• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    _BENNY: A co sis dal, nežs otevřel tu pixlu? : ))
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    BRKODLAK: to je snad nedalo čekat, že to bude vypadat vábně:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DYSTOPIK: zkoušel jsem, po rozmražení vypadal tak nevábně, že jsem se neodvážil to okoštovat.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    IRO: čeka bych, že vydrží o něco míň, než normální čaj. Řekněme několik dnů. Určitě by se dal zamrazit, pokud ho máš udělanej a nevyužiješ ho
    IRO
    IRO --- ---
    Ahoj, jak dlouho prosím vás vydrží hobový čaj v PET láhvi? je možné ho nějak konzervovat?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    SHIVALA: asi 20 minut po
    SHIVALA
    SHIVALA --- ---
    UF0UN: modafinil podán před a nebo v průběhu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: zkus z tech brouku vyvarit caj. :P
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Jen takové pozorování : modafinil vyblokuje většinu účinků psilocybinu. Zajímavé. Přitom se to každé váže na jiný receptor.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    _BENNY: juhu, vytripovani broucci ;)

mne taky nekdy neco takovyho hribky spapkalo ale pak tu mam i jine par let archivni sklinky a ty jsou v poho. doporucuju diversifikovat portfolio ;) ruzne lokality a casy a do vic sklinek
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    _BENNY: nejsi hoden
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DIAGONAL: same stoory here...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak si tak otevru svou pixli abych si uvaril caj jako obvykle a co nevidim, asi tak miliardu malych lezoucich breberek (skladovano od podzimu/zimy, jeste pred mesicem ty houby byly v poradku). netusite co by to mohlo byt? predpokladam ze je to cele na vyhozeni...
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    SDN33: já vrhám při prvním rozkousaným klobouku... čaj je jedinná možnost jak je do sebe vůbec dostat.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    IRO: Taky. Imho syrový jsou hrozně dobrý a hlavně mi z nich nikdy nebylo špatně. Kdykoli jsem z nich měl čaj, tak to bylo přesně naopak + stav se mi ani trochu nelíbil. (Stejně tak kdykoli jsem měl cokoli vařenýho z ganji, tak to bylo hrozný.) Proto se tepelné úpravě vyhejbám.
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    http://onlinelibrary.wiley.com/enhanced/doi/10.1002/dta.1795

taková zajímavost: nový druh lysoně z Německa
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Lékař v prestižním vědeckém časopise: je čas přehodnotit LSD a houbičky | Zdravotnický deník
    http://www.zdravotnickydenik.cz/...v-prestiznim-vedeckem-casopise-je-cas-prehodnotit-lsd-a-houbicky/
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Nebo nasusit, rozemlyt a navazit do zelatinovejch kapsli.. ;-)
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Mne naopak z caje boli zaludek. Nejradsi proste zvejkam co nejdyl.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam