• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KOSZLIK
    KOSZLIK --- ---
    mate nejaky info jak to vypada s houbama v krkonošich?
    MRTY
    MRTY --- ---
    SVATY: to je ten druh co roste na konskym/kravim trusu. nevim ted presne jak se jmenuje, s jistotou muzu rict ze ma pramalou potenci. jde poznat prave podle pravidelne pulkulaty hlavy.
    SVATY
    SVATY --- ---
    LETTADLO: Nevím co konkrétně to bylo, ale nějáká psychoaktivní houba na 100%.. Už jen podle smradu. Je dobrý si uvědomit, že v týhle nadmořský výšce a v místě kde jsem to našel je teď momentálně podobně jak u nás na podzim.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    MAUGLI7: vzdyt je vlhko jaxvin
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    LETTADLO: ..uz? oO
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SVATY: to se mi draku nechce taky. vsadil bych ale na kropenatce na ty fotce lysohlavka to nebude..... tady par fotek od sazavy
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SVATY
    SVATY --- ---
    Fotka ze včerejška z alp, 2300 mnm.. Chvilku jsem tomu nechtěl ani věřit :)
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    MORRELLI: tady píší, že cca 80-85°C po 30-60 min a nepřekročit teplotu 93°C
    Muscimol and ibotenic acid - DMT-Nexus Wiki
    https://wiki.dmt-nexus.me/Muscimol_and_ibotenic_acid
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    KOSMO: Někde jsem četl, že by se měla sušit nad ohněm. Nebo při teplotě nad 70°C (možná to bylo nad 80°C). Že při tomto dojde k zásadní eliminaci jedovatých látek. Tuším to bylo v knize, kterou jsem už tady jednou uváděl http://www.kosmas.cz/knihy/132449/magicke-houby-v-nabozenstvi-a-alchymii/
    KOSMO
    KOSMO --- ---
    KUATO: osobně mě to k nim netáhne byť jsou pohádkově krásné... kámoš má zaručený tajný recepis :-) po kterém prý není tolik zle a funguje to pěkně a maličko jemněji... nasušené červené kůže se vmíchají do rozpuštěné hořké čokolády a nechá se to chvíli bublat... pak odlít destičku... a můžeš se zakousnout do mochomůrkové čokolády... a testovat opatrně, prosím... přidávat postupně... a nezaložit postupně celé :-)
    NASUT
    NASUT --- ---
    Prej je nejlepší aložit sušený plodnice do studený vody, nechat pár hodin louhovat a pak vypít nálev. Já měl zatim čaj, sušený chipsy z těch červenejch kůži + drcený do brka... všechno zajímavý, ale letos musim vyzkoušet ten výluh :)
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HAJNE: Zní to docela narkoticky.. proč ne :-) Uvidíme, jestli mi je přítelkyně dneska z hub donese... Asi to pro mě nebude zásadní zkušenost:-)
    HAJNE
    HAJNE --- ---
    FARFELOO: Syrová - ze začátku lehce změněný vidění a vysmátost, ale zbytek času jsem viděla už jen vnitřek záchoda....se sušenýma (-> čaj) to bylo lepší, párkrát jsem celej stav prospala, párkrát to ale přineslo vlastně docela zajímavý stavy na hranici spánku a bdění - sluchový halucinace, haluzní polosny. V bdělosti pak změněné myšlení, synestezie, zářivější barvy atd....plus silná fyzická slabost, ale docela příjemná.
    Nejzajímavější zážitek byl, když jsem procitla z polospánku v noci, nešel proud, z nějakýho důvodu nefungoval ani mobil, notebook, mp3, z čehož jsem vydedukovala, že všechno postupně zaniká a já za chvilku taky zaniknu. Hned mi k tomu v hlavě vyvstanula taková matematická teorie, která to (pro mě v tom stavu naprosto logicky) vysvětlovala...dost jasně jsem měla před očima, jak se všechno tak jako krystalicky bortí do sebe, nedokážu asi popsat. Pak to bylo celý dost psychotický, naštěstí jsem po nějaký době chození sem a tam, čekajíc apokalypsu, asi zase usnula :) Ráno to dávalo smysl už jen z části a pár dní mě všechno bolelo, játrům se to moc nelíbí, ale rozhodně to jsou zajímavý houby
    KUATO
    KUATO --- ---
    FARFELOO: zkousel jsem susene - bez efektu, pak tinkturu v lihu z cerstvych - po cca 20-30 kapkach stav jako po par panacich (cca hodinu po poziti). lokalita sberu stejna, jen trhane 2 roky pozdeji.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    FARFELOO: jo, ale krom toho, ze se mi chtelo spat, nic .. az bude moznost, prubnu zas
    NASUT
    NASUT --- ---
    Jo, zkoušel. Muchomůrky jsou fajn, jen se musí vědět, jak na to. Pro víc info kouknu na enpsyro.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VYHULENY_UFO: Myslím, že po tomhle článku zmiznou z lesa všechny muchomůrky červený.. Zkoušeli jste to někdy někdo?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam