• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WOLFZOV: tak zvracení je v kruzích mnoha zasvěcenců žádaný artikl...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    K4N3C: vůbec žádný, to já jen tak periodicky prudím... možná bys ale mohl napsat, jaký výhody nebo nevýhody má pro Tebe užívání lysohlávek...
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    DARJEEL: V poho, maso jsem nejedl mnohem vic nez tyden pred houbama :)) U me je to asi kombinace psychiky a tela. Me dost natahuje i kdyz mi najizdi trip.. Ale zvyknul jsem si uz na to..u toho tripa to beru jako takove vyccisteni tela pred dusevnim zazitkem.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    DARJEEL: Tohle slysim poprve, pokud mi ani normalne neni po aplikaci blbe, ma to nejaky dalsi vyhody prip. nevyhody pri nevynechani?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WOLFZOV: tak týden před houbama žádný vepřový :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WOLFZOV: my na výrobu citrátu přišli ještě v dobách internetového středověku úplně náhodou... a jako správní puberťáci jsme prchali z domova dost rychle, přeci jen rozhovor s matkou, zatímco se Ti rozjíždí brutální mydriáza není nic moc, že... no a jinak drž dietu, jinak Ti samozřejmě bude blbě... ale to to tu píšu tak po sto padesáté....
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    KAREN: Nejakou ano, ale celodenni pust jsem si nedal.. Nicmene zaludek byl imho uz prazdny ( nejedl jsem nic asi 6 hodin prededm).
    KAREN
    KAREN --- ---
    WOLFZOV: a mels predtim dietu?
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    DARJEEL: Potvrzuji. Pouzil jsem pulku citronu, najezd byl hodne rychly a hodne silny. Vizualove hoodne zajimave. Misto obrazu od Moneta to byly prisne fraktalove vizualizace. A ano, stav vyprsel o neco rychleji nez normalne:) Hlavni plus bylo, ze to bylo o dost snesitelnejsi pro muj zaludek..I kdyz uplne v poho to taky nebylo.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    WOLFZOV: jak na co fungoval... například zkrátíš dobu trvání stavu... ale zase Ti rychleji najede... některý vizuály nejsou tak rozmazaný, ale zase jsou barvy více pastelové... a tak dále...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    BRKODLAK: a já měl vždycky zato, že povařením (míchanice) ztrácí účinnost.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    UF0UN: já měl vždycky zato, že má smysl přidávat citron při vaření čerstvých hub, aby se uvolnil i psilocin, to je tedy omyl?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    WOLFZOV: ani nemusíš vařit, stačí snížit pH. psilocybin se přemění na psilocin.
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    Slysel jsem, ze aby caj lepe fungoval je dobre houby povarit s citronovu stavou, je to pravda?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DRCRABAKLES: zmražené polknutím

SUMPTN: jojo jednou jsem takovou měl, do ganjového mlíka jsem přidal houby a pak zmrazil s rozmixovaným banánem a kokosem - dokonce i chuť byla dobrá, ale hlavně kombinace účinků.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    BRKODLAK: tak udelej zmrzku na vodni bazi z psylocybinovyho caje :) nikdy jsem nezkousel. myslim ze by to slo kdyztak sory za rozumbradu :) peace
    DRCRABAKLES
    DRCRABAKLES --- ---
    BRKODLAK: neni no :) Jak se to bude aplikovat?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    IXTREMIST: nakonec jsem je rozemlel na prach a přidal, myslím, že to bude splňovat požadavky
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BRKODLAK: není
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam