• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DAREEN: jestli v Praze nebo okolí něco najdeš dostaneš zlatýho bludišťáka.... narazit na Lysiny v Šárce,Průhonicích nebo Stromovce je rarita a podle mě kdo ji utrhne je normální barbar.....
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    hoj, netipnul by mi nekdo nejakeho fleka kolem prahy? mam volnej vikend, zasel bych sekouknout nekam.. kdyz tak dam na oplatku naky misto na ostravsku :) pm
    EKIM
    EKIM --- ---
    EKIM: jojo houby na houby, ale ani špatně nám nebylo...
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    EKIM: nee
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    tak je tu podzimní pršavé počasí, tak uvidíme jak to povalí :)
    MRTY
    MRTY --- ---
    EKIM: podle ryhovany hlavy a nohy co se trepi bych rek ze ne...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    nikdo mě neposlouchejte :)) a fotky posilejte idealne s detailem cely nohy, spodku a svršku klobouku,kdyz je blby rozlišení tak trochu slovy upřesnit barvy...jak nezmodra ani jedna po utržení tak vyhodit!
    POTHEAD_
    POTHEAD_ --- ---
    no vidite, a ja bych treba tohle nezral
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KILLERD2D: pozorujete jako já že v určitou roční dobu rostou na stejných místech jako lysohlávky? mockrát se mi stalo že tam na mně místo lysohlávek čekali Kropenatce a jenom díky vám jsem se naučil, bezpečně je rozeznat, takže ještě jedou lidi díky....
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    HONZAK89: jestli je to z louky, tak bych řekl OK.
    EKIM
    EKIM --- ---
    máme radost?

DAW
    DAW --- ---
    POTHEAD_: čau.. u tý Nový Paky se daj najít luční nebo lesní?

Jinak taky momentálně přebývám v okolí Mladý Boleslavi, tak jestli někdo víte, kde ještě se tu dá hledat, budu vděčnej za info. ..dík..
    GROE
    GROE --- ---
    ve středu sme byli omrknout stav u Zaječova a zdá se, že je stále dost teplo, louka byla plná kobylek a po kloboukách ani stopy, cca jen 10ks.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    HONZAK89: já nevim na můj vkus to má moc rovný nohy... a jestli by to nezmodralo tak bych je nepapal :)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    Muže mi tu prosím někdo potvrdit nebo vyvratit muj nalez? Diky.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    MEA: modrá je dobrá ;)
    MEA
    MEA --- ---
    KILLERD2D: jo počkej, tak ono to modrání je logický.. no já jen, že jsem je modrat neviděla :).. nebo spíš asi, že mi to nepřipadalo jako modrání :))).. no ale v pohodě.. u kropenatců bych si prostě jistá nebyla
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    MEA: Vím kropenatec zvoncovitý a kropenatec parabolický též obsahují psilocin proto modraj ale pro účinek bys jich musel sežrat hafo.
    MEA
    MEA --- ---
    KILLERD2D: jak píšeš.. jen tak pro zajímavost, některý psychoaktivní nemodraj - kropenatce, ale ty nejsou stěžejní..

SLAPPY: bychom mohli vyrazit někam blíž ku praze :) tohle místo bylo sice zajímavý, ale jsou zajímavější tedy.. ale vyrazila bych časem, jeli jsme na jih tehdy hlavně kvůli výletu a z hecu chtivého kamaráda, který nakonec nenašel nic a my jsme si odvezli tak akurát, ani jsem to nečekala.. :)

ad to meadrující místo, to bylo vtipný, když o týden později volala kamoška mužovi, že našli ony zmiňované klíče, jestli jsme je tam prý neztratili :)))..
    POTHEAD_
    POTHEAD_ --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam