• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    VYHULENY_UFO: diky ;)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    SPIPI: zeptam se ti, ale kopinatky to rozhodne nejsou...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Houby vs prašivky - podrobné fotky všech hlavních druhů psilocybe a jejich možných záměn
    prezentace experta par excellence J.Borovičky
    Jan Borovička | Halucinogenní (psychoaktivní) houby - SlidesLive
    http://slideslive.com/38889591/halucinogenni-psychoaktivni-houby

Zatím asi nejlepší přehled s fotkama co jsem na tohle téma viděl, vřele doporučuju projít a prohlédnout si.
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    HLEN: díky
    HLEN
    HLEN --- ---
    SPIPI: vypadaji trochu jako psilocybe cyanescens, ale ruku do ohne bych za to nedal
    SPIPI
    SPIPI --- ---
    VYHULENY_UFO: co tam roste za druh, jestli se můžu zeptat? předem dík
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Pestovani reste vedle, je tu na to auditko...
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    KOCOURMIKES: jsou druhy co ploděj na jaře třeba květen/červen - třeba ta P. ovoideocystidiata, nějaký dokonce i v létě a pořád - P. stuntzii tušim
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    R4K0SN1C4K: jak nacasovat skližeň od jara do zimy simte? venku
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    KOCOURMIKES: jde je pěstovat venku o tom to celý je :D napěstuješ si mycélko doma, necháš prorůst trochu štěpky a naočkuješ tim připravenej záhonek s další štěpkou třeba na zahradě, taky si do něj můžeš vysadit nějakej českej druh, to je ještě lehčí.. si jen necháš prorůst štěpku ze zbytků nožiček a kousků toho mycélia co doneseš domu s houbama.. zimování bude přirozený a je i dost exotičtějších zajímavostí co se takhle daj, můžeš si i načasovat plynulou skližeň od jara do zimy :D
    KOCOURMIKES
    KOCOURMIKES --- ---
    takze potrebuji zimovat, proto je nejde pestovat
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    HANT: otázka nezní "jestli", otázka zní "jak". nezabejvám se ani pěstováním kubánek, ale pěstovat jde řada hub o kterch by to člověk neřekl. vč. těch "co nemají lupeny" :))
    HANT
    HANT --- ---
    PALEONTOLOG: Myslel jsem, ze u tech lesnich, co rostou v Cesku, je prakticky nemozne je vypestovat doma, ale po par minutach hledani jsem nasel i ty. Je to outdoor grow v Recku, karton + stepka. Mozna jina varieta, ale stejny druh. A typkovi to trvalo "jen" par let, nez se mu podarilo dostat od spor k plodnicim:D Takze ano: to, ze vetsina lidi pestuje kubanky, ma svuj duvod:) I tak to neni uplne jednoduche bez predpripraveneho growboxu.

PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: ¨druhy z mírného pásma potřebujou zimovat a to se napodobuje docela blbě. často se nejedná jen o změnu teploty. takže na pěstování jsou ideální tropický druhy. a to mínus máš ode mě za ty lupeny. wtf.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    v pondeli mi ohlasilo posazavi (sazava, udoli talmberskeho potoka a okoli) ze rostou jen je kosit srpem..
    MATT
    MATT --- ---
    JAJABA: za me je teda pripustna jakakoli optimalizace nasi neuronovy site pripustna, at jde o chemii, meditaci nebo vedomej filozofickej pristup. ale musi jit opravdu o optimalizaci a ne pridavani dalsich vyjimek (s kamosem programatorem o tom mluvime jako dalsich IF()ech ;) - i kdyz ty patrej spis mimo oblast neuronovych siti... ale mozna prave proto.. ;)
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    KOCOURMIKES: ale jarní druhy existujou, jen si je musíš vypěstovat :) třeba Psilocybe ovoideocystidiata
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    o víkendu jsem byl na dvou místech v železnejch a slabota, dalo se najít, ale naprostá většina přestárlá a mladejch jak šafránu
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    LETTADLO: no tak ted zase docela prselo a jeste bude... a dokud nenasnezi tak jde sbirat...
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    FAEKAL: No ja mam mistecko u rodicu na kouzelny zahrade tam jsem ted nasel 700kusu ale chystam se do Vysokeho n.Jizerou na sjezdovku Šachty, minuly rok taky priblizne tisicovka za hodku
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam