• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    REEESD
    REEESD --- ---
    Zdravicko, nemate nekdo nejake info z okoli Brna? Zda se, ze pocasi v poslednim tydnu prilis nepralo.
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    NEVIEM: fotky z lesa nemam, vetsinou houby vubec nefotim :))
    HANT
    HANT --- ---
    HONZAL: Kartouzka je zricenina kartuzianskeho klastera na kopci u Dolan. Stoji za vylet, je to tak 3 km vzdusnou carou. Tam jsme nasli spoustu primo na svazich toho kopce, na kterem klaster stoji.
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HANT: ty příkopy byly jediný místo, kde bych si je dovedl představit. A pak ještě takový otevřený prostranství uprostřed lesa (nevim, jak to přesně popsat, možná to je ta Kartouzka :-) )
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    tak jo (:
    ANDYSS23
    ANDYSS23 --- ---
    :) ještě bych jel

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    GLADILAF: určitě to není houba která by měla něco společného s timhle auditkem :)
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    UF0UN: Čepičatky poznám, ale opatrnosti neni nikdy dost... ;) doma před sušením znova každou houbu kontroluju...

...před týdnem Jihlava kvádr s lavórem

SKORZ
    SKORZ --- ---
    MAUGLI7: na obvyklých místech už jsem našel, celkem dost
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    nevite jak to vypada na vysocine,idealne v okoli Pelhrimova,Pacova?
    v pondeli se chystam za babcou,tak to spojim i se sberem
    trochu me trapi to sucho co ted je,nezaprselo dost dlouho,ale zase v udoli u vodnich toku by melo bejt vlhko tak nejak porad,co myslite?
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    KUDLIC: tak bacha na čepičatky ;)
    KUDLIC
    KUDLIC --- ---
    DARJEEL: ja mam jedno místo uprostřed jehličnatýho lesa a rostou tam z jehličí a smrkovejch pařezů... ;))
    HANT
    HANT --- ---
    HONZAL: Minule roky jsem je videl hodne primo kolem Kartouzky (to misto tak trochu vybizi k tomu, aby je tam clovek rovnou snedl:D) a u Radikova v lese, co je hned hned u nej, +/- na sever, nedaleko od tech poli / luk. Jsou tam okolo takove prikopy. Primo mezi Sv. Kopeckem a Radikovem jsem nikdy nic nenasel, ale to samozrejme nic neznamena:))
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    tak jsem min. víkend zkoušel ten Sv. kopeček a prošli jsme k k tomu Radíkovu a nic. Hlavně mi to teda vůbec nepřišlo jako místo, kde by mohli růst - takovej suchej nehnilobnej les. To tam bude na nějakejch vzácnejch místech?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: jediny pismeno co ma fakt vypsany je Acko. Jaky prekvapeni :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: já tam slyším takový to "kucíí" a taky mi to přijde takový houbový :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KERRAY: jasný a třeba to bylo myšleno na ty androgynní skřítky, co míval na podzim deš´tovej mejdan v lese :o)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: holky jsou imunní, kdyby měly řešit sexismus kolem, tak nic jinýho nedělaj :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MICHAL_R: já vím, jen je signifikantní, že tři baby co okolo toho jdou nic, jen se zasmějou a jeden chlap na internetech se hnedka chytne... jinak nevím no, nápis na polorozpadlý budově hnusnýho kovošrotu na konci Lomnice, kdoví jak je tam dlouho, autor měl 23 let a v oblibě spirálky jsem pochopil...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: Ja reagoval na ten napis (vim, ze nebyl od Tebe) :-) Jinak naprosto chapu, ze si nikdo nestezoval... ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam