• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PSILOCYBER
    PSILOCYBER --- ---
    na to delsi uskladneni se mi osvedcila celkem jednoducha vec, mozna se to nekomu bude hodit jak to tu procitam. houby za prve dobre ususit. to by melo eliminovat "brouky", zarodky atd. za dve premistit do ciste zavarovacky se sroubovacim uzaverem, za tri pridat k nim do sklenice - a ted to prijde - vec na bazi "silica gel", tedy pohlcovac vlhkosti, idelane nejaky, ktery byl pred tim taky u potravin a ne treba u novych bot. tzn. vicko od sumivyho vit. C atp. za ctyri poslat do lednice. pri zlomeni jsou uplne crispy od podzimu do dnesnich dni. gud lak
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    R4K0SN1C4K: mikromravenci a strasne rychli. po dvou mesicich jsem pixli znovu zkontroloval a tam kde byly puvodne stovky suchych hub zbyl jenom lehky prasek + 10000x vic techto breberek. experiment skoncil, musel jsem to vyhodit. ty mrdky by fakt sezraly uplne vsechno :)
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    _BENNY: to jsou určitě pisivky :D vypáda to vzdáleně jak malý mravenci nebo tak něco... https://www.google.cz/...v&sa=X&ved=0CCMQsARqFQoTCP3_zICEp8cCFcJWFAodnQkExA&biw=1600&bih=775#imgrc=_

já je měl v jednom pytlu suchejch hub nedávno, docela dost je prožraly
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    uvítal bych nějaké recepty na med... podělíte se někdo?
    TTYGR
    TTYGR --- ---
    _BENNY: jj taky se mi stalo. ideální je zamrazit sběr, případně do medu nebo zavařit...
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    _BENNY: A co sis dal, nežs otevřel tu pixlu? : ))
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    BRKODLAK: to je snad nedalo čekat, že to bude vypadat vábně:)
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DYSTOPIK: zkoušel jsem, po rozmražení vypadal tak nevábně, že jsem se neodvážil to okoštovat.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    IRO: čeka bych, že vydrží o něco míň, než normální čaj. Řekněme několik dnů. Určitě by se dal zamrazit, pokud ho máš udělanej a nevyužiješ ho
    IRO
    IRO --- ---
    Ahoj, jak dlouho prosím vás vydrží hobový čaj v PET láhvi? je možné ho nějak konzervovat?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    SHIVALA: asi 20 minut po
    SHIVALA
    SHIVALA --- ---
    UF0UN: modafinil podán před a nebo v průběhu?
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    _BENNY: zkus z tech brouku vyvarit caj. :P
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    Jen takové pozorování : modafinil vyblokuje většinu účinků psilocybinu. Zajímavé. Přitom se to každé váže na jiný receptor.
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    _BENNY: juhu, vytripovani broucci ;)

mne taky nekdy neco takovyho hribky spapkalo ale pak tu mam i jine par let archivni sklinky a ty jsou v poho. doporucuju diversifikovat portfolio ;) ruzne lokality a casy a do vic sklinek
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    _BENNY: nejsi hoden
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DIAGONAL: same stoory here...
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak si tak otevru svou pixli abych si uvaril caj jako obvykle a co nevidim, asi tak miliardu malych lezoucich breberek (skladovano od podzimu/zimy, jeste pred mesicem ty houby byly v poradku). netusite co by to mohlo byt? predpokladam ze je to cele na vyhozeni...
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    SDN33: já vrhám při prvním rozkousaným klobouku... čaj je jedinná možnost jak je do sebe vůbec dostat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam