• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BAGETTKA: Krkonošský sjezdovky skoro každá :))) třeba na H. Mísečkách rostou hodně... ale podle mýho Kopinatky na tu namahu, behani a hledani v krpálech nestojej :D nebo mrkni na nástěnku... jsou tam lokality kde je pravidelnej výskyt... ale bacha at nedopadnes jak ja :) někde kde to neznáš :)))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    tak to dopadá když hledáte houbicky nekde kde rostou ale nevite kde presne :D

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    krásná pomůcka je tzv. zranění houby utrhnete jí a po klobouku udelate nehtem slabou rýhu a ta se po chvilce vybarví do modra ( kdyz teda nejsou tmavý - moc starý a nacucaný vodou) to se nezabarví v tomhle v tomhle případě... a tohle je poznávací znamení všech našich Lysohlávek a ještě některých dalších jedlých hub... každej znáte namodralý klobouky hřibů...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    MATT: klidně mívaj :)
    GGG
    GGG --- ---
    MATT: no ony tyhle byly nektery dost mokry....ale sbiram je tam vzdy a vypadaji takhle.....
    MATT
    MATT --- ---
    GGG: dlouho jsem teda nesbiral, ale vzdycky jsem bral jako poznavaci znak, ze lysiny nemaj zebrovanej kloboucek..
    GGG
    GGG --- ---
    jihlavsko, asi 60 kousku, a to jen na jednom miste, jinde ani kloubouk...asi jeste malo zima

MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    LETTADLO: taze hailos :D
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    _BENNY: Je to mozny :) me to dovezl kamarad
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SUMPTN: asis mel na mysli smartshop/headshop. takovy veci se v coffeeshopech neprodavaji.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    HARVIE: Kdyz chces videt co neni tak doporucuji si dat 4* lanyze z coffeeshopu
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MIRINDA303: hele pořád dokola sbíráme tam jako vždycky... ;)

nevýhoda těch který sem kouknou jen aby zjistili jestli má cenu někam jezdit...

už nikomu nebudu radit kam jezdit po tom poslednim gps závodě co jsem tu vymyslel... ¨

podívej se na nástěnku kam na houby...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    fotka na prd, ale tisícovka za 3 hodky dřepění...a kupodivu dnes jen na jednom místě :) Jěště pár dní to chce...musel jsem jich tam mraky nechat aby povyrostly jeste...

BAGETTKA
    BAGETTKA --- ---
    Poradíte kam na ně?? Prosim... Severní čechy, diks :)
    MIRINDA303
    MIRINDA303 --- ---
    LETTADLO kde uz sbirate modraky :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    takhle si představuju podzim :)

_BENNY
    _BENNY --- ---
    HARVIE: pekny video. napadla me hned ceska verze toho nizozemskeho Queen's Day experimentu - sezrat houby a jit se podivat na Grand Prix :D
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    Jen pro upresneni terminu ohledne toho cemu se nepresne rika "lanyze" nebo "truffles", doporucuju tohle:
    The Rise of Psychedelic Truffles in Amsterdam
    https://www.youtube.com/watch?v=Y8vaRVwF0xA
    HANT
    HANT --- ---
    _BENNY: Jo, treba na tu hollandiu jsem cetl vylozene protichudne trip reporty v tomhle ohledu. Osobne verim spis na rozdily zpusobene velikosti, starim, susenim a skladovanim sclerotii a set & setting, jak pises na konci odstavce. Mozna i proto, ze sam ciste podle ucninku nedokazal rozlisit "truffles" od jinych psilocybinovych hub. Je mozne, ze to ma nekdo jinak (ale neuverim, dokud na tohle tema neudelame nekolik double-blind experimentu:D).

Mimochodem, kdyby se nekdo chtel (predbezne) domluvit na spolecny vylet v okoli Brna nebo Prahy pristi vikend, tak do posty, prosim. Podle predpovedi ma pristi dny prset, tak snad...:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam