví pozorovat vliv entheogenů, halucinogenů a všeobecně halucinogenů na kreativitu člověka. Chtěl bych se zeptat jestli s tím někdo máte skušenost a jestli se tu najde muzikant nebo jakejkoliv umělec, klidně undergound, který by chtěl podstoupit psychedelickou sision.
    Moje vize: samozřejmně příroda, pár lidí pod vlivem halucinogenů.

Ozvěte se jsem rád i za nabídky hub :D
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    A mam jeden dotaz. Je někde v Bílých Karpatech místo s houbama? To tady už par let hledám a nic.
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    MAHUTA: a pěstovat u nás asi de v zimní temperované zahradě. My to měli mraky na West Coast v zemi a kolem nuly tomu nevadilo.
    Da se to dobře množit.
    Máte někdo možnost sehnat? Daj se koupit semena ,třeba tady http://www.vegetalismus.cz/san-pedro-pestebni-souprava/detail-6-108.html
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    BATT: ve zkratce San Pedro,nejlépe Trachocereus Pachanoi-vyříznout trny s kořeny,sloupnout a vnitřní jadro pryč-eliminace žaludeční nevolnosti a zvracení(naopak sem se vždy poté neskutečně dobře vysral-hotová střevní očista),zbytek nakrajet nejlepe rozmixovat,skorovařit do 1hod-dýl,klidně i 5hod=sylnější ale ztrácí se vizualní efekt. pak přecedit i přes látku a vypít. Metrovej kaktus je pro 3.
    BATT
    BATT --- ---
    MAHUTA: jak se ten kaktus požívá? de pěstovat v čr?
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    MAHUTA:
    hezky pekne preposlu kamosovi, s dovolenim. ten bude stastnej jako blůcha..)
    MAHUTA
    MAHUTA --- ---
    VOJTAL: tak na zealandu mohu poradit par konkretních míst. Jižní ostrov- Golden Bay-u Takaky-zjisti kde tam kdo pestuje zlatý kiwi,tak tam se vždy našly.Taky Coob Valley,a Rainbow valley. U Motueky-Graham Valley. U Nelsonu,Motueky kde roste Kiwi. Západní pobřeží na jih od Westport mezi Greymouth a Hokitika,tam jsme našli jen GoldenTop--stačí pár kousků. A pak na jihu. Hledat u buše kde jsou-byly krávy.
    Severní Ostrov moc neznam,ale jedno místo kde jsem byl s místníma je Kuripappanga(nebo velmi podobně) z Hastings po Taihape rd. U Welingtonu jsou taky dost,ale neznam přesně

Jinak jestli si na NZ tak neváhej zkusit kaktus San Pedro,roste to tam dobře a u Motueky a na Golden Bay se da sehnat lehce. Za Takakakou ma typek farmu a mraky techto kaktusu. Vždy rád prodal. Přes léto prodával v Motuece na marketu.
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    headaches nevar.
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    KAMAHL: hmm, dobrá otázka. taky nad ní dumám a ještě nemám jasno. poslední dobou mi přijde koncept placeba čím dál méně užitečný... důležitější jsou asi paratry podnětu (modalita, intenzita, frekvence) a parametry účinků takového podnětu (adaptivita, trvání).
    btw [ LEOZ @ TRANSFORMACE - síť života: o všem, co pomáhá léčení a probuzení člověka,společnosti,Země ]
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    LEOZ: Tak kde je hranice mezi nocebem (resp. placebem) a settingem, to mi nepřijde vůbec jasný. :) Mě bolela hlava leda při tripu, po něm nikdy. Ale ani ta bolest na tripu nebyla tak docela standardní :P
    KRAIF
    KRAIF --- ---
    LEOZ: To mě nikdy po žádnejch nebolívala, ale poslední roky jezdím na místečko s modrákama.A po těch mě bolí hlava jak čert, vždycky ale až druhej den.Ale ty co je měli taky tak nic, vždycky bolí jen mě...
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    ale na druhou stranu tu teď bude zas půl roku ticho =)
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    LETTADLO: jasný

díky všem za info
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    4 aco dmt, t+7h,nic. Dnes jsem se obětoval v zájmu vědy.
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    LEOZ:
    me bolela hlava po mezkalinu vzdy. a to nebyl ani syntetickej, ale vyluh ze san pedra.
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    me spis nekdy boli bricho.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    me boliva na psychidelii hlava pred tim, nez se uvolni nejaky tlaky, pred zmenou nebo rozresenim, obcas i v normalu, kdyz neco tak jako visi ve vzduchu, takova drsnejsi napoveda ze se neco semele

na houbach ale nic castyho
    LEOZ
    LEOZ --- ---
    KERRAY: právě je to žhavý objev, sice to každý vědec zmínil někde hluboko pod čarou, ale doposud se tomu nevěnovala pozornost. na nocebo bych nesázel, na to je výskyt až příliš vysoký =) ale možnost souvislosti se settigem je zřejmá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam