• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    ATOMINATOR: :D tak sjanda musí být :D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    ONEHEART: Doporučuji kombinaci rapu a mága ;)
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    SDN33: pokazdy jinak...normalni houby jsem nemel uz pres rok. jsem ted v holandu a tady maj takovy ty vyslechteny "lanyze" s psylocibinem-magic truffles. presne vis, jakej typ si kupujes (mex/havaj/whatever) a gramaz, z toho ti vyjde jak by to melo bejt silny. nicmene paradoxne nejslepsi stav po viziulni i mindfuckovy strance jsem mel po tech udajne nejslabsich v nejmensi gramazi, ktery jsme navic zkonzumovali jeste ve dvou...podle me tady hledat nejaky spojitosti uz je nad nase moznosti. neni to proste tak jednoduchy jak treba s poctem piv. prave ty vnitrni sily a energie, to jak se cejtis, hraje urcite velkou roli....vlastne rekneme je to takovej katalyzator celyho tripu. dalsi vec je, ze pokud davas lsd casto, je mozny, ze houby pak neslapou jak by mely. nekde jsem cetl, ze psylocin dohromady s lsd nefacha...tzn. teoreticky i s casovym odstupem mezi konzumaci muze ten houbovej stav brzdit
    SDN33
    SDN33 --- ---
    ad diskuse pode mnou..: Já teda lysny vždycky žvýkám do kaše - třeba deset minut až mi to teče z huby:) Nikdy mě to pochroumat a jen tak spolknout ani nenapadlo a tepelnou úpravu nesnáším.. Ale s mluvením teda mívám problémy vždycky. Jako co se týče nějaké souvislé komunikace a myšlenek - tak nikdy. Vždycky melu hrozné kraviny. Což je u mě opak jak u kyseliny. Ale musí to teda mít ten m i nd f u c k na začátku. Hodněkrát se mi už stalo, že se nedostavil a houby začly zprostředkovávat pouze halucinace a optické klamy. No ale možná je to proto, že už tj nějakejch pár let od první intoxikace a taky jsem zážitky typu rituál během období jednou za rok rozšíříil často i o tripování během celého roku. Nebo jak to máte vy? Dostaví se vám takovej ten správnej mindfuck pokaždé? Nemyslím, že by u toho pomohla "vyšší dávka", spíš člověk už ví, co bude následovat, tak ho to tak nevytrhne kolikrát. Pokora.? Anebo třeba nemá dostatek zásob takové té vnitřní energii, vnitřního štěstí. S těmito sílami si myslím, že houby dost operují.

knedlik: Tehdá to byl užasnej hyperprostor. Každá myšlenka, pocit, záchvěv energie, cokoli, se v realtime čase přenášelo do prostoru kolem a ten se podle toho vybarvoval a vtahoval mě. Ale opravdu to bylo velice intenzivní - žádné mírné vjemy. Přílítla-li pozitivní myšlenka, hezký pocit - v tu ránu se všecko rozzářilo a barvy byly sytější a sytější, cítil jsem sexuální vzrušení a pocit, že mě kosmos miluje :)) - přišla-li pochybnost nebo nějaka neduha, stíha - v tu ránu barvy poklesly a vše jak kdyby se zastavovalo jako stroj v továrně. A takhle pořád a pořád dokola. Měnilo se to několikrát do minuty, možná spíš do sekundy - setiny. Cítil jsem každou informaci a viděl každou emoci, ktera mi přišla na mysl. Taky jsem se během toho zážitku několikrát rozbrečel stěstím. :D (asi to fakt byla spíš ta stovečka :D)
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    ja myslim, ze to plati i opacne-manga na halucinogenech je taky silnejsi a intenzivnejsi...
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    SUMPTN: s mágem to musí bejt fakt jízda :)
    FEXIST
    FEXIST --- ---
    SUMPTN: Melo by to platit obecne pro cokoli s vyssim obsahem vitaminu C
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    Věděliste že psychedelika s kombinaci grepu nebo maga ucinkuji o dost intenzivněji?! :) https://en.wikipedia.org/wiki/Grapefruit%E2%80%93drug_interactions
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    VOJTEK: tak možná je to mýtus no.. Není to z mé zkušenosti. Zkusím si o tom něco dohledat:) Zajímavý je také vliv konzumace na účinky ... když si dáš hrst a nepolykas to jen to zvykas až do uplne kaše tak to má nejen rychlejší nástup ale myslím že se toho i více vstřebá - silnější trip..
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    VOJTEK: nevim no, neni houba jako houba a odhadnou davkovani je velice tezke. spis ze ridim pravdily, jestli jsem ok nebo jeste dosypu. tech 100 to byli asi 4cm obri modry klobouky kteri se uz kroutili spodkem nahoru
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    MAFIRE: jasny, to je o mnozstvi psylocibinu, s tim souhlas...ale to samy mnozstvi bude fungovat na kazdym jinak (temer) nezavisle na jeho telesny vaze
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    VOJTEK: tak jasný že máme kazdej jinou hlavu :) jen mi přijde že sníst 100 mini houbicek že začátku sezóny může být méně než klasických 20 plodnic v plné síle :)
    VOJTEK
    VOJTEK --- ---
    MAFIRE: bych rek, ze u psychedelik tenhle pomer neni tak dulezitej. urcite hraje nejakou roli, ale individualita uzivatele tohle absolutne prebije...
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    Myslím že počty jsou dost zavádějící... Důležitý je druh a váha... Nebo lépe poměr váhy k váze těla..
    KNEDLIK
    KNEDLIK --- ---
    SDN33: čau stovka unreal neni, já jich sežral najednou asi 120 a kdyby to byli jen kopinatky, tak by to byla pohoda, ale byli tam i náký modráky. a stav pohodovej, mám dobrou psychiku. ale i tech 120 byl hodně slabej odvar toho co se semnou dělo, když sem sežral 12-14 g mexickejch hub.-zkratka 10 pytlů ze space baru( tech jsem si několik zvažil takže vím, že v každym bylo víc než gram.) to už nikdy nezopakuju :D i když samotnýho byl mě zajimalo, jeslti kdybych byl v dobrym stavu před konzumaci,jestli by byl stav dobrej, ale možná se na to špatnym stavu podepsalo i to že jsem celou noc prochlastal k tomu i jinej doping a ráno jsem byl težce dehydratovanej po tom chlastu, a chlast na baru došel, tak jsem sežral houby :D . veřte nebo ne, nebyl jsem schopnej prakticky mluvit :D občas jsem dokazal prej říct náky slovo, jinak jsem všechno zkomolil :D:D jak kdybych měl otravu alkoholem , to se mi nikdy na houbach nestalo.. došli sme do města, kámoš mi koupil pití, já vypil 2 litry na ex druhou dvoulitrovku sem si vylil celou na hlavu , lehnul jsem si před krámem, ubalil jsem si gramovýho osobaka, a pak mi začlo bejt dobře a celou cestu domu sem bavil celej autobus :D:D
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    KUATO: :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    SUMPTN: kdysi, kdyz svet byl jeste mladsi, tak se poradaly dva Houboslezy. nepamatuju se, jestli to bylo uz na Nyxu, nebo jeste na puvodnim Cyberspace. tak by se treba neco mohlo nekdy zorganizovat. na jare teda, ted uz je stejne moc zima na nejake venkovni polehavani u ohne :o).
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    SDN33: No :) muj rekord neco pres stovku cerstvych v zime.to byl hukot, taky mega pozitivni ale mel jsem obcas navaly ze jsem nevedel co mam cekat. Byl jsem v takovym lese kde bylo udolicko, normalne jsem se modlil k vesmirny energii a dekoval za to ze momentalne ziju a ze nevidim ani jedno umele svetlo. Kazdopadne stav to byl tak na 6 hodin, ale připadalo mi to jako 15. Pral bych si dat s par nyxama houbovej dychanek. To by byla diskuze...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SUMPTN: já jsem se jednou prokousal přes padesát a teda byl to docela hukot.. tedy MAX pozitivní, páč tehdá vyšlo všecko, co mohlo.. (dřív jsem o tomhle tripu vykladál, že to bylo ke stovce..ale zpětně mě to příjde unreal(?), ale furt to tak mám zafixovaný :) )
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    MICHAL_R: 2600 asi težko :D dal jsem si včera v 8 večer 15 a slaplo to a hezky udelilo, vyspal jsem se 6 hodin a jeste ted mi to slape trochu takze fakt sila :D 2600 neblbni :D nejsem narkoman :P :DDD
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam