• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    MAUGLI7: souhlas, minulej týden ve středu jsem byl na vysočině a jen rozkládající se zbytky a to samý v pátek soběšice
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Já si dovolím tvrdit že letos už je po sezoně..
    jak brzo to začalo, tak i skončilo
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Zitra ma zacit hodne snezit...
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    dík, Tábor byl mrtvej už před pár tejdnama.. spíš zvažuju jestli se vyplatí jet v pondělí přes celou republiku do toho Brna.. hoďte kdyžtak ještě reportáž :-)
    MIKEFINDER
    MIKEFINDER --- ---
    BBAN4N: V sobotu na vysočině (Pelhřimovsko) a u Tábora doslova pár kusů, tam nemá cenu jezdit.
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    dík! ještě někdo byl teď? :-) chci zažít pořádný koberce a ne furt jezdit ve špatnou dobu hh..
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    BBAN4N: čus, já byl v pátek v lese u soběšic a hub bylo hodně, ale tak 90% už bylo dost v rozkladu, to málo co jsem sebral bylo už i tak ve špatnym stavu a mladý jsem skoro nepotkal, takže to osobně nevidim moc dobře :D ale třeba jsem byl na špatnejch místech, byl jsem tam prvně
    FEXIST
    FEXIST --- ---
    BBAN4N: nafukovaci tampon vypada lakave..
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    dík moc za odbornou radu :D :D
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Ahoj, jak je na tom prosím teď Brno a jak si myslíte že to bude vypadat příští pondělí? Díky :-)
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    ARPAD: POŘÁD ROSTOU! :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    THOMASVONPRAG: masakr, má to úplně nečeskej habitus
    BUCI
    BUCI --- ---
    letos jsem to nestihl,zima už klepe na klobouky

TOMAN
    TOMAN --- ---
    IRO: Já jsem pár let zpátky postupoval podle tohohle návodu a výsledek byl famózní: http://www.fanaticus.com/mycoalki.htm
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    IRO: vysuš nad chloridem vápenatým a hoď do mrazáku, vydrží skoro nekonečně dlouho.
    jestli nechceš jíst maso, tak suché namleté houby extrahuj vodou s citronem. Můžeš použít studenou i teplou, při 70° C se většina psilocibinu přemění na psilocin.

jestli to chceš dělat vědecky tak čti tady, chemikálie se dají bez problémů sehnat
    https://erowid.org/archive/rhodium/pdf/shroom.psilocin.extraction.pdf
    KUATO
    KUATO --- ---
    IRO: proto by bylo asi dobre pouzit soxhleta, kde neni problem udelat presyceny roztok..
    IRO
    IRO --- ---
    ELDA: otázkou je jestli se v tom lihu všechna magie fakt vyluhovala. jsem zvědavý na report :)
    ELDA
    ELDA --- ---
    5ml by měla být dávka adekvátní cca. 20 houbám...poreferuju az to vyzkouším
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam